Realitní makléři - Viktorinová Eva | S námi si najdete spolehlivého makléře | DobréHodnocení.cz

Profil makléře Viktorinová Eva

Dobříš
RE/MAX Power
733187300
eva.viktorinova@re-max.cz

Máte s tímto makléřem osobní zkušenost?






Jitka Š. 12.09.2018

Hodnocení:

Přestože se věc komplikovala,byla rychlá reakce na vše a vše proběhlo zdárně.

Čejdovi 17.08.2018

Hodnocení:

Rychlé a vstřícné jednání. P. Viktorínovou stoprocentně doporučujeme a děkujeme za její služby!

Libor D. 29.06.2018

Hodnocení:

Vzhledem k velké vytíženosti makléřky došlo k drobné chybě (jsme jen lidi a to se stává), ale jinak si na její služby a přístup nelze stěžovat a určitě mohu vřele doporučit.

Václav S. 09.03.2018

Hodnocení:

Paní Viktorinová je milá, vstřícná, plně profesionální a pomohla mi i při prodeji mého původního bytu. Mohu ji doporučit dalším klientům.

Jaroslava S. 23.02.2018

Hodnocení:

Ochota, vstřícnost, rychlé jednání, někdy i nad rámec povinností, dávám jen to nejlepší hodnocení.

Veronika P. 06.12.2017

Hodnocení:

Bez realitní makléřky bych nebyla schopna dům prodat. Prodej byl poměrně nestandardní a řekla bych i těžký. Vždy se něco někde zaseklo. Pro makléřku běžná věc, ale já z toho byla trošku nešťastná. Prodej trval déle ohledně banky, ale makléřka mě uklidňovala a měla nejen profesionální přístup, ale i lidský. Volala i z dovolené a snažila se, aby vše klaplo. Nakonec se prodej povedl, já jsem šťastně přestěhovaná a dům užívá nová majitelka. Spokojenost na všech "frontách". Evě děkuji

Petr V. 26.11.2017

Hodnocení:

Služby paní Evy Viktorinové byly profesionální, rychlé a velmi vstřícné. Tuto makléřku budu doporučovat ostatním známým.

Rodina Veselých 26.10.2017

Hodnocení:

Výborná komunikace, rychlé a vstřícné jednání, kvalita služeb ohledně vážných zájemců. Po zkušenosti s jinými realitkami plná profesionalita a přístup. Samozřejmostí bylo bez jakéhokoli prodlení a zdržování. Absolutní dodržení všech smluvních podmínek, plná spokojenost a rozhodně doporučujeme ostatním.

Vlasta B. 03.09.2016

Hodnocení:

S makléřkou jsem byla velice spokojena. Chata byla prodána brzo. Makléřka vše zařídila. Myslím tím nejen prodej, ale i veškeré doklady, převody, placení daně atd. Byla velmi ochotná. Budu ji určitě doporučovat.

Věra H. 10.08.2016

Hodnocení:

Chtěla bych poděkovat p. E. Viktorinové za velmi profesionální přístup, milé přijetí a kladné vyřízení mé žádosti.

František D. 18.05.2016

Hodnocení:

Vystupovala příjemně, dokázala sehnat zájemce (na rozdíl od jiných, se kterými jsme jednali) a nemovitost prodat.

Ivana Š. 05.05.2016

Hodnocení:

Milá a spolehlivá spolupráce, vždy mi vyšla vstříc, postarala se o veškeré náležitosti, jednání na rovinu, v ničem na nás netlačila a vždy jsme se předem domluvili na dalším postupu

Petra K. 04.01.2016

Hodnocení:

Velmi spolehlivá, kdykoliv jsem potřebovala poradit a pomoci, hned vše vysvětlila. Byla jsem moc spokojená a všem doporučuji spolupráci.

Hubert 05.05.2011

Hodnocení:

Dobrý den. Rád bych poděkoval za nadstandardní služby Evě Viktorinové, která se postarala o prodej naší bytové jednotky. Postarala se o vše potřebné. Samozřejmostí byla také práce o víkendu. Na mně zbylo jen podepsat smlouvu a po upozornění paní Viktorinové zkontrolovat peníze na účtu. Ještě jednou děkuji.

Registrace makléře