Realitní makléři - Pleskotová Kamila | S námi si najdete spolehlivého makléře | DobréHodnocení.cz

Profil makléře Pleskotová Kamila

Pardubice, Hradec Králové, Chrudim
nezávislý odborník
+420 720 750 276
pleskotova.kamila@seznam.cz

Jsem tu pro Vás. Práci realitního makléře dělám od roku 2012 a snažím se ji odvádět na 100%. Ozvěte se a přesvědčte se sami:-)

Máte s tímto makléřem osobní zkušenost?






Jana Macháčková 27.07.2017

Hodnocení:

Obracím se především na ty z vás, kteří /jako já před několika měsíci/ si absolutně nevědí rady a chtějí prodat /já dům/. Paní Kamilu jsem našla na netu, právě díky hodnocení a tak jsem do toho šla. Dobře jsem udělala. Paní Kamila je milý a mírný člověk, zároveň profesionál a důsledný člověk, dovádějící i detaily své práce do konce. Mohu jen vyjádřit velký dík za odvedenou práci a s jistotou doporučit dalším klientům. Jsem velmi spokojená a přestože dneškem naše spolupráce končí /penízky dorazily na účet/, budu si vás dlouho pamatovat. Děkuji, Kamilko.

Martin Gaudl 21.07.2017

Hodnocení:

Paní Kamilu Pleskotovou hodnotím velice kladně a mohu jen doporučit. Nejednal jsem nikdy s lepším makléřem, má profesionální přístup, velice rychlé a příjemné jednání. Nenašla se jediná otázka na kterou by mi nedokázala odpovědět nebo odpověď velice rychle zjistit. Maximálně ochotná a spolehlivá. Mockrát děkuji a DOPORUČUJI !!!

Michal Jakl 26.06.2017

Hodnocení:

Nemohu jinak, než stoprocentně doporučit. Ukázkový profesionální přístup, velmi milé, vstřícné jednání s maximální ochotou pomoci a zařídit vše za klienta. Moc děkuji!

Schejbalová Lucie 06.04.2017

Hodnocení:

S paní Pleskotovou máme jen ty nejlepší zkušenosti. Oceňuji její profesionální přístup, milé, vstřícné jednání a osobní přístup ke klientům. Paní Pleskotovou vřele doporučuji.

Ivana Kožená 07.03.2017

Hodnocení:

S paní Kamilou Pleskotovou jsme spolupracovali již několikrát. Její služby realitní makléřky jsou vždy perfektní, přímo nadstandardní. Je velmi ochotná, příjemná a spolehlivá. :-) Doporučujeme !!!

Dagmar Koláriková 07.03.2017

Hodnocení:

Profesionální přístup, velmi příjemné jednání, ochota vyhovět nad rámec svých povinností. Děkuji a určitě doporučuji.

Petr Kučera 06.03.2017

Hodnocení:

Doporučujeme všemi deseti! Náš dům si našel nového majitele v rekordním čase a za požadovanou cenu a to vše díky profesionalite a zkušenostem paní Pleskotové. Děkujeme

Věra Špačková 05.03.2017

Hodnocení:

S paní Kamilou Pleskotovou máme jen ty nejlepší zkušenosti. Postarala se o prodej naší chalupy. Její jednání bylo velmi příjemné a vstřícné. Především jsme ocenili její profesionální přístup a ochotu. Upozornila nás na veškeré náležitosti, které souvisely s prodejem. Můžeme paní Kamilu doporučit všem, kteří potřebují pomoc či radu při nákupu i prodeji nemovitostí. Děkujeme.

Vlasta Sýkorová 17.01.2017

Hodnocení:

Vstřícná, ochotná, profesionální, lidská. Mohu jenom doporučit,budete v nejlepších rukou.

Milan Matouš 07.09.2016

Hodnocení:

P. Pleskotové jsme s přítelkyní velice zavázáni velice nám pomohla s odkupem nemovitosti a udělala pro nás téměř nemožné a především i to co neměla v popisu práce a to co udělat nemusela. Jak lidem v této branži většinou nelze moc věřit, tak p. Pleskotová je pravý opak toho, že lidskost nebo upřímné a férové ještě nevymřelo :) Děkujeme

Petr Janíček 06.09.2016

Hodnocení:

Díky spolupráci paní Pleskotové jsme s manželkou koupili rekreační chatu. Rádi bychom ocenili ochotu paní Pleskotové, která aktivně a ochotně řešila příjemné i méně příjemné situace, které se při koupi chaty objevili. Dále bychom rádi ocenili, že paní Pleskotová byla ochotná s námi komunikovat i o víkendu neboť prohlídky a komunikace ohledně rekreačního objektu probíhala zejména o víkendu. Paní Pleskotovou můžeme jako dobrou makléřku rozhodně doporučit. Manželé Janíčkovi

Jaroslav Nadrchal 19.08.2016

Hodnocení:

Spokojen a určitě doporučuji :)

Traganovi 31.05.2016

Hodnocení:

S prodejem bytu prostřednictvím paní Pleskotové jsme byli velmi spokojeni. Vše proběhlo dle našich představ. Paní Pleskotovou můžeme vřele doporučit.

Alena Minaříková 28.01.2016

Hodnocení:

Pěji jen a jen samou chválu, spolehlivost, profesionalita a osobní přístup, vše na vysoké úrovni.

Zuzana Růžičková 12.01.2016

Hodnocení:

Mám s paní Pleskotovou výbornou zkušenost, ačkoli jsem byt nechtěla prodávat prostřednictvím RK, využila jsem nakonec jejích služeb. Oceňuji:- profesionalitu - rychlost jednání - odpovídající cena za poskytnuté služby -vzájemná důvěra, spolehlivost -"nevtíravost" na rozdíl od ostatních makléřů Ačkoli mám vůči RK osobně výhrady, paní Pleskotovou mohu s klidným svědomím doporučit. ZR

Andrea Trojanová 08.01.2016

Hodnocení:

Naprostá spokojenost.Paní Pleskotová je příjemná, vstřícná, dokáže pohotově reagovat.Mohu jen doporučit.

Natalie Smolová 09.12.2015

Hodnocení:

Naprosto profesionální jednání, rychlé vyřízení a příjemná spolupráce. Doporučuji!!!

Lenka Bilkova 22.10.2015

Hodnocení:

Spolehlivá, zkušená, profesionální jednání a velmi příjemná.

Pavel Jirout 15.10.2015

Hodnocení:

O paní Pleskotové jsme se dozvěděli na doporučení a určitě jsme nelitovali. Je velmi profesionální a dokáže vždy najít řešení. S prací jsme byli spokojeni, rodinný dům, který jsme prodávali jsme prodali velmi rychle. Pokud bychom potřebovali služeb realitního makléře, určitě bychom její služby znovu využili. Také jsme paní Pleskotovou dále doporučili.

Roman Stárek 13.10.2015

Hodnocení:

S paní Pleskotovou mám velmi dobré zkušenosti. Zprostředkovala nám nákup nového a následně i prodej stávajícího rodinného domu v HK a vše proběhlo bez problémů. Především na ni oceňuji její časovou flexibilitu a profesionální přístup. Jednoznačně doporučuji.

Roman Šimůnek 06.10.2015

Hodnocení:

byl jsem velmi spokojen

Lucie 19.05.2015

Hodnocení:

Pani Pleskotova je vynikajici maklerka. Bydlim dlouhodobe v zahranici a potrebovala jsem pronajimat a pak take prodat mou nemovitost v CR a pani Pleskotova vzdy vse vyresila perfektne a spolehlive. Jsem naprosto spokojena a ted budu i kupovat byt a urcite ho budu kupovat pres pani Pleskotovou. Jsem spokojena nadmiru a jestli hledate vynikajiciho spolehlivemo maklere tak to je pani Pleskotova urcite.

Yveta Součková 19.05.2015

Hodnocení:

S paní Pleskotovou mám velmi dobré zkušenosti. Je velice milá, ochotná a dělá vše pro dobro zákazníka. Pokud bych potřebovala zase nějaké realitní služby, určitě bych opět požádala paní Pleskotovou. Vřele doporučuji.

Vladimír Jehlička 19.05.2015

Hodnocení:

S prací realitní makléřky paní Kamily Pleskotové máme velmi dobré zkušenosti. Prodávali jsme byt, jehož reálnou hodnotu jsme na základě našich laických zkušeností nedokázali dobře určit. Paní Pleskotová nám zpracovala ekonomickou rozvahu, porovnala aktuální ceny obdobných bytů a doporučila nám určité cenové rozmezí. Současně nás informovala o výši provize a rozsahu prací, které s touto provizí souvisejí. Vše tedy bylo od samého počátku naší spolupráce jasné a do posledního písmeno také vše bylo splněno. V průběhu prodeje aktivně vyhledávala kupce, o každém svém kroku nás okamžitě informovala. Nyní je prodej úspěšně dokončen. Výborná komunikace, vše předem jasně a srozumitelně vysvětleno, veškeré dohody splněny, zkrátka skvělá profesionálně odvedená práce. Doporučujeme. Jarmila a Vladimír Jehličkovi