Realitní makléři - Růžička Michal | S námi si najdete spolehlivého makléře | DobréHodnocení.cz

Profil makléře Růžička Michal

Rudná u Prahy, Praha – západ, Praha, Střední Čechy
M&M Reality Holding a.s. pobočka Rudná
608771882
michal.ruzicka@mmreality.cz

Dobrý den, děkuji za návštěvu mého profilu.

 

Jmenuji se Michal Růžička, prodejem a pronájmem nemovitostí se zabývám od roku 2008 u společnosti M&M Holding a.s.

 

Nyní nepůsobím jen jako realitní makléř, ale i jako vedoucí pobočky v Rudné a zaměřuji se na nemovitosti v lokalitě Praha – západ, Středočeském kraji a v Praze.

 

Každou realitní transakci řeším s individuálním přístupem a snažím se, aby všechny strany byly naprosto spokojené, protože si myslím, že to je základ dobrého obchodu.

 

Pokud je spokojený klient, jsem spokojený i já sám.

 

Trh s realitami se stále mění, mění se legislativa, tudíž procházím stále různými školeními a nezapomínám ani na průběžné sebevzdělávání. Kromě standardního obchodu umím řešit i prodeje nemovitostí, které mají omezení vlastnického práva (exekuce, insolvenční řízení, zástavy apod.)

 

Které služby zajistím?

 

Zprostředkování prodeje a pronájmu

Financování koupě nemovitosti, včetně pojištění majetku

Vizualizace nemovitostí

3D dispoziční plánky

Přímá propagace nemovitosti a maximální možná propagace nemovitosti formou webové prezentace

Veškerý smluvní servis

Znalecký posudek pro daň z nabytí nemovitosti včetně daňového přiznání

Pomoc s odstraněním omezení vlastnického práva, tzv. vyčištění nemovitosti a následný prodej

Vypracování Průkazu Energetické Náročnosti Budovy (PENB)

Přímý odkup nemovitosti

Rekonstrukci pro kupující i pro prodávajícího

Zastupování v dražbě

a další nadstandardní služby

 

Michal RŮŽIČKA

 

Realitní makléř a vedoucí pobočky

Od roku 2008 stále u stejné společnosti (M&M Holding – reality, hypotéky, pojištění, investice, rekonstrukce)

Zaměření především na prodeje bytů, domů, pozemků

Zobchodováno přes 200 realitních transakcí

Oblast působení – Praha, Praha – západ, Střední Čechy

Člen síně slávy společnosti M&M Reality Holding a.s.

Člen realitní komory ČR

Exekuční specialista

 

Uvažujete – li nad prodejem, rád se s Vámi nezávazně potkám, abychom se mohli poznat.

Máte s tímto makléřem osobní zkušenost?






Markéta Horne 18.02.2019

Hodnocení:

Michal Růžička byl moc vstřícný a nápomocný. Jelikož jsme kupovali na dálku ze Singapuru, navíc je manžel, na kterého byla hypotéka, Skot, bylo to všechno trošku složitější. Ale Michal všechno dobře zorganizoval, i zprostředkoval video prohlídku nemovitosti přes Viber. Moc příjemná spolupráce.

Radovan Žáček 29.01.2019

Hodnocení:

Výborná a profesionální práce.

Minaříková J. 08.01.2019

Hodnocení:

S makléřem panem Růžičkou jsem byla velmi spokojena. Byl milý, ochotný a pravidelně mě informoval o schůzkách, atd. Velmi dobrý makléř. Spokojenost a kdokoliv shání bydlení, doporučuji pouze vaši společnost.

Jaroslav Kosař 23.12.2018

Hodnocení:

Dobrý den. Prodej bytu proběhl bez jakéhokoli problému. Děkuji.

Jiří Herout 10.12.2018

Hodnocení:

Oceňuji velmi profesionální přístup i transparentní jednání.

Jan Makrlík 05.12.2018

Hodnocení:

Naprostá spokojenost.

Martina Steinerová 12.11.2018

Hodnocení:

Sympatický a velice ochotný realitní makléř.

V. Dresslerová 16.10.2018

Hodnocení:

Dobrý den, s tak profesionálním a velice příjemným jednáním s realitami jsem se ještě nesetkala. Pan Michal Růžička odvedl po celou dobu nadstandard. Je vidět, že umí pracovat ve svém oboru, že ho práce baví a Vaší společnosti dělá skvělou reklamu. Pan Růžička odvedl perfektní servis při koupi nemovitosti. Pana Růžičku bych doporučila na základě svých skvělých zkušeností. Lepšího makléře jsem nepotkala. A nejen jako makléře, je super chlap, člověk si ho hned oblíbí, je velice ochotný, poradí. Moc děkuji Vaší firmě a hlavně panu Michalovi Růžičkovi.

Tomáš Koblas 03.09.2018

Hodnocení:

Se službami a jednáním makléře pana Růžičky jsme byli nadmíru spokojeni a vřele můžeme doporučit služby vaší realitní společnosti.

Jiří Slíva 03.08.2018

Hodnocení:

Celkově vstřícný přístup. Velmi kladně hodnotím profesionalitu a orientaci v dané problematice, stejně tak i časovou flexibilitu.

Hloušek I. 09.04.2018

Hodnocení:

Vše OK, od sepsání zakázky až po podpis nájemní smlouvy. Děkuji.

Tomáš Hrubý 29.01.2018

Hodnocení:

Velmi dobrá spolupráce. Moc děkujeme za pomoc.

Eva Hlaváčová 16.01.2018

Hodnocení:

Ochota a zájem makléře nás velmi příjemně překvapila. Vždy se i přizpůsobil naším časovým možnostem. Jsme si jisti, že jej příště využijeme opět!

Ing. Milan Nidl, MBA 13.01.2018

Hodnocení:

Dobrý den, s tak profesionálním a přitom příjemným jednáním jsem se u transakce s realitami ještě nesetkal. Prosím o předání mého hodnocení i osobně panu Morcinkovi, neboť pan Růžička odvedl po celou dobu nadstandard. Je vidět, že umí pracovat ve svém oboru a Vaší společnosti dělá skvělou reklamu. Moc děkuji Milan Nidl, Rudná

Magda Veselá 08.01.2018

Hodnocení:

Pan Michal Růžička, velmi profesionální jednání, sympatický a vstřícný člověk. Z celého obchodu velmi dobrý pocit, bez starostí a bez problémů. Myslím si, že každý prodávající a kupující člověk, by měl vidět práci pana Růžičky, protože takových makléřů výborných je opravdu málo! Ještě jednou moc děkuji, s pozdravem a přáním krásné prožití vánočních svátků, Magda Veselá

Julie Gorbačeva 10.11.2017

Hodnocení:

Profesionální a skvěle jednání.Mužu jen doporučit.

Markéta Lapková 10.11.2017

Hodnocení:

Dobrý den, dovolte mi poděkovat Vaší společnosti zejména panu makléři Michalovi Růžičkovi za perfektní servis při prodeji mé nemovitosti. Všechny schůzky, které byli nutné v průběhu prodeje uskutečnit, vždy přizpůsobil mému časovému rozvrhu, informoval mne písemně o průběhu jednání s potenciálními kupci, dále pak o krocích které povedou k úspěšnému prodeji mého bytu. Všechny mé dotazy zodpověděl s ochotou. Vaší realitní společnost, zejména pak pana Michala Růžičku mohu vřele doporučit na základě vlastních zkušeností všem svým známím a přátelů.

Ing. Marek Hummel 10.11.2017

Hodnocení:

Makléř pan Růžička je velmi spolehlivý a vše nám řádně vysvětlil. Se službami jsme byli spokojeni a nemáme nejmenší připomínku a určitě doporučujeme.

Zdeněk Samek 25.07.2017

Hodnocení:

Odborník s lidským a individuálním přístupem

Růžena Rypková 14.07.2017

Hodnocení:

Děkuji a rozhodně doporučuji. Rychlé jednání a příjemné vystupování. Děkuji. Rypková Růžena

Hana Dušková 28.06.2017

Hodnocení:

Dobrý den, velice děkuji za spolupráci s vaší realitní kanceláří a hlavně s vaším makléřem, panem Růžičkou. Obchod proběhl velice rychle a bez jakékoliv komplikace. Vaši společnost mohu vřele doporučit. S pozdravem H. Dušková

Ondřej Štola 14.06.2017

Hodnocení:

Dobrý den, zasílám referenci. Pan Růžička je super chlap a už během pár hodin po seznámení jsme si ho oblíbili. Vřele děkujeme vaší firmě a panu Růžičkovi za pomoc. S pozdravem Ondřej Štola

Veronika Vašáková 12.05.2017

Hodnocení:

Přeji dobrý den, s panem Růžičkou jsem byla velmi spokojena. Kontaktovala jsem ho na doporučení kamaráda. Ačkoliv jsem před tím neměla velkou důvěru k realitním kancelářím, pan Růžička můj názor změnil. Nebyl "vtíravý a neodbytný," ale naopak byl velmi profesionální, vše mi vždy vysvětlil tzv. po lopatě. O všem mě vždy informoval a na všem jsme se domluvili. Co slíbil, to také splnil - vždy a bez rozdílu. Byla jsem velmi spokojena. Je to člověk na svém místě. Vzhledem k tomu, že jsme spolu byli často v kontaktu, a ne vždy mluvili jen o pracovních věcech, dovolím si napsat, že je i jako člověk velmi milý, příjemný a sympatický. Pokud se v mém okolí kdokoliv poptá na realitní kancelář nebo makléře, rozhodně doporučím pana Růžičku. Změnil můj názor na realitní kanceláře. Vše za mne vyřídil, připravil a domluvil. Patří mu můj velký dík. Veronika

Slavomír bernard 07.04.2017

Hodnocení:

Dobrý den, s panem Michalem Růžičkou jsme byli maximálně spokojeni. I když jsme nebyli lehký případ, tak nám vždy pohotově se vším velice ochotně poradil a pomohl. Určitě ho budeme doporučovat dále. S kanceláří M&M reality a s celým vaším týmem jsme byli velice spokojeni. Přejeme hezký den Bernardovi

Jan Pavliš 23.03.2017

Hodnocení:

Dobrý den, s přístupem vaší RK ke zprostředkování prodeje naší nemovitosti a především s přístupem makléře, pana Růžičky, jsme byli velmi spokojeni. Jednání byla vedena velmi profesionálně, přitom v přátelském duchu. Pan Růžička vždy každý krok vysvětlil, na případné dotazy reagoval okamžitě a velmi vstřícně. Pokud bude příležitost, ráda vaši RK doporučím. S pozdravem Alexandra Pavlišová

Petr Kotvald 23.03.2017

Hodnocení:

Dobrý den, děkuji za vynikající služby a servis pana Růžičky a celého týmu. Moc zdravím a přeji vše dobré. Petr Kotvald

Karel Fakan 16.03.2017

Hodnocení:

Dobrý den, zasílám referenci. Pánům Duhovi a Růžičkovi jsem svěřil prodej bytů v novém bytovém domě v Příbrami. Zatím jsem naprosto spokojen s profesionálním chováním i jednáním obou pánů. Pan Duha se stará vzorně o organizační věci a vše probíhá rychle a bez problémů, vždy co řekl, také dodržel. Prodej nemovitosti se postupně realizuje bez problémů. Pana Duhu a pana Růžičku mohu jen doporučit. S pozdravem Karel Fakan

Martin Haluška 19.01.2017

Hodnocení:

Dobrý den, chtěli bychom moc poděkovat panu Michalovi Růžičkovi za prodej našeho domu v Litni. Jeho profesionální přístup a perfektní řešení všech komplikací a hlavně férové jednání nám moc pomohlo vykročit správnou cestou našeho života. Mockrát díky. Manželé Haluškovi

Pavlína Maršálová 20.12.2016

Hodnocení:

Dobrý den, moje hodnocení vašich služeb jsou jen a jen kladná, Vámi nastavená pravidla mi plně vyhovovala a přístup a jednání pana Růžičky bylo velmi profesionální, ale zároveň i přátelské a lidské. Nebylo pro mne zrovna jednoduché prodat rodný dům a musím přiznat, že jsem to zvládla jen díky panu Růžičkovi. Tímto mi dovolte ještě jednou za vše moc a moc poděkovat. Děkuji. Přeji Vám všem krásné a pohodové Vánoce a v novém roce hodně klientů, ať se vám daří jak pracovně, tak v soukromém životě.

Veronika Hrubá 27.10.2016

Hodnocení:

Dobrý den, s panem Růžičkou jsem byla velmi spokojená. Byl velice ochotný, milý a na telefonu skoro 24 hodin denně. Během prodeje se samozřejmě vyskytly nějaké komplikace, ale pan Růžička vždy zachoval klidnou hlavu a vše vyřešil a vyřídil k mé velké spokojenosti. Chtěla bych mu tímto poděkovat za velkou pomoc, pevné nervy a vyřízení všeho potřebného okolo prodeje a papírování.

Petr Vintr 30.09.2016

Hodnocení:

Dobrý den, děkujeme panu Růžičkovi za poskytnuté služby a pomoc při prodeji nemovitosti. Všechna jednání proběhla v naprostém pořádku a pohodovém duchu.

Švaňhalovi 22.09.2016

Hodnocení:

Dobrý den, v roce 2016 jsme prodávali pozemek přes M&M reality za pomoci pana makléře Růžičky. Byli jsme velice spokojeni s jeho pozitivním a proaktivním přístupem, ochotě pomoci, poradit a hlavně s jeho schopností být neustále on-line. Celá transakce proběhla naprosto bez komplikací, přestože se čekalo na vyřízení hypotéky kupujícího. Vždy nám vše vysvětlil, komunikoval... Tím se předešlo případným komplikacím, neshodám. RK a hlavně pana makléře můžeme jedině doporučit. Děkuji a všem v RK přejeme mnoho pracovních úspěchů.

Smržovi 20.07.2016

Hodnocení:

Dobrý den, děkujeme mnohokrát za vámi poskytnuté služby, se kterými jsme byli maximálně spokojeni.

Ševčík J. 15.07.2016

Hodnocení:

Dobrý den, chtěl bych veřejně poděkovat panu Duhovi a panu Růžičkovi a celé společnosti M&M reality za prodej nemovitosti v Bykoši. Dokázali téměř nemožné, rok jsem nemovitost nemohl prodat a když to vzali do rukou oni, tak najednou začala návštěva za návštěvou a dům se prodal. Ještě jednou díky M&M!!!!

Valentová 17.06.2016

Hodnocení:

Dobrý den, pane Růžičko, moc Vám děkuji, spolupráce s Vámi byla úžasná, vše proběhlo v pohodě, musím zmínit i skvělé prodávající Smržovi, prostě jsme se sešli fajn lidi, osobně mám skvělý pocit. Ráda budu vzpomínat na rychlé rozhodnutí byt koupit. Bylo to jen a jen dobře. Mohu napsat, že se nám v bytě a v Berouně líbí, ale v tomto případě to nestačí. Určitě nepřeháním, když napíšu, že jsme si byteček i Beroun zamilovali. My jsme se opravdu nemohli dočkat, až se nastěhujeme. Syn viděl byt poprvé v den nastěhování a byl (a je) nadšený. Se starým bytem v Praze jsme se rozloučili bez jediné slzy, bez emocí. Osobně jsem 30 let smázla extrémně snadno, až mě to samotnou překvapilo. Mne i synovi se Beroun líbí, byla to správná volba. Ještě jednou Vám moc děkuji, Vaši maličkost samozřejmě budu jen chválit. :-) Určitě se někdy potkáme a budu mluvit stejně spokojeně jako teď píšu. Mějte se moc hezky, přeji hodně spokojených klientů, hlavně ať je co prodávat.

A. Pilmajerová 13.06.2016

Hodnocení:

Vážení, touto cestou bych ráda poděkovala realitnímu makléři Michalovi Růžičkovi z Berouna za jeho profesionální přístup a ochotu při prodeji mých nemovitostí. Se službami berounské pobočky Vaší realitní kanceláře jsem byla velmi spokojena. Vřele Vás všem doporučím.

Bartoníčková A. 08.06.2016

Hodnocení:

Děkujeme našemu/Vašemu makléři Michalovi Růžičkovi, který pro nás v zastoupení celé Vaší firmy zprostředkoval koupi našeho pozemku. Michal byl po celou dobu kupního procesu velmi ochotný, vždy s námi komunikoval jasně a rychle a ve všem jsme se na něho mohly spolehnout. Bylo cítit, že svou práci má rád, a že je to naprostý profesionál. Myslím, že především nastolený pocit důvěry k němu a tímto k celé Vaší realitní kanceláři byl pro nás nejdůležitější. Také fakt, že jsme vždy byly informovány o všech náležitostech dopředu a tedy nikdy nenastal jakýkoli časový prostoj či pocit, že nevíme co se děje. Naopak, vše běželo jaksi hladce, přirozeně a za absolutní informovanosti všech stran, čehož si velmi ceníme. Celkově hodnotíme celý kupní proces u Vás na výbornou! :-)

J. Nekvapilová 23.12.2015

Hodnocení:

Dobrý den, všechny doklady, které se týkají dokončení prodeje nemovitosti, paní Nekvapilová obdržela, takže se domníváme, že je všechno v pořádku. Velmi si ceníme práce pana Růžičky, který se transakci věnoval i vysoce nad rámec své profesionální povinnosti. Jeho ochota a příjemné vystupování velmi napomohlo tomu, že nutnost opustit dům, ke kterému má paní Nekvapilová velice silný vztah, se nestalo těžkým traumatem. Děkujeme mu za odvedenou práci a budeme ho všude doporučovat, stejně jako společnost M&M Reality, o které ostatně slyšíme jen samou chválu. Jaká škoda, že už nemáme nic na prodej! Přejeme vám všem do roku 2016 hodně zdraví, štěstí a spoustu pracovních úspěchů.

Veronika Blažková 11.12.2015

Hodnocení:

Dobrý den pane Růžičko, chtěla bych Vám touto cestou moc poděkovat za spolupráci při prodeji našeho domu. Kde můžu, tam Vás chválím a určitě bych Vás doporučila. Za mě byla spolupráce s Vámi perfektní. O vše bylo postaráno a každý problém se dal řešit. Mějte krásný předvánoční čas a pěkné svátky.

M. Rochelt 22.04.2015

Hodnocení:

Rád bych touto cestou poděkoval panu Michalu Růžičkovi, který mi pomáhal s prodejem bytu. Přestože jsem byl asi náročným zákazníkem, se spoustou všetečných dotazů, požadavků a připomínek, pan Růžička byl vždy ochotný, vstřícný a především trpělivý. Protože se v poslední době (zatím) nezdržuji v Berouně, měl jsem z počátku mírné obavy, jak budu zvládat prohlídky bytů a vyřizování určitých záležitostí, které jsou s prodejem bytů spojené. Byl jsem hned z počátku ujištěn, že tyto věci řešit také nemusím, že se o ně pan Růžička postará. Za to mu patří také velký dík. O všech skutečnostech týkajících se potencionálních zájemců, dotazů, které tito zájemci měli, případně další potřebné informace související s nabídkou mého bytu, jsem byl pravidelně informován, ať už e-mailem, nebo když bylo potřeba něco vyřešit operativně, tak telefonicky. Takže díky moc a až budu kupovat nový byt, tak doufám, že s Michalem Růžičkou jako makléřem :).

Registrace makléře