Realitní makléři - Tůmová Lucie | S námi si najdete spolehlivého makléře | DobréHodnocení.cz

Profil makléře Tůmová Lucie

Přečtěte si můj blog

Praha a Středočeský kraj
dumrealit.cz/TERRA
+420 603 447 441
l.tumova@dumrealit.cz

Jako obchodník pracuji přes 15 let, v realitách působím od začátku roku 2010. Vedle běžné makléřské činnosti poskytuji nezávislé konzultace při prodeji/koupi nemovitosti, píšu blog s realitní tématikou, jsem spoluzakladatelkou realitní platformy bezinzerce.cz a podílím se na vzniku dalších projektů. Jsem členem Realitní komory České republiky a jejím zástupcem pro Prahu 1. Pracuji podle motta: Nejlepší reklamou je spokojený klient.

Máte s tímto makléřem osobní zkušenost?






Stanislav Růžička 03.03.2018

Hodnocení:

Prostřednictvím paní Tůmové jsem kupoval byt v Praze. Její přístup k celé transakci byl velmi profesionální, vždy vše vysvětlila, byla trpělivá a ochotná. Přeji jí mnoho spokojených klientů jako jsem já.

Frančeová 01.02.2018

Hodnocení:

Paní Tůmová své profesi dělá čest. Je vidět, že svou práci dělá s láskou. Chci ji vyjádřit poděkování a mnoho dalších spokojených klientů.

Tymon Kalita 25.01.2018

Hodnocení:

Lucie prodávala můj byt v Praze 5. Spolupráce s ní splnila má očekávání. Srozumitelně mi vysvětlila celý postup a obstarala veškeré záležitosti související s prodejem nemovitosti. Skvělá komunikace od prvotního kontaktu až do poslední fáze – předání nemovitosti kupujícím. 100 % spolehlivost a 100 % doporučuji. www.bytkosire.cz

Jan Kubišta 25.01.2018

Hodnocení:

Spolupráce s paní Tůmovou probíhala od začátku skvěle. Nejvíce kladně hodnotím proaktivní přístup, časovou flexibilitu, a to, že mi veškeré následující kroky vysvětlila s náležitou trpělivostí. Určitě doporučím svým známým. Děkuji touto cestou za profesionálně odvedenou práci při prodeji bytu.

manželé Truhlářovi 25.01.2018

Hodnocení:

Dobrý den, rádi bychom tímto poděkovali paní Lucii Tůmové za její nadstandartní profesionální přístup, který doplňuje svým vřelým lidským chováním. Koupí naší nové nemovitosti nás provedla od "A až do Z" s lehkostí a úsměvem. Děkujeme Truhlářovi

Petr Milata 11.01.2018

Hodnocení:

Velmi rád se podělím o zkušenost s koupí bytu, který nabízela spol. Dumrealit.cz Terra v zastoupení paní Tůmové. Vhledem k tomu. že sám již několik let podnikám v pronájmech realit, troufám si tvrdit, že přístup paní Tůmové byl vysoce odborný a naprosto profesionální. Dovedla mi vždy odpovědět na jakékoli otázky, zajistila všechny potřebné dokumenty k prodejji nemovitosti. Prodejce Brno, kupující Ostrava a byt v Praze. Dovedla vše zkloubit dohromady s minimalizací času a cestování. Vše proběhlo vždy na poprvé, nebylo třeba nic doplňovat či opravovat. Velmi oceňuji i následnou podporu s FÚ a přiznáním daní. Jen více takových makléřů! Naprostá spokojenost, rozhodně tohoto makléře doporučuji.

Kinačová 27.09.2017

Hodnocení:

Děkuji moc paní Lucii Tůmové za profesionální i lidský přístup při koupi bytu. Mohu vřele doporučit. Ještě jednou děkuji a přeji mnoho úspěchů.

Luboš a Jiřina Moravcovi 26.09.2017

Hodnocení:

Paní Tůmová nám byla doporučena naší společnou známou. Již od prvního kontaktu nám bylo jasné, že je to člověk na svém místě a své práci rozumí. Vysvětlila nám postup při prodeji bytu a upozornila na možná úskalí. Průběžně nás informovala o stavu (kupující prodávala dům). Vše nakonec proběhlo k naší velké spokojenosti. Ještě jednou touto cestou paní Tůmové děkujeme.

Alexander Šille 26.09.2017

Hodnocení:

So službami pani Tůmovej som bol moc spokojný. Potreboval som predať byt v Prahe a ja som sa už z Prahy pred pár rokmi odsťahoval, takže som hľadal niekoho, kto ponúka komplexné služby aby som minimalizoval počet ciest do Prahy. Pani Tůmovú som kontaktoval, aby som získal lepšiu predstavu o tom ako pracuje a ktoré služby ponúka. Už po telefónu pôsobila moc príjemne a mala dobrý prehľad, poradila aké podklady a prípadne aj kde zohnať, takže sme sa dohodli na osobnom stretnutí na byte ktorý sme predávali a následne aj na podpisu zmluvy. Byt nám nachystala na fotenie, vyfotila a pripravili profesialne webové stránky aj s virtuálnou prehliadkou. Zabezpečila aj právnické záležitosti ako zmluvy alebo úschova peňazí u právnika, prevod na katastru a tiež prevod zmluvy u dodávateľa elektriny. Nejaká chybička sa občas samozrejme vyskytla (hlavne z mojej strany), ale na všetko sa našlo riešenie, takže jak som spomínal už na začiatku, bol som spokojný a pani Tůmovú môžem určite odporučiť.

Jirka z Prahy 21.06.2017

Hodnocení:

Po dřívějších zkušenostech s realitními kancelářemi jsme si chtěli byt prodat sami. Od známého jsme ale dostali doporučení na paní Tůmovou. Její přístup a profesionalita se vůbec nedá s ostatními makléři srovnávat. Paní Tůmová se o všechno postarala, byt prodala rychle a za cenu, kterou jsme požadovali. Vždy byla milá a ochotná. Můžeme jí všem doporučit.

Eduard Vlk 14.06.2017

Hodnocení:

Mé zkušenosti s touto makléřkou jsou jen ty nejlepší. Ať se jednalo o prodej mé nemovitosti či následně o nákup bytu nebo pouhou konzultaci , vždy se jednalo o zcela profesionální (v tom nejlepším smyslu slova) jednání a přístup ke klientovy. Mohu jen s plnou zodpovědností doporučit každému z případných dalších klientů. A paní Tůmové jen opakovaně a upřímně poděkovat.

Martin Jurník 11.05.2017

Hodnocení:

Spolupráce s paní Tůmovou při koupi bytu byla naprosto bezvadná. Věci k vyjasnění vyjasnila, věci k popohnání popohnala a věci k zařízení zařídila. Až budu byt někdy v budoucnu prodávat, určitě se na ní zase obrátím.

Pavel Kovář 25.03.2017

Hodnocení:

Tímto bych rád poděkoval paní Tůmové, že mi pomohla s nákupem nemovitosti. Její jednání bylo profesionální a především vstřícné. Nic nebylo problém. Paní Tůmová je makléřka, která je velmi orientovaná na zákazníka. Pakliže jsem něčemu nerozuměl, tak mi vše vysvětlila a poradila. Po celou dobu nákupu nemovitosti jsem cítil, že cílem paní Tůmové je, aby jak prodávající tak i kupující byli spokojeni a aby obchod proběhl hladce. Tuto makléřku rozhodně doporučuji. Jestliže Vám bude zprostředkovávat prodej nebo koupi nemovitosti, tak si můžete být jistí, že jste v dobrých rukou.

Jaroslava S. 25.01.2017

Hodnocení:

Milá paní Tůmová, tímto děkuji Vaší společnosti za zprostředkování prodeje rodinného domu v Tachlovicích,i když to byla záležitost dlouhodobá a nesnadná, s Vaším přístupem vše dobře dopadlo. Přeji Vám mnoho úspěchů i prodaných nemovitostí.

Petr Škvára 25.01.2017

Hodnocení:

Děkuji paní Tůmové za prodej mého bytu. Nejenom že zareagovala jako první na moji nabídku, ale dotáhla ji vcelku rychle a bez zbytečných průtahů do zdárného konce. Jen tak dál !

Lucie Michalíčková 25.01.2017

Hodnocení:

Moje zkušenost s pí. Tůmovou byla velice pozitivní. Paní Tůmová je velmi zodpovědná, organizovaná a rozumná. Ve svém oboru se pohybuje jako ryby ve vodě. Vřele ji doporučuji.

Daniela L. 25.01.2017

Hodnocení:

Díky paní Lucii Tůmové jsme prošli všemi peripetiemi kolem koupě bytu bez větších nervů a velmi rychle. Její přístup byl profesionální, přitom lidský a velmi vstřícný. Máte náš velký dík a jednoznačné doporučení. Ať se Vám daří!

ing. Liliana Mincheva 24.01.2017

Hodnocení:

Když potřebuji odbornou radu makléře, tak se už neobracím na nikoho jiného. Seznámila jsem se s paní Tůmovou, když jsem před 5 lety pronajímala obchod a byla jsem s ní velmi spokojená. Když jsem pak prodávala svůj byt, opět jsem se na ní s důvěrou obrátila. Doporučila jsem jí i svým známým, kteří prodávali dům. Pokaždé byla velmi vstřícná a ochotná, vyzná se v zákonech a umí klientům poradit "na míru" podle jejich potřeb :) Všem doporučuji.

Markovi 24.01.2017

Hodnocení:

Děkujeme moc paní Tůmové za realizaci nákupu nemovitosti, jednání bylo vždy vstřícné, profesionální a osobně velmi příjemné. Její zkušenosti ušetří klientům spoustu času a jsou neocenitelné i v případě jakýchkoli nestandardních situací. Ještě jednou moc děkujeme a přejeme hodně profesionálních i osobních úspěchů.

Kamil Daranský 24.01.2017

Hodnocení:

Chtěli bychom opravdu moc poděkovat paní Tůmové, která prodávala náš byt. Po zkušenosti s jinou realitní společností nám opravdu velice pomohla a prodej bytu se uskutečnil velmi rychle a profesionálně. Rozhodně tuto realitní kancelář a konkrétně paní Tůmovou mohu jen a jen doporučit a vždy se na ní rádi obrátíme znovu.

Monika W. 14.04.2016

Hodnocení:

Moc děkuji paní Lucii Tůmové za realizaci prodeje nemovitosti. Vše proběhlo v klidu, rychle a bez jakýchkoliv komplikací. Jednání paní Tůmové bylo vstřícné a profesionální a její rady neocenitelné. Paní Tůmová, jste skvělá! Ještě jednou děkuji.

Pavel Beníšek 28.11.2015

Hodnocení:

Žádné plané sliby, reálný pohled na trh s nemovitostmi, pracovitost, ochota, profesionalita, to je Lucie Tůmová, vřele doporučuji.

manzele filkovi 25.11.2015

Hodnocení:

pani tumova je opravdovy profesional mame s ni nejlepsi skusenosti prodavala nas byt a s kupujicim nebylo lehke jednani ale kdyz je nekdo profesional jako jako pani lucie hrave zvladne vse preji jihodne uspechu a kdyz budu nekdy v budoucnu prodavat nemovitost tak jedine s pani luckou tumovou

Jana Voldánová 20.11.2015

Hodnocení:

Moc děkuji za perfektní služby při hledání nového bytu. Opravdu se nám tu dobře bydlí, a navíc byla veškerá agenda vyřízená závratnou rychlostí, vůbec jsem nedoufala, že to půjde tak snadno a rychle. Ráda doporučím Vaše služby svým známým. Byla jste opravdu skvělá! JV

Lucie a Jiří Š. 05.10.2015

Hodnocení:

Paní Tůmová nám pomáhala s nákupem nemovitosti. Její jednání bylo vždy vstřícné, s klidem a trpělivostí dokázala reagovat na naše dotazy. Ve spolupráci se svými kolegy nám zařídila financování nemovitosti, poradila s jednotlivými kroky během celého procesu i s tím, kdy a kde mít po ruce ten správný papír. Pro laiky, kteří o obchodování s nemovitostmi nemají ani ponětí, byla její pomoc neocenitelná.

Petra a Josef K. 01.10.2015

Hodnocení:

Rádi bychom chtěli poděkovat pí. Tůmové za její výbornou práci při prodeji našeho bytu. Vždy byla velmi ochotná, milá a maximálně nám věnovala svůj čas. Je velké štěstí najít slušného a spolehlivé makléře. Všem doporučujeme a přejeme pí. Tůmové vše dobré v profesním i osobním životě.

Josef Šeda 31.08.2015

Hodnocení:

Být ve správný čas na správném místě je umění obchodníka. Jako jedna z mála, ne-li jediná nám pi. Tůmová kupujícího opravdu přivedla z ulice a prodej i přes řadu komplikací dotáhla do zdárného konce.

Silvie Rašićová 19.08.2015

Hodnocení:

S paní makléřkou Tůmovou byla skvělá spolupráce,je vstřícná,ochotná.Doporučuji dalším novým klientům.

Dagmar Čechová 17.08.2015

Hodnocení:

Musím poděkovat a doporučit paní Tůmovou!! Je to top makléřka! Při prodeji mého bytu který jsem zadala vícero makléřům byla jediná která se o mě starala!! Přivedla mi spoustu zájemců i když prodej nebyl snadný, přesto to nevzdala a uspěla!!!Její přístup je opravdu profesionální a budu jí všem doporučovat! Tímto jí velmi děkujiiiiiiiii!! Dagmar Čechová

zofie pouzarova 16.08.2015

Hodnocení:

Poprve jsem prodavala byt a musim rict,ze moje zkusenost s realitni kancelari Dum Realit a tedy predevsim s pi.Lucii Tumovou byla naprosto vynikajici.Vse bylo zarizeno velmi rychle a profesionalne,muzu skutecne doporucit a vim,ze pokud budu v budoucnu potrebovat zase byt prodat ci koupit jiny obratim se prave na pi.Tumovou.dekuji moc!

Andrea Horká 09.08.2015

Hodnocení:

Moje zkušenost s pí. Tůmovou byla velmi pozitivní. Paní Tůmová je zodpovědná,vstřícná. Ve svém oboru se pohybuje výborně.Vřele ji doporučuji.

Ivan Dolezalek 09.08.2015

Hodnocení:

Spoluprece s pani Tumovou byla excelentni.Profesionalni pristup...ktery byl korunovan uspesnym prodejem bytu.Velmi si vazim lidskeho pristupu,ktery zahrnuje vyssi vnimani komunikace mezi lidmi.To vzdy usnadnuje dohodu a zdarne dosazeni cile ke spokojenosti vsech.Pripojuji se tedy k vrelym doporucenim pani Tumove k dalsi sofistikovane maklerske cinnosti.

Petra Joachimsthalerová 09.08.2015

Hodnocení:

Zda-li mě někdo požádá o pomoc v realitní sféře,okamžitě mu doporučím paní Lucii Tůmovou. Paní Tůmová prodávala náš byt v centrální části Smíchova. Jiní realitní makléři měli pořád nějaký problém ( špatná doba,není výtah atd ). Paní Tůmová prodala byt ( ne pod cenou,ale dle naší přestavy ) za jeden a půl měsíce. Vše okolo prodeje bytu bylo naprosto super. Děkuji a hodně úspěchu

Jiří Vyhlas 09.08.2015

Hodnocení:

S paní Tůmovou jsem byl velmi spokojen. Prodej domu proběhl ve velmi krátké době. Pokud budu v budoucnu potřebovat realitního agenta, tak se na Lucii velmi rád obrátím:-)

Jitka Švestková 09.08.2015

Hodnocení:

Děkuji paní Tůmové za úspěšný prodej mého bytu. Je to makléřka na vysoké úrovni! Prodej bytu zprostředkovala velmi rychle! Zkušená, velice ochotná, vstřícná a vše klaplo, jak jsme se vždy domluvily. Vřele doporučuji!!!

Alena P. 09.08.2015

Hodnocení:

Paní Tůmové děkuji za profesionální přístup (za mne - stranu kupující), perfektně se orientuje nejen v obchodních záležitostech, nesetkala jsem se s lepší realitní makléřkou a určitě doporučuji spolupráci s ní.

Marjanka Marie McCOMBova 09.08.2015

Hodnocení:

Chci vyslovit velike podekovani pani Tumove za obetavou praci pri koupi meho bytu. V dobe Vanoc a naledi pri tom, ze ma na starosti dve male deti, opravdu ocenuji jeji profesionalni, citlivou, vcasnou a presnou pomoc a tim I skvele vysledky. Rozhodne ji doporucim kazdemu, kdo che prodat nebo koupit nemovitost. Marjanka McComb

Ivana N. 09.08.2015

Hodnocení:

Byla jsem velice spokojená s přístupem p.Tůmové,je velice obětavá a schopná poradit po všech stránkách a zároveń má profesionální přístup.Koupě bytu proběhla výborně.Doporučuji spolupráci s ní. ivana N.

Stanislava a Roman Klímovi 08.08.2015

Hodnocení:

Rádi bychom moc poděkovali paní Lucii Tůmové za výbornou profesionální práci při prodeji bytů. Děkujeme budeme doporučovat. Manželé Klímovi.

Jana Š. 08.08.2015

Hodnocení:

Ráda bych poděkovala pí. Tůmové za velmi profesionální přístup. Je velice ochotná, spolehlivá a vždy dobře poradí. Všem doporučuji.Jana.