Realitní makléři - Plaček Petr | S námi si najdete spolehlivého makléře | DobréHodnocení.cz

Profil makléře Plaček Petr

Liberec
Rehypex
+420 777 787 208
placek@rehypex.cz

"Z vlastní zkušenosti vím, že oblast nákupu a prodeje nemovitostí není příliš přehledná a poskytované služby mnohdy nebývají poskytovány v požadované kvalitě. Proto jsem se rozhodl přenést své dlouholeté zkušenosti z oblasti profesionálního obchodu do oblasti realitních služeb. Věřím, že kvalitní služby, spolehlivost a profesionální přístup jsou pro vás zajímavou přidanou hodnotou."

Máte s tímto makléřem osobní zkušenost?






Šárka Kinská 15.06.2020

Hodnocení:

Byla jsem s panem Plačkem velmi spokojená. Maximálně spolehlivý a profesionalni přístup. Vždy připravený a ochotný. Plně doporučuji

Šárka 15.06.2020

Hodnocení:

Pan Plaček je makléř na svém místě. Velmi ochotný a férový. Mohu jen doporučit, vše perfektně připravené.

Petra Nejedlá 07.05.2020

Hodnocení:

Byli jsme s panem Plačkem velmi spokojeni. Rychlá a vstřícná komunikace, profesionální přístup i provedení práce. Rozhodně doporučujeme.

Vojtěch Ptáček 18.03.2020

Hodnocení:

S panem Plačkem jsem realizoval prodej naší chalupy. Takhle výborného, ochotného, dobrého, férového člověka jsem dlouho nepotkal. Maximálně profesionální přístup!!! Pan Plaček nám se vším poradil pomohl zařídit různé podklady, nic nevnucoval jen radil, scházeli jsem se i o víkendu mno prostě pokud bych řešil další prodej jdu určitě jedině za ním. Moc děkuji za vše !!!!!

Litošovi 29.02.2020

Hodnocení:

Vřele doporučujeme pana Plačka. Velmi profesionální přístup, vše okolo bytu zařídil velice rychle. Prodej uskutečněn do jednoho měsíce. Opravdu odborník na svém místě. Byli jsme velmi spokojeni.

Pavel Popovič 08.01.2020

Hodnocení:

Velké poděkování dobrému nejen makléři,ale člověku s dobrými lidskými vlastnostmi. Přístup,trpělivost,ochota,spolehlivost a časová dochvilnost panu Plačkovi náleží. Nic nevnucuje,naopak dobře poradí.Můžeme jen doporučit !

Jan Zvěřina 24.11.2019

Hodnocení:

Výborná zkušenost s Panem Plačkem. Velice profesionální a seriózní vystupování a příjemný a lidský přístup na straně druhé. = naprostá spokojenost. Prodej bytu v Liberci proběhl bez sebemenších problémů, za což jsem mu vděčný a velice mu tímto ještě jednou děkuji

Petra 15.11.2019

Hodnocení:

Profesionální jednání pana Plačka zajistilo naprosto hladký proces prodeje nemovitosti, kterou jsem koupila. Velmi oceňuji, že byl vždy k dispozici a odpověděl na všechny moje dotazy. Má dlouholeté zkušenosti a oblasti realit opravdu rozumí. Mohu jeho služby vřele doporučit.

Petr Stránský 02.06.2019

Hodnocení:

Nedávno jsem přes realitku, kterou zastupoval p. Plaček zakoupil rekreační domek v okr. Liberec. Průběh a zakončení zápisem do KÚ proběhl velice solidně, rychle a k mé plné spokojenosti. Kdykoli, když bylo třeba, i v nevhodně volenou denní dobu, mi jmenovaný zvedal telefon a odpovídal na veškeré mnou nepochopené dotazy. Doporučuji. Stránský Petr

Karel a Katka Čadkovi 06.12.2018

Hodnocení:

Pan Ing.Plaček nám zprostředkoval prodej našeho domu.Jeho služby, jednání a přístup byly vždy profesionální a na velmi vysoké úrovni. Kvitujeme i jeho lidský přístup,schopnost naslouchat a poradit. Pana Plačka můžeme doporučit všem, kteří ještě váhají. Za nás velké díky. Manželé Čadkovi

Souček V. 30.10.2018

Hodnocení:

Pana Ing. Plačka mohu určitě doporučit. S jeho prací i přístupem jsem byl velmi spokojen. Dotáhli jsme společně prodej mojí nemovitosti do úspěšného konce.

Jana Sedláková 23.10.2018

Hodnocení:

Prodej našeho bytu bez makléře byl bezúspěšný. Podařilo se to až panu Plačkovi. Po předání agendy do jeho rukou bylo po starostech. Děkujeme .

Anna Vršecká 16.10.2018

Hodnocení:

Velmi profesionální a přesto lidský přístup. Pomohl nám s celkem komplikovaným prodejen bytu, včetně zprostředkování dobrého právního servisu. Za mne velká spokojenost.

Miroslav H. 12.10.2018

Hodnocení:

Se službami pana Ing. Plačka jsme byli nadmíru spokojeni. Při dvouletém hledání bytu můžu s klidem říct, že to za tu dobu byl jediný normální a inteligentní realitní makléř s lidským přístupem, který nám nic nenutil. Profesionální přístup a neodkladné jednání je u něj samozřejmostí. Díky naší zkušenosti můžeme všem vřele doporučit. Ještě jednou děkujeme.

Jan a Kamila 22.09.2018

Hodnocení:

Pan Ing. Plaček nám zprostředkoval koupi bytu ve Vratislavicích, vše proběhlo v naprostém pořádku, profesionálně a hlavně v co možná nejkratším čase. Velmi si ceníme času, jenž nám věnoval při opětovných prohlídkách bytu a také jeho ochoty a vstřícnosti. Vřele doporučujeme využít jeho služeb ať už při koupi či prodeji nemovitosti.

Jiřina Knappová 29.08.2018

Hodnocení:

Vážený pane Plačku, zpětně bych Vám chtěla poděkovat za velmi profesionální a lidský přístup při úspěšně a ve velmi krátké době realizovaném prodeji mého RD v Kryštofově Údolí, který proběhl v roce 2017 v průběhu několika málo měsíců. Vaše služby oceňuji tím spíš, že o to samé - prodej mého RD se před Vámi s několikaletými průtahy pokoušely i jiné realitní kanceláře - na rozdíl od Vás - neúspěšně. Tímto Vaše služby vřele doporučuji i ostatním zájemcům. Vaše značka: Ochotný přístup, bezodkladné a fair jednání.

Karel Kaska 27.08.2018

Hodnocení:

Pan Ing. Petr Plaček je skutečně odborník na svém místě. Pracuje s plným nasazením. Navrhne, poradí, zařídí. Nic neodkládá a hlavně dotahuje do úspěšného konce. Určitě doporučuji.

Antonín Pechočiak 29.07.2018

Hodnocení:

Velmi profesionální a vstřícný přístup. S p.Plačkem jsme byli spokojeni a mohu jen doporučit.

Charilaos 23.07.2018

Hodnocení:

Pan Ing. Plaček je jak skvělý makléř profesně, tak i skvělý člověk. Profesionalita, poctivost a hlavně rychlost jsou jedny z mnoha vlastností, a už při prvních jednání jsem cítil, že mu můžu zcela důvěřovat. To se mi nestává často. Jsem velice rád, že při mé první zkušenosti s makléřem jsem měl to štěstí potkat zrovna jeho. Mohu p. Plačka jen vřele doporučit všem, co prodávají či kupují nemovitost a touto cestou mu poděkovat za skvělý a zároveň příjemný obchod.

Jan Voleský 09.05.2018

Hodnocení:

S panem Plačkem jsem byl maximálně spokojen. Podle mého názoru kvalita jeho práce výrazně převyšuje průměr v této profesi. Jeho služby mohu jen doporučit.

Michaela Nováková 21.12.2017

Hodnocení:

I my jsme byli se službami pana Plačka velmi spokojeni. Co slíbil, dodržel. Přestože se koupě domku trochu protahovala, protože jsme museli zároveň prodat i náš byt, vše s prodávajícími vykomunikoval a nakonec vše dobře dopadlo :-) Určitě spolupráci s panem Plačkem doporučujeme.

Pavel Víšek 20.12.2017

Hodnocení:

Vřele doporučuji využít služeb pana Plačka, který je realitním specialistou na svém místě. Vysoce profesionální přístup, s velkou dávkou lidskosti a osobní invence, která přináší další podněty pro obě strany, kupující i prodávající. Toto podpořeno odborným zázemím, obojí nezbytné pro rychlou a bezproblémovou realizaci realitní transakce.

Vladimír 25.09.2017

Hodnocení:

Kteří váhají s výběrem realitního makléře, mohu vřele doporučit . Pan Plaček je velice ochotný ,spolehlivý ! s velkým lidským pochopením, a individuálním profesionálním přístupem k klientovi.

Kateřina Svobodová 13.09.2017

Hodnocení:

S panem Plačkem máme dobrou zkušenost. Byl velice ochotný a napomocný když jsme něčemu nerozuměli. Komunikace byla naprosto skvělá, jak telefonicky tak po e-mailu. Ve všem se skvěle vyzná a obyčejným lidem jako jsme třeba my vše ,,polopatě,, vysvětlí. Můžeme jen doporučit.

Jakub Bleha 01.06.2017

Hodnocení:

Spolupráci s panem Plačkem mohu pouze doporučit, maximální ochota, profesionalita a vřelé osobní jednání. Všechny záležitosti ve kterých jsem se nevyznal mi vysvětlil, navrhl možnosti, zařídil. Nenapadá mě jediný bod, ve kterém bych měl jakoukoliv výhradu. Za mne hodnocení jednoznačných 100%.

Sidorová 13.05.2017

Hodnocení:

Pan Plaček je velký profesionál na svém místě, vše vysvětlí a ochotně pomůže. Mohu jen doporučit.

Marcela Bílková 21.10.2016

Hodnocení:

Vysoká kvalita práce a naše veliká spokojenost a díky,vše se podařilo i přes určité komplikace.

Zuzana Kissová 19.10.2016

Hodnocení:

Pan Plaček je velice ochotný, milý a spolehlivý člověk s příjemným vystupováním. Je to opravdu muž na svém místě. Zprostředkoval mi koupi bytu a byla jsem s ním nadmíru spokojena.

Aneta B. 05.10.2016

Hodnocení:

Kupování chalupy v Českém ráji z rukou holandské důchodkyně se stalo pro všechny zůčastněné velkým dobrodružstvím a bez obří trpělivosti pana Plačka by se celé dílo nemohlo povést. Děkujeme tak za jeho vzornou péči a čas navíc, který byl ochoten tomu věnovat a doporučujeme!

Tomáš Andel 26.06.2016

Hodnocení:

Skvělý přístup. Pan plaček vše vysvětlil. Ve všem nám vyhověl. Nákup nemovitosti proběhl na jedničku s hvězdičkou.

Zdeněk Halaburka 13.06.2016

Hodnocení:

Mohu vřele doporučit,muž na svém místě.Spolehlivý, plní dohody,prostě profík.

Alena Míšková 07.06.2016

Hodnocení:

Pana Ing. Plačka ze srdce doporučuji všem, kdo se právě rozhoduje o prodeji své nemovitosti. Na tohoto makléře se můžete plně spolehnout. Udělá pro Vás úplně všechno, ba i věci navíc, aby byl klient spokojený. Pan Ing. Plaček je naprostý profesionál a slušný člověk, jehož zájmem je Váš prospěch. V tomto oboru nenajdete lepšího odborníka. Touto cestou bych mu chtěla i já znovu poděkovat. Postaral se o prodej mé nemovitosti perfektně a má ode mne určitě 1 s hvězdičkou.

Tomáš Jelínek 07.06.2016

Hodnocení:

Pan Plaček vystupuje jako klidný a slušný člověk s profesionálním jednáním. S jeho pomocí jsme prodali rodinný domek po babičce a dědovi, no a nyní jsme oslovili pana Plačka k další spolupráci. Jak jsem často slýchával o agresivním chování makléřů působících ve velice známých realitních kanceláří, tak jednání a přístup pane Plačka je vzorový model profesionála. Vřele doporučuji.

Milan Vrána 07.06.2016

Hodnocení:

Tak s tímto Panem makléřem byla radost spolupracovat. Nejvíc oceňuji trpělivost, se kterou nám donekonečna vše vysvětloval. Skutečně jsem se nestaral téměř o nic, a když už jsem něco musel zařídit, dostal jsem naprosto přesné a jasné instrukce kudy a kam. Nákupem nemovitosti nás provedl klidně a přesně bez nějakých problémů a nervů. Takže ještě jednou...moc díky pane Plačku

Miloslav Havlíček 06.06.2016

Hodnocení:

Kupovali jsme byt s pomocí p. Ing. Plačka, oceňujeme profesionální přístup, poskytování pravdivých informací a plnění dohod.

Ing. Pavel Šindelář 06.06.2016

Hodnocení:

Pan Plaček, byl velice slušný a operativní při řešení našich potřeb při koupi bytu. Velice jsem ocenil že nebyl vlezlí a agresivní obchodník. Pana Plačka Vám doporučuji.

Renata Wachová 06.06.2016

Hodnocení:

Pan Ing. Plaček je kromě excelentního profesionála také dobrý člověk a to je dnes velmi vzácná věc. Přestože jsem byla pro něj naprosto cizí člověk a navíc na mém prodeji skoro nic nevydělal, byl velmi ochotný, vstřícný a neuvěřitelně profesionální. Všechno mi podrobně a trpělivě vysvětloval, protože jsem se ve strachu, abych nenalétla nějakému lumpovi, pořád dokola vyptávala na úplné blbosti :o) Vůbec bych nevěřila, že se v prostoru obchodu s nemovitostmi může někdo takový vyskytnout. Pokud nechcete být podvedeni a zmanipulováni, rozhodně volte tuto realitku. R. Wachová, Liberec

Antónia Dechťarová 06.06.2016

Hodnocení:

Pan Plaček je makléř na svém místě. Pomohl nám s prodejem nemovitosti. Vše zařídil, pravidelně nás informoval o prohlídkách, respektoval naše rozhodnutí, zajistil veškerou dokumentaci potřebnou k prodeji. Nebylo to pro něho snadné nabízet nemovitost, která se náchází v ne moc preferované lokalitě, na druhou stranu věřil, že zcela jistě má svého kupce, protože se nachází v krásné přírodě. Panu Plačkovi děkuji, že jsem se prodeji nemusela při své pracovní vytíženosti věnovat a nemovitost díky němu získala nové milé majitele.

František Holub 06.06.2016

Hodnocení:

Pan Plaček je velice spolehlivý, pečlivý, obětavý, ochotný. Vřele jej můžeme každému doporučit. F. a M. Holubovi Jablonec n.N.

Kateřina S. 06.06.2016

Hodnocení:

Velká spokojenost. Velice ochotný makléř.

J. Zavoral 06.06.2016

Hodnocení:

Vše v pořádku, zodpovědný přístup.

Registrace makléře