Realitní makléři - Růžička Michal | S námi si najdete spolehlivého makléře | DobréHodnocení.cz

Profil makléře Růžička Michal

Rudná u Prahy, Praha – západ, Praha, Střední Čechy
M&M Reality Holding a.s. pobočka Rudná
608771882
michal.ruzicka@mmreality.cz

Dobrý den, děkuji za návštěvu mého profilu.

 

Jmenuji se Michal Růžička, prodejem a pronájmem nemovitostí se zabývám od roku 2008 u společnosti M&M Holding a.s.

 

Nyní nepůsobím jen jako realitní makléř, ale i jako vedoucí pobočky v Rudné a zaměřuji se na nemovitosti v lokalitě Praha – západ, Středočeském kraji a v Praze.

 

Každou realitní transakci řeším s individuálním přístupem a snažím se, aby všechny strany byly naprosto spokojené, protože si myslím, že to je základ dobrého obchodu.

 

Pokud je spokojený klient, jsem spokojený i já sám.

 

Trh s realitami se stále mění, mění se legislativa, tudíž procházím stále různými školeními a nezapomínám ani na průběžné sebevzdělávání. Kromě standardního obchodu umím řešit i prodeje nemovitostí, které mají omezení vlastnického práva (exekuce, insolvenční řízení, zástavy apod.)

 

Které služby zajistím?

 

Zprostředkování prodeje a pronájmu

Financování koupě nemovitosti, včetně pojištění majetku

Vizualizace nemovitostí

3D dispoziční plánky

Přímá propagace nemovitosti a maximální možná propagace nemovitosti formou webové prezentace

Veškerý smluvní servis

Znalecký posudek pro daň z nabytí nemovitosti včetně daňového přiznání

Pomoc s odstraněním omezení vlastnického práva, tzv. vyčištění nemovitosti a následný prodej

Vypracování Průkazu Energetické Náročnosti Budovy (PENB)

Přímý odkup nemovitosti

Rekonstrukci pro kupující i pro prodávajícího

Zastupování v dražbě

a další nadstandardní služby

 

Michal RŮŽIČKA

 

Realitní makléř a vedoucí pobočky

Od roku 2008 stále u stejné společnosti (M&M Holding – reality, hypotéky, pojištění, investice, rekonstrukce)

Zaměření především na prodeje bytů, domů, pozemků

Zobchodováno přes 200 realitních transakcí

Oblast působení – Praha, Praha – západ, Střední Čechy

Člen síně slávy společnosti M&M Reality Holding a.s.

Člen realitní komory ČR

Exekuční specialista

 

Uvažujete – li nad prodejem, rád se s Vámi nezávazně potkám, abychom se mohli poznat.

Máte s tímto makléřem osobní zkušenost?






Eva Hlaváčová 16.01.2018

Hodnocení:

Ochota a zájem makléře nás velmi příjemně překvapila. Vždy se i přizpůsobil naším časovým možnostem. Jsme si jisti, že jej příště využijeme opět!

Ing. Milan Nidl, MBA 13.01.2018

Hodnocení:

Dobrý den, s tak profesionálním a přitom příjemným jednáním jsem se u transakce s realitami ještě nesetkal. Prosím o předání mého hodnocení i osobně panu Morcinkovi, neboť pan Růžička odvedl po celou dobu nadstandard. Je vidět, že umí pracovat ve svém oboru a Vaší společnosti dělá skvělou reklamu. Moc děkuji Milan Nidl, Rudná

Magda Veselá 08.01.2018

Hodnocení:

Pan Michal Růžička, velmi profesionální jednání, sympatický a vstřícný člověk. Z celého obchodu velmi dobrý pocit, bez starostí a bez problémů. Myslím si, že každý prodávající a kupující člověk, by měl vidět práci pana Růžičky, protože takových makléřů výborných je opravdu málo! Ještě jednou moc děkuji, s pozdravem a přáním krásné prožití vánočních svátků, Magda Veselá

Julie Gorbačeva 10.11.2017

Hodnocení:

Profesionální a skvěle jednání.Mužu jen doporučit.

Markéta Lapková 10.11.2017

Hodnocení:

Dobrý den, dovolte mi poděkovat Vaší společnosti zejména panu makléři Michalovi Růžičkovi za perfektní servis při prodeji mé nemovitosti. Všechny schůzky, které byli nutné v průběhu prodeje uskutečnit, vždy přizpůsobil mému časovému rozvrhu, informoval mne písemně o průběhu jednání s potenciálními kupci, dále pak o krocích které povedou k úspěšnému prodeji mého bytu. Všechny mé dotazy zodpověděl s ochotou. Vaší realitní společnost, zejména pak pana Michala Růžičku mohu vřele doporučit na základě vlastních zkušeností všem svým známím a přátelů.

Ing. Marek Hummel 10.11.2017

Hodnocení:

Makléř pan Růžička je velmi spolehlivý a vše nám řádně vysvětlil. Se službami jsme byli spokojeni a nemáme nejmenší připomínku a určitě doporučujeme.

Zdeněk Samek 25.07.2017

Hodnocení:

Odborník s lidským a individuálním přístupem

Růžena Rypková 14.07.2017

Hodnocení:

Děkuji a rozhodně doporučuji. Rychlé jednání a příjemné vystupování. Děkuji. Rypková Růžena

Hana Dušková 28.06.2017

Hodnocení:

Dobrý den, velice děkuji za spolupráci s vaší realitní kanceláří a hlavně s vaším makléřem, panem Růžičkou. Obchod proběhl velice rychle a bez jakékoliv komplikace. Vaši společnost mohu vřele doporučit. S pozdravem H. Dušková

Ondřej Štola 14.06.2017

Hodnocení:

Dobrý den, zasílám referenci. Pan Růžička je super chlap a už během pár hodin po seznámení jsme si ho oblíbili. Vřele děkujeme vaší firmě a panu Růžičkovi za pomoc. S pozdravem Ondřej Štola

Veronika Vašáková 12.05.2017

Hodnocení:

Přeji dobrý den, s panem Růžičkou jsem byla velmi spokojena. Kontaktovala jsem ho na doporučení kamaráda. Ačkoliv jsem před tím neměla velkou důvěru k realitním kancelářím, pan Růžička můj názor změnil. Nebyl "vtíravý a neodbytný," ale naopak byl velmi profesionální, vše mi vždy vysvětlil tzv. po lopatě. O všem mě vždy informoval a na všem jsme se domluvili. Co slíbil, to také splnil - vždy a bez rozdílu. Byla jsem velmi spokojena. Je to člověk na svém místě. Vzhledem k tomu, že jsme spolu byli často v kontaktu, a ne vždy mluvili jen o pracovních věcech, dovolím si napsat, že je i jako člověk velmi milý, příjemný a sympatický. Pokud se v mém okolí kdokoliv poptá na realitní kancelář nebo makléře, rozhodně doporučím pana Růžičku. Změnil můj názor na realitní kanceláře. Vše za mne vyřídil, připravil a domluvil. Patří mu můj velký dík. Veronika

Slavomír bernard 07.04.2017

Hodnocení:

Dobrý den, s panem Michalem Růžičkou jsme byli maximálně spokojeni. I když jsme nebyli lehký případ, tak nám vždy pohotově se vším velice ochotně poradil a pomohl. Určitě ho budeme doporučovat dále. S kanceláří M&M reality a s celým vaším týmem jsme byli velice spokojeni. Přejeme hezký den Bernardovi

Jan Pavliš 23.03.2017

Hodnocení:

Dobrý den, s přístupem vaší RK ke zprostředkování prodeje naší nemovitosti a především s přístupem makléře, pana Růžičky, jsme byli velmi spokojeni. Jednání byla vedena velmi profesionálně, přitom v přátelském duchu. Pan Růžička vždy každý krok vysvětlil, na případné dotazy reagoval okamžitě a velmi vstřícně. Pokud bude příležitost, ráda vaši RK doporučím. S pozdravem Alexandra Pavlišová

Petr Kotvald 23.03.2017

Hodnocení:

Dobrý den, děkuji za vynikající služby a servis pana Růžičky a celého týmu. Moc zdravím a přeji vše dobré. Petr Kotvald

Karel Fakan 16.03.2017

Hodnocení:

Dobrý den, zasílám referenci. Pánům Duhovi a Růžičkovi jsem svěřil prodej bytů v novém bytovém domě v Příbrami. Zatím jsem naprosto spokojen s profesionálním chováním i jednáním obou pánů. Pan Duha se stará vzorně o organizační věci a vše probíhá rychle a bez problémů, vždy co řekl, také dodržel. Prodej nemovitosti se postupně realizuje bez problémů. Pana Duhu a pana Růžičku mohu jen doporučit. S pozdravem Karel Fakan

Martin Haluška 19.01.2017

Hodnocení:

Dobrý den, chtěli bychom moc poděkovat panu Michalovi Růžičkovi za prodej našeho domu v Litni. Jeho profesionální přístup a perfektní řešení všech komplikací a hlavně férové jednání nám moc pomohlo vykročit správnou cestou našeho života. Mockrát díky. Manželé Haluškovi

Registrace makléře