Realitní makléři - Stolarik Karel | S námi si najdete spolehlivého makléře | DobréHodnocení.cz

Profil makléře Stolarik Karel

Svitavy, Hradec Králové
Home4people
+420 725 836 133
stolarik@home4people.cz

Vaše spokojenost, moje radost a cíl!

 

Pokud hledáte nebo nabízíte nemovitost, jsem tu pro vás, připraven poskytnout vám individuální přístup a ten nejlepší, kompletní servis a služby.

Nabízím seriózní a osobitý přístup k Vám i k Vašim přáním a představám o bydlení nebo nebytových prostorech pro Vaše podnikání.

Nabízíte nebo máte nemovitost? Nevíte si s ní rady? Pomůžu Vám s řešením.

 

Citát na dnešní krásný a úspěšný den:

"Tajemství úspěchu každého člověka, který jej kdy dosáhl, spočívá v pouhém zvyku dělat to, co neúspěšní lidé dělají neradi."

 

A. Jackson KING

 

Mám řešení pro každého:

  Máte nemovitost k prodeji a nevíte si s tím rady? / Chcete prodat za nejlepší cenu? / Nedaří se vám delší dobu prodat nebo pronajmout nemovitost? / Máte dluhy nebo exekuci a nechcete přijít o nemovitost? /  

Nabízím kompletní servis a profesionální přístup.

 

Sedm způsobů, jak zabránit exekuci vaší nemovitosti!

  Nenechte si od banky vzít domov a poškodit vaší důvěryhodnost! Máte i jiné možnosti!   V 5 minutách se dozvíte přesně co dělat a to zdarma!  

Zavolejte mi a zjistěte, jak se zbavit nepříjemností.

Máte s tímto makléřem osobní zkušenost?






Soňa Peroutová 17.07.2017

Hodnocení:

Profesionální a precizní přístup.Vždy ochotný a pružně reagující na vzniklé situace s prodejem nemovitosti.Pokud budu někdy v budoucnu prodávat,nebo kupovat nemovitost s důvěrou se na něj opět obrátí

Soňa Peroutová 05.06.2017

Hodnocení:

Profesionální a precizní přístup.Vždy ochotný a pružně reagující na vzniklé situace s prodejem nemovitosti.Pokud budu někdy v budoucnu prodávat,nebo kupovat nemovitost s důvěrou se na něj opět obrátím.

Tomáš Horníček 22.05.2017

Hodnocení:

Jednání s panem Stolarikem parádní, přátelské a profesionální, mohu jen doporučit.

L. G. 21.10.2016

Hodnocení:

Profesionální přístup u vyřízení všech náležitostí spojených s úspěšným a rychlým prodejem domu.

Jurnykl Aleš 22.09.2016

Hodnocení:

Excelentní Pan makléř. Skvělý přístup, profesionální chování, laskavost, věcnost a snaha vyjít vstříc nás přivedla k našemu vysněnému domečku. Vřele doporučujeme. Nic není problém a férovost jsou jeho druhá jména. Děkujeme

Leoš Šípek 03.07.2016

Hodnocení:

Se službami pana Stolarika jsem byl spokojen. Jednání bylo velmi profesionální. Mohl jsem se na něho obrátit s jakýmkoli dotazem nebo připomínkou. Vše okamžitě řešil.

Jan Sýkora 28.06.2016

Hodnocení:

Profesionální přístup, příjemné jednání, je ochotný vyhovět klientovi i nad rámec svých povinností. Pana Stolarika lze jednoznačně doporučit.

Hana Hübelová 27.06.2016

Hodnocení:

Pana Stolarika s klidným svědomím doporučím každému, kdo chce koupit nebo prodat nemovitost. Je skutečným odborníkem ve svém oboru. Pane Stolariku, děkuji za vše.

Petr Petrů 15.03.2016

Hodnocení:

Děkuji Karle za solidní, přátelský a velmi profesionální přístup po celou dobu naší spolupráce. Měl jsem několik zkušeností s jinými nejmenovanými realitními společnostmi, ale jejich přístup byl min. velmi diskutabilní, jednoduše nebyl vidět tah na branku a individuální přístup ke klientovi. Děkuji za spolupráci a přeji ti hodně úspěchů a solidních klientů.

Jiří Zápalka 14.03.2016

Hodnocení:

Plně profesionální přístup = maximální spokojenost. Vše probíhalo rychle a profesionálně, i když v našem případě docházelo ke zdržení ze strany banky. Rád bych mu touto cestou poděkoval za profesionální zprostředkování koupě domu. P.S.: rezervační smlouva je stručně a jasně napsaná, tak jako kupní smlouva a předávací protokol. V případě pana Stolarika se nekonají 20 stránkové elaboráty s písmem č. 5, což považuji za v dnešní době za velmi pozitivní

Marie Vojtová 06.03.2016

Hodnocení:

Se službami Pana Stolarika jsem byla nadmíru spokojena. Vše probíhalo bez problému a rychle. Jeho ochota a profesionalita mě velice překvapila. Děkuji za Vaše služby. Marie Vojtová.

Denisa Janovská 06.03.2016

Hodnocení:

Se službami pana Stolarika jsme byli, společně s přítelem, maximálně spokojeni. Skvělý přístup i ochota, můžeme jen doporučit.

Zbyněk Dobiáš 04.03.2016

Hodnocení:

Se službami pana Stolarika jsme byli maximálně spokojeni. Všechno proběhlo vždy, jak řekl. Nebylo žádné zdržení. Doporučil i řemeslníky na příp. práce. Můžeme ho jen doporučit a zároveň poděkovat za výborné služby.

Jana De Luca 11.02.2016

Hodnocení:

Profesionální a korektní přístup, prodej nemovitosti do 4 měsíců.

Bc.Bohdan Szczesik 04.02.2016

Hodnocení:

Pan Stolarik, realitní makléř jehož práce je profesionální a kompetentní. Po mé neblahé zkušenosti s některými realitními makléři, byl pan Stolarik profesionálem na slovo vzaté. Mou poptávku efektivne zpracoval a velmi flexibilně vyřešil. Když jsem hledal nemovitost, bylo vyslišeno mých potřeb a následovala efektivní spolupráce. Děkuji a mohu doporučit.

Jana Stloukalová 19.10.2015

Hodnocení:

Pana Stolarika mohu jen chválit.Pro každého klienta udělá maximum.Vše dokáže zařídit k plné spokojenosti a hlavně umí poradit.Moc mu za vše děkuji .

Markéta Belohoubkova 06.10.2015

Hodnocení:

Se službami pana Stolarika jsem byla spokojena. Měla jsem poměrně složitou koupi bytu se závazky po předchozim majiteli bytu. Pan Stolarik vše spolu s hypoteční poradkyní bravurně zvládli. Bez těchto lidiček bych dnes nebydlela. Vřele doporučuji.

Vladimír Běloušek 28.07.2015

Hodnocení:

Sympatické a seriózní jednání od začátku do konce. Pana Stolarika doporučuji všem, co delší dobu nemohou prodat nemovitost.

Alena Vybíhalová 14.07.2015

Hodnocení:

S panem Stolarikem mám ty nejlepší zkušenosti, je velice příjemný, ochotný, má seriózní vystupování, prostě muž na svém místě. Tohoto realitního makléře mohu všem vřele doporučit. Alena Vybíhalová

Martin Stejskal 17.06.2015

Hodnocení:

Byli jsme spokojeni.

Milan Nový 16.06.2015

Hodnocení:

Ochota v jednání, umění kompromisu a hledat řešení.

dobrehodnoceni.cz 25.03.2015

Hodnocení:

Přešli jsme na nový, bezpečnější systém hodnocení! Tato reference vyjadřuje počet získaných grafických hodnocení makléře do 25.3.2015. Bohužel, přechod nebyl jednoduchý a hledali jsme nejvhodnější způsob, jak vyjádřit předchozí dosažené výsledky našich makléřů, ale nakonec jsme to zvládli :)