Realitní makléři - Žlebek Jakub | S námi si najdete spolehlivého makléře | DobréHodnocení.cz

Profil makléře Žlebek Jakub

Praha a Praha Východ
Jakub Žlebek
+420731618310
jakub.zlebek@re-max.cz

V realitním obchodě se pohybuji od roku 2005 a mohu se pochlubit, že jsem služebně nejstarší makléř společnosti RE/MAX. Před tím jsem působil od roku 2000 do 2005 ve finančních společnostech a úplně na začátku jsem pracoval u Policie ČR od roku 1990 do 2000. Věřím, že tímto nabyté zkušenosti z realit, finančnictví a právně lidských mi velmi pomáhají v mém současném realitním obchodu a porozumění mým klientům.

Věřím, že poctivost, odborná znalost a lidskost či porozumění je pro mé klienty tím nejdůležitějším v dané situaci, kdy se rozhodují udělat krok, který dělají někdy jen jednou v životě, a to je prodej nemovitosti.

Máte s tímto makléřem osobní zkušenost?






Jan Jágr 08.11.2017

Hodnocení:

Ve všech ohledech perfektní servis

Ladislav Borsányi 31.01.2017

Hodnocení:

Rychlé a vždy férové jednání.

Ivana Dudková 21.02.2016

Hodnocení:

 Rychly, spolehlivy, profesionalni, vzdy tel. dosazitelny.doporucuji!

Petr Gorčík 05.02.2016

Hodnocení:

Naprostá spokojenost.

Irena Lérová 07.09.2015

Hodnocení:

Pan Žlebek našel vhodného nájemce pro naši kanceláří podle našich požadavků a v přiměřeném čase. Jeho jednání bylo věcné a pro nájemníka i pro nájemce oceněné.

Jiří Allram 04.09.2015

Hodnocení:

Chování a přístup pana Žlebka v naprostém pořádku. Vše probíhalo bez problémů.

Lubor Mareš 29.06.2015

Hodnocení:

Perfktní a profesionální služby NA VELMI VYSOKÉ úrovni

Mojmír Prokop 04.04.2015

Hodnocení:

Již po druhé a zase naprosto perfektní a profesionální služby

Jaroslav Vlach 25.02.2015

Hodnocení:

Pan Žlebek i paní Božíková jsou opravdu skvělí profesionálové! Všem je doporučuji a i nadále budu využívat jejich služeb.

Olga Valášková 28.10.2014

Hodnocení:

Vysoká profesionalita a znalost

Mojmír Prokop 30.09.2014

Hodnocení:

Skvělé vystupování, spolehlivost, profesionalita

Daniel Říha 30.09.2014

Hodnocení:

Spolupráce proběhla v pohodové atmosféře a jsem na 100% přesvědčen, že jsem si pana Žlebka vybral správně. 

Věra Horáková 06.08.2014

Hodnocení:

Zájem a pomoc při prodeji naší nemovitosti byl bezproblémový.

Jana Žlebková 30.07.2014

Hodnocení:

S panem Zlebkem i jeho asistentkoku jsem byla moc spokojena. Celkem rychle nasli kupce pro moji nemovitost a pri prodeji samotnem zaridili vse, co bylo treba. Vrele doporucuji. V našem případě, se jedná o pouhou shodu jamen, ale pro to jméno jsem si makléře vybrala.

Hana Krpelánová 26.07.2014

Hodnocení:

Naše spolupráce probehla na profesialní a velmi přátelské úrovni.Pokud se rozhodnu k prodeji nasi nemovitosti,obratim se opet natyto maklere,protaze prátelský přistup jsem velmi ocenila.Profesionalitu jsem u vasi kancelaře očekavala.

Julianna Mintalová 07.05.2014

Hodnocení:

Pan Žlebek jako realitní makléř pracuje velmi zodpovědně. Jsem velmi spokojena s jeho službami, je spolehlivý vstřícný a svým klientům se věnuje maximálně. Svou práci odvádí od začátku do konce na 100%. Vřele doporučuji.

Anita Kučerová 05.05.2014

Hodnocení:

Perfektní a profesionální přístup. V každé situaci najde řešení. Velmi příjemné vystupování.

Mladen Lazarevič 28.04.2014

Hodnocení:

Bylo mi potěšení že jsem měl příležitost aby se o nás staral takový profesionální makléř jako je p.Jakub Žlebek.Výborní přístup a profesionální chovaní!Kompletní peče kterou jsi klient jen muže přát.Kompletní hodnocení 10+.Bylo mi potěšení že jsem měl příležitost aby se o nás staral takový profesionální makléř jako je p.Jakub Žlebek.Výborní přístup a profesionální chovaní!Kompletní peče kterou jsi klient jen muže přát.Kompletní hodnocení 10+.

Lucie Srpová 08.04.2014

Hodnocení:

Pana Žlebka bychom s jistotou doporučili. Komunikace s ním byla velice příjemná, bezproblémová a ve všem nám vyšel vstříc. Po celou dobu nás informoval o průběhu, odpovídal na naše dotazy a byl nám stále k dispozici. Byli jsme velice spokojení. 

Petr Lev 14.02.2014

Hodnocení:

Pan makléř i jeho asistentka jsou profesionální, ochotní a aktivní. Vše proběhlo bez problémů a rychle.

Božíková, eva 29.09.2013

Hodnocení:

S prací pana Žlebka jsem byla maximálně spokojená. Celá transakce se díky jeho profesionálnímu přístupu realizovala velmi rychle a bez jediného problé...

VILÍM, Miroslav 12.12.2012

Hodnocení:

Všo bylo Ok.

Andrea Svobodová 19.09.2012

Hodnocení:

Spolupráce s makléřem byla výborná

Daňhelka, Jan 11.09.2012

Hodnocení:

Celý proces proběhl hladce, nemám, co bych vytkl.

Ladislav Krajl 30.08.2012

Hodnocení:

Myslím si že pan makléř který prodával byt v našem domě byl plný profesionál.Po mém zavolání přijel,vše zařídil a během pár dní bylo prodáno...

Registrace makléře