Realitní makléři - Tůmová Lucie | S námi si najdete spolehlivého makléře | DobréHodnocení.cz

Profil makléře Tůmová Lucie

Přečtěte si můj blog

Praha a Středočeský kraj
dumrealit.cz/TERRA
+420 603 447 441
l.tumova@dumrealit.cz

Jako obchodník pracuji přes 15 let, v realitách působím od začátku roku 2010. Vedle běžné makléřské činnosti poskytuji nezávislé konzultace při prodeji/koupi nemovitosti, píšu blog s realitní tématikou, jsem spoluzakladatelkou realitní platformy bezinzerce.cz a podílím se na vzniku dalších projektů. Jsem členem Realitní komory České republiky a jejím zástupcem pro Prahu 1. Pracuji podle motta: Nejlepší reklamou je spokojený klient.

Máte s tímto makléřem osobní zkušenost?






Kinačová 27.09.2017

Hodnocení:

Děkuji moc paní Lucii Tůmové za profesionální i lidský přístup při koupi bytu. Mohu vřele doporučit. Ještě jednou děkuji a přeji mnoho úspěchů.

Luboš a Jiřina Moravcovi 26.09.2017

Hodnocení:

Paní Tůmová nám byla doporučena naší společnou známou. Již od prvního kontaktu nám bylo jasné, že je to člověk na svém místě a své práci rozumí. Vysvětlila nám postup při prodeji bytu a upozornila na možná úskalí. Průběžně nás informovala o stavu (kupující prodávala dům). Vše nakonec proběhlo k naší velké spokojenosti. Ještě jednou touto cestou paní Tůmové děkujeme.

Alexander Šille 26.09.2017

Hodnocení:

So službami pani Tůmovej som bol moc spokojný. Potreboval som predať byt v Prahe a ja som sa už z Prahy pred pár rokmi odsťahoval, takže som hľadal niekoho, kto ponúka komplexné služby aby som minimalizoval počet ciest do Prahy. Pani Tůmovú som kontaktoval, aby som získal lepšiu predstavu o tom ako pracuje a ktoré služby ponúka. Už po telefónu pôsobila moc príjemne a mala dobrý prehľad, poradila aké podklady a prípadne aj kde zohnať, takže sme sa dohodli na osobnom stretnutí na byte ktorý sme predávali a následne aj na podpisu zmluvy. Byt nám nachystala na fotenie, vyfotila a pripravili profesialne webové stránky aj s virtuálnou prehliadkou. Zabezpečila aj právnické záležitosti ako zmluvy alebo úschova peňazí u právnika, prevod na katastru a tiež prevod zmluvy u dodávateľa elektriny. Nejaká chybička sa občas samozrejme vyskytla (hlavne z mojej strany), ale na všetko sa našlo riešenie, takže jak som spomínal už na začiatku, bol som spokojný a pani Tůmovú môžem určite odporučiť.

Jirka z Prahy 21.06.2017

Hodnocení:

Po dřívějších zkušenostech s realitními kancelářemi jsme si chtěli byt prodat sami. Od známého jsme ale dostali doporučení na paní Tůmovou. Její přístup a profesionalita se vůbec nedá s ostatními makléři srovnávat. Paní Tůmová se o všechno postarala, byt prodala rychle a za cenu, kterou jsme požadovali. Vždy byla milá a ochotná. Můžeme jí všem doporučit.

Eduard Vlk 14.06.2017

Hodnocení:

Mé zkušenosti s touto makléřkou jsou jen ty nejlepší. Ať se jednalo o prodej mé nemovitosti či následně o nákup bytu nebo pouhou konzultaci , vždy se jednalo o zcela profesionální (v tom nejlepším smyslu slova) jednání a přístup ke klientovy. Mohu jen s plnou zodpovědností doporučit každému z případných dalších klientů. A paní Tůmové jen opakovaně a upřímně poděkovat.

Martin Jurník 11.05.2017

Hodnocení:

Spolupráce s paní Tůmovou při koupi bytu byla naprosto bezvadná. Věci k vyjasnění vyjasnila, věci k popohnání popohnala a věci k zařízení zařídila. Až budu byt někdy v budoucnu prodávat, určitě se na ní zase obrátím.

Pavel Kovář 25.03.2017

Hodnocení:

Tímto bych rád poděkoval paní Tůmové, že mi pomohla s nákupem nemovitosti. Její jednání bylo profesionální a především vstřícné. Nic nebylo problém. Paní Tůmová je makléřka, která je velmi orientovaná na zákazníka. Pakliže jsem něčemu nerozuměl, tak mi vše vysvětlila a poradila. Po celou dobu nákupu nemovitosti jsem cítil, že cílem paní Tůmové je, aby jak prodávající tak i kupující byli spokojeni a aby obchod proběhl hladce. Tuto makléřku rozhodně doporučuji. Jestliže Vám bude zprostředkovávat prodej nebo koupi nemovitosti, tak si můžete být jistí, že jste v dobrých rukou.

Jaroslava S. 25.01.2017

Hodnocení:

Milá paní Tůmová, tímto děkuji Vaší společnosti za zprostředkování prodeje rodinného domu v Tachlovicích,i když to byla záležitost dlouhodobá a nesnadná, s Vaším přístupem vše dobře dopadlo. Přeji Vám mnoho úspěchů i prodaných nemovitostí.

Petr Škvára 25.01.2017

Hodnocení:

Děkuji paní Tůmové za prodej mého bytu. Nejenom že zareagovala jako první na moji nabídku, ale dotáhla ji vcelku rychle a bez zbytečných průtahů do zdárného konce. Jen tak dál !

Lucie Michalíčková 25.01.2017

Hodnocení:

Moje zkušenost s pí. Tůmovou byla velice pozitivní. Paní Tůmová je velmi zodpovědná, organizovaná a rozumná. Ve svém oboru se pohybuje jako ryby ve vodě. Vřele ji doporučuji.

Daniela L. 25.01.2017

Hodnocení:

Díky paní Lucii Tůmové jsme prošli všemi peripetiemi kolem koupě bytu bez větších nervů a velmi rychle. Její přístup byl profesionální, přitom lidský a velmi vstřícný. Máte náš velký dík a jednoznačné doporučení. Ať se Vám daří!

ing. Liliana Mincheva 24.01.2017

Hodnocení:

Když potřebuji odbornou radu makléře, tak se už neobracím na nikoho jiného. Seznámila jsem se s paní Tůmovou, když jsem před 5 lety pronajímala obchod a byla jsem s ní velmi spokojená. Když jsem pak prodávala svůj byt, opět jsem se na ní s důvěrou obrátila. Doporučila jsem jí i svým známým, kteří prodávali dům. Pokaždé byla velmi vstřícná a ochotná, vyzná se v zákonech a umí klientům poradit "na míru" podle jejich potřeb :) Všem doporučuji.

Markovi 24.01.2017

Hodnocení:

Děkujeme moc paní Tůmové za realizaci nákupu nemovitosti, jednání bylo vždy vstřícné, profesionální a osobně velmi příjemné. Její zkušenosti ušetří klientům spoustu času a jsou neocenitelné i v případě jakýchkoli nestandardních situací. Ještě jednou moc děkujeme a přejeme hodně profesionálních i osobních úspěchů.

Kamil Daranský 24.01.2017

Hodnocení:

Chtěli bychom opravdu moc poděkovat paní Tůmové, která prodávala náš byt. Po zkušenosti s jinou realitní společností nám opravdu velice pomohla a prodej bytu se uskutečnil velmi rychle a profesionálně. Rozhodně tuto realitní kancelář a konkrétně paní Tůmovou mohu jen a jen doporučit a vždy se na ní rádi obrátíme znovu.

Monika W. 14.04.2016

Hodnocení:

Moc děkuji paní Lucii Tůmové za realizaci prodeje nemovitosti. Vše proběhlo v klidu, rychle a bez jakýchkoliv komplikací. Jednání paní Tůmové bylo vstřícné a profesionální a její rady neocenitelné. Paní Tůmová, jste skvělá! Ještě jednou děkuji.

Pavel Beníšek 28.11.2015

Hodnocení:

Žádné plané sliby, reálný pohled na trh s nemovitostmi, pracovitost, ochota, profesionalita, to je Lucie Tůmová, vřele doporučuji.

manzele filkovi 25.11.2015

Hodnocení:

pani tumova je opravdovy profesional mame s ni nejlepsi skusenosti prodavala nas byt a s kupujicim nebylo lehke jednani ale kdyz je nekdo profesional jako jako pani lucie hrave zvladne vse preji jihodne uspechu a kdyz budu nekdy v budoucnu prodavat nemovitost tak jedine s pani luckou tumovou

Jana Voldánová 20.11.2015

Hodnocení:

Moc děkuji za perfektní služby při hledání nového bytu. Opravdu se nám tu dobře bydlí, a navíc byla veškerá agenda vyřízená závratnou rychlostí, vůbec jsem nedoufala, že to půjde tak snadno a rychle. Ráda doporučím Vaše služby svým známým. Byla jste opravdu skvělá! JV

Lucie a Jiří Š. 05.10.2015

Hodnocení:

Paní Tůmová nám pomáhala s nákupem nemovitosti. Její jednání bylo vždy vstřícné, s klidem a trpělivostí dokázala reagovat na naše dotazy. Ve spolupráci se svými kolegy nám zařídila financování nemovitosti, poradila s jednotlivými kroky během celého procesu i s tím, kdy a kde mít po ruce ten správný papír. Pro laiky, kteří o obchodování s nemovitostmi nemají ani ponětí, byla její pomoc neocenitelná.

Petra a Josef K. 01.10.2015

Hodnocení:

Rádi bychom chtěli poděkovat pí. Tůmové za její výbornou práci při prodeji našeho bytu. Vždy byla velmi ochotná, milá a maximálně nám věnovala svůj čas. Je velké štěstí najít slušného a spolehlivé makléře. Všem doporučujeme a přejeme pí. Tůmové vše dobré v profesním i osobním životě.

Josef Šeda 31.08.2015

Hodnocení:

Být ve správný čas na správném místě je umění obchodníka. Jako jedna z mála, ne-li jediná nám pi. Tůmová kupujícího opravdu přivedla z ulice a prodej i přes řadu komplikací dotáhla do zdárného konce.

Silvie Rašićová 19.08.2015

Hodnocení:

S paní makléřkou Tůmovou byla skvělá spolupráce,je vstřícná,ochotná.Doporučuji dalším novým klientům.

Dagmar Čechová 17.08.2015

Hodnocení:

Musím poděkovat a doporučit paní Tůmovou!! Je to top makléřka! Při prodeji mého bytu který jsem zadala vícero makléřům byla jediná která se o mě starala!! Přivedla mi spoustu zájemců i když prodej nebyl snadný, přesto to nevzdala a uspěla!!!Její přístup je opravdu profesionální a budu jí všem doporučovat! Tímto jí velmi děkujiiiiiiiii!! Dagmar Čechová

zofie pouzarova 16.08.2015

Hodnocení:

Poprve jsem prodavala byt a musim rict,ze moje zkusenost s realitni kancelari Dum Realit a tedy predevsim s pi.Lucii Tumovou byla naprosto vynikajici.Vse bylo zarizeno velmi rychle a profesionalne,muzu skutecne doporucit a vim,ze pokud budu v budoucnu potrebovat zase byt prodat ci koupit jiny obratim se prave na pi.Tumovou.dekuji moc!

Andrea Horká 09.08.2015

Hodnocení:

Moje zkušenost s pí. Tůmovou byla velmi pozitivní. Paní Tůmová je zodpovědná,vstřícná. Ve svém oboru se pohybuje výborně.Vřele ji doporučuji.

Ivan Dolezalek 09.08.2015

Hodnocení:

Spoluprece s pani Tumovou byla excelentni.Profesionalni pristup...ktery byl korunovan uspesnym prodejem bytu.Velmi si vazim lidskeho pristupu,ktery zahrnuje vyssi vnimani komunikace mezi lidmi.To vzdy usnadnuje dohodu a zdarne dosazeni cile ke spokojenosti vsech.Pripojuji se tedy k vrelym doporucenim pani Tumove k dalsi sofistikovane maklerske cinnosti.

Petra Joachimsthalerová 09.08.2015

Hodnocení:

Zda-li mě někdo požádá o pomoc v realitní sféře,okamžitě mu doporučím paní Lucii Tůmovou. Paní Tůmová prodávala náš byt v centrální části Smíchova. Jiní realitní makléři měli pořád nějaký problém ( špatná doba,není výtah atd ). Paní Tůmová prodala byt ( ne pod cenou,ale dle naší přestavy ) za jeden a půl měsíce. Vše okolo prodeje bytu bylo naprosto super. Děkuji a hodně úspěchu

Jiří Vyhlas 09.08.2015

Hodnocení:

S paní Tůmovou jsem byl velmi spokojen. Prodej domu proběhl ve velmi krátké době. Pokud budu v budoucnu potřebovat realitního agenta, tak se na Lucii velmi rád obrátím:-)

Jitka Švestková 09.08.2015

Hodnocení:

Děkuji paní Tůmové za úspěšný prodej mého bytu. Je to makléřka na vysoké úrovni! Prodej bytu zprostředkovala velmi rychle! Zkušená, velice ochotná, vstřícná a vše klaplo, jak jsme se vždy domluvily. Vřele doporučuji!!!

Alena P. 09.08.2015

Hodnocení:

Paní Tůmové děkuji za profesionální přístup (za mne - stranu kupující), perfektně se orientuje nejen v obchodních záležitostech, nesetkala jsem se s lepší realitní makléřkou a určitě doporučuji spolupráci s ní.

Marjanka Marie McCOMBova 09.08.2015

Hodnocení:

Chci vyslovit velike podekovani pani Tumove za obetavou praci pri koupi meho bytu. V dobe Vanoc a naledi pri tom, ze ma na starosti dve male deti, opravdu ocenuji jeji profesionalni, citlivou, vcasnou a presnou pomoc a tim I skvele vysledky. Rozhodne ji doporucim kazdemu, kdo che prodat nebo koupit nemovitost. Marjanka McComb

Ivana N. 09.08.2015

Hodnocení:

Byla jsem velice spokojená s přístupem p.Tůmové,je velice obětavá a schopná poradit po všech stránkách a zároveń má profesionální přístup.Koupě bytu proběhla výborně.Doporučuji spolupráci s ní. ivana N.

Stanislava a Roman Klímovi 08.08.2015

Hodnocení:

Rádi bychom moc poděkovali paní Lucii Tůmové za výbornou profesionální práci při prodeji bytů. Děkujeme budeme doporučovat. Manželé Klímovi.

Jana Š. 08.08.2015

Hodnocení:

Ráda bych poděkovala pí. Tůmové za velmi profesionální přístup. Je velice ochotná, spolehlivá a vždy dobře poradí. Všem doporučuji.Jana.