Realitní makléři - Plaček Petr | S námi si najdete spolehlivého makléře | DobréHodnocení.cz

Profil makléře Plaček Petr

Liberec
Rehypex
+420 777 787 208
placek@rehypex.cz

"Z vlastní zkušenosti vím, že oblast nákupu a prodeje nemovitostí není příliš přehledná a poskytované služby mnohdy nebývají poskytovány v požadované kvalitě. Proto jsem se rozhodl přenést své dlouholeté zkušenosti z oblasti profesionálního obchodu do oblasti realitních služeb. Věřím, že kvalitní služby, spolehlivost a profesionální přístup jsou pro vás zajímavou přidanou hodnotou."

Máte s tímto makléřem osobní zkušenost?






Karel a Katka Čadkovi 06.12.2018

Hodnocení:

Pan Ing.Plaček nám zprostředkoval prodej našeho domu.Jeho služby, jednání a přístup byly vždy profesionální a na velmi vysoké úrovni. Kvitujeme i jeho lidský přístup,schopnost naslouchat a poradit. Pana Plačka můžeme doporučit všem, kteří ještě váhají. Za nás velké díky. Manželé Čadkovi

Souček V. 30.10.2018

Hodnocení:

Pana Ing. Plačka mohu určitě doporučit. S jeho prací i přístupem jsem byl velmi spokojen. Dotáhli jsme společně prodej mojí nemovitosti do úspěšného konce.

Jana Sedláková 23.10.2018

Hodnocení:

Prodej našeho bytu bez makléře byl bezúspěšný. Podařilo se to až panu Plačkovi. Po předání agendy do jeho rukou bylo po starostech. Děkujeme .

Anna Vršecká 16.10.2018

Hodnocení:

Velmi profesionální a přesto lidský přístup. Pomohl nám s celkem komplikovaným prodejen bytu, včetně zprostředkování dobrého právního servisu. Za mne velká spokojenost.

Miroslav H. 12.10.2018

Hodnocení:

Se službami pana Ing. Plačka jsme byli nadmíru spokojeni. Při dvouletém hledání bytu můžu s klidem říct, že to za tu dobu byl jediný normální a inteligentní realitní makléř s lidským přístupem, který nám nic nenutil. Profesionální přístup a neodkladné jednání je u něj samozřejmostí. Díky naší zkušenosti můžeme všem vřele doporučit. Ještě jednou děkujeme.

Jan a Kamila 22.09.2018

Hodnocení:

Pan Ing. Plaček nám zprostředkoval koupi bytu ve Vratislavicích, vše proběhlo v naprostém pořádku, profesionálně a hlavně v co možná nejkratším čase. Velmi si ceníme času, jenž nám věnoval při opětovných prohlídkách bytu a také jeho ochoty a vstřícnosti. Vřele doporučujeme využít jeho služeb ať už při koupi či prodeji nemovitosti.

Jiřina Knappová 29.08.2018

Hodnocení:

Vážený pane Plačku, zpětně bych Vám chtěla poděkovat za velmi profesionální a lidský přístup při úspěšně a ve velmi krátké době realizovaném prodeji mého RD v Kryštofově Údolí, který proběhl v roce 2017 v průběhu několika málo měsíců. Vaše služby oceňuji tím spíš, že o to samé - prodej mého RD se před Vámi s několikaletými průtahy pokoušely i jiné realitní kanceláře - na rozdíl od Vás - neúspěšně. Tímto Vaše služby vřele doporučuji i ostatním zájemcům. Vaše značka: Ochotný přístup, bezodkladné a fair jednání.

Karel Kaska 27.08.2018

Hodnocení:

Pan Ing. Petr Plaček je skutečně odborník na svém místě. Pracuje s plným nasazením. Navrhne, poradí, zařídí. Nic neodkládá a hlavně dotahuje do úspěšného konce. Určitě doporučuji.

Antonín Pechočiak 29.07.2018

Hodnocení:

Velmi profesionální a vstřícný přístup. S p.Plačkem jsme byli spokojeni a mohu jen doporučit.

Charilaos 23.07.2018

Hodnocení:

Pan Ing. Plaček je jak skvělý makléř profesně, tak i skvělý člověk. Profesionalita, poctivost a hlavně rychlost jsou jedny z mnoha vlastností, a už při prvních jednání jsem cítil, že mu můžu zcela důvěřovat. To se mi nestává často. Jsem velice rád, že při mé první zkušenosti s makléřem jsem měl to štěstí potkat zrovna jeho. Mohu p. Plačka jen vřele doporučit všem, co prodávají či kupují nemovitost a touto cestou mu poděkovat za skvělý a zároveň příjemný obchod.

Jan Voleský 09.05.2018

Hodnocení:

S panem Plačkem jsem byl maximálně spokojen. Podle mého názoru kvalita jeho práce výrazně převyšuje průměr v této profesi. Jeho služby mohu jen doporučit.

Michaela Nováková 21.12.2017

Hodnocení:

I my jsme byli se službami pana Plačka velmi spokojeni. Co slíbil, dodržel. Přestože se koupě domku trochu protahovala, protože jsme museli zároveň prodat i náš byt, vše s prodávajícími vykomunikoval a nakonec vše dobře dopadlo :-) Určitě spolupráci s panem Plačkem doporučujeme.

Pavel Víšek 20.12.2017

Hodnocení:

Vřele doporučuji využít služeb pana Plačka, který je realitním specialistou na svém místě. Vysoce profesionální přístup, s velkou dávkou lidskosti a osobní invence, která přináší další podněty pro obě strany, kupující i prodávající. Toto podpořeno odborným zázemím, obojí nezbytné pro rychlou a bezproblémovou realizaci realitní transakce.

Vladimír 25.09.2017

Hodnocení:

Kteří váhají s výběrem realitního makléře, mohu vřele doporučit . Pan Plaček je velice ochotný ,spolehlivý ! s velkým lidským pochopením, a individuálním profesionálním přístupem k klientovi.

Kateřina Svobodová 13.09.2017

Hodnocení:

S panem Plačkem máme dobrou zkušenost. Byl velice ochotný a napomocný když jsme něčemu nerozuměli. Komunikace byla naprosto skvělá, jak telefonicky tak po e-mailu. Ve všem se skvěle vyzná a obyčejným lidem jako jsme třeba my vše ,,polopatě,, vysvětlí. Můžeme jen doporučit.

Jakub Bleha 01.06.2017

Hodnocení:

Spolupráci s panem Plačkem mohu pouze doporučit, maximální ochota, profesionalita a vřelé osobní jednání. Všechny záležitosti ve kterých jsem se nevyznal mi vysvětlil, navrhl možnosti, zařídil. Nenapadá mě jediný bod, ve kterém bych měl jakoukoliv výhradu. Za mne hodnocení jednoznačných 100%.

Sidorová 13.05.2017

Hodnocení:

Pan Plaček je velký profesionál na svém místě, vše vysvětlí a ochotně pomůže. Mohu jen doporučit.

Marcela Bílková 21.10.2016

Hodnocení:

Vysoká kvalita práce a naše veliká spokojenost a díky,vše se podařilo i přes určité komplikace.

Zuzana Kissová 19.10.2016

Hodnocení:

Pan Plaček je velice ochotný, milý a spolehlivý člověk s příjemným vystupováním. Je to opravdu muž na svém místě. Zprostředkoval mi koupi bytu a byla jsem s ním nadmíru spokojena.

Aneta B. 05.10.2016

Hodnocení:

Kupování chalupy v Českém ráji z rukou holandské důchodkyně se stalo pro všechny zůčastněné velkým dobrodružstvím a bez obří trpělivosti pana Plačka by se celé dílo nemohlo povést. Děkujeme tak za jeho vzornou péči a čas navíc, který byl ochoten tomu věnovat a doporučujeme!

Tomáš Andel 26.06.2016

Hodnocení:

Skvělý přístup. Pan plaček vše vysvětlil. Ve všem nám vyhověl. Nákup nemovitosti proběhl na jedničku s hvězdičkou.

Zdeněk Halaburka 13.06.2016

Hodnocení:

Mohu vřele doporučit,muž na svém místě.Spolehlivý, plní dohody,prostě profík.

Alena Míšková 07.06.2016

Hodnocení:

Pana Ing. Plačka ze srdce doporučuji všem, kdo se právě rozhoduje o prodeji své nemovitosti. Na tohoto makléře se můžete plně spolehnout. Udělá pro Vás úplně všechno, ba i věci navíc, aby byl klient spokojený. Pan Ing. Plaček je naprostý profesionál a slušný člověk, jehož zájmem je Váš prospěch. V tomto oboru nenajdete lepšího odborníka. Touto cestou bych mu chtěla i já znovu poděkovat. Postaral se o prodej mé nemovitosti perfektně a má ode mne určitě 1 s hvězdičkou.

Tomáš Jelínek 07.06.2016

Hodnocení:

Pan Plaček vystupuje jako klidný a slušný člověk s profesionálním jednáním. S jeho pomocí jsme prodali rodinný domek po babičce a dědovi, no a nyní jsme oslovili pana Plačka k další spolupráci. Jak jsem často slýchával o agresivním chování makléřů působících ve velice známých realitních kanceláří, tak jednání a přístup pane Plačka je vzorový model profesionála. Vřele doporučuji.

Milan Vrána 07.06.2016

Hodnocení:

Tak s tímto Panem makléřem byla radost spolupracovat. Nejvíc oceňuji trpělivost, se kterou nám donekonečna vše vysvětloval. Skutečně jsem se nestaral téměř o nic, a když už jsem něco musel zařídit, dostal jsem naprosto přesné a jasné instrukce kudy a kam. Nákupem nemovitosti nás provedl klidně a přesně bez nějakých problémů a nervů. Takže ještě jednou...moc díky pane Plačku

Miloslav Havlíček 06.06.2016

Hodnocení:

Kupovali jsme byt s pomocí p. Ing. Plačka, oceňujeme profesionální přístup, poskytování pravdivých informací a plnění dohod.

Ing. Pavel Šindelář 06.06.2016

Hodnocení:

Pan Plaček, byl velice slušný a operativní při řešení našich potřeb při koupi bytu. Velice jsem ocenil že nebyl vlezlí a agresivní obchodník. Pana Plačka Vám doporučuji.

Renata Wachová 06.06.2016

Hodnocení:

Pan Ing. Plaček je kromě excelentního profesionála také dobrý člověk a to je dnes velmi vzácná věc. Přestože jsem byla pro něj naprosto cizí člověk a navíc na mém prodeji skoro nic nevydělal, byl velmi ochotný, vstřícný a neuvěřitelně profesionální. Všechno mi podrobně a trpělivě vysvětloval, protože jsem se ve strachu, abych nenalétla nějakému lumpovi, pořád dokola vyptávala na úplné blbosti :o) Vůbec bych nevěřila, že se v prostoru obchodu s nemovitostmi může někdo takový vyskytnout. Pokud nechcete být podvedeni a zmanipulováni, rozhodně volte tuto realitku. R. Wachová, Liberec

Antónia Dechťarová 06.06.2016

Hodnocení:

Pan Plaček je makléř na svém místě. Pomohl nám s prodejem nemovitosti. Vše zařídil, pravidelně nás informoval o prohlídkách, respektoval naše rozhodnutí, zajistil veškerou dokumentaci potřebnou k prodeji. Nebylo to pro něho snadné nabízet nemovitost, která se náchází v ne moc preferované lokalitě, na druhou stranu věřil, že zcela jistě má svého kupce, protože se nachází v krásné přírodě. Panu Plačkovi děkuji, že jsem se prodeji nemusela při své pracovní vytíženosti věnovat a nemovitost díky němu získala nové milé majitele.

František Holub 06.06.2016

Hodnocení:

Pan Plaček je velice spolehlivý, pečlivý, obětavý, ochotný. Vřele jej můžeme každému doporučit. F. a M. Holubovi Jablonec n.N.

Kateřina S. 06.06.2016

Hodnocení:

Velká spokojenost. Velice ochotný makléř.

J. Zavoral 06.06.2016

Hodnocení:

Vše v pořádku, zodpovědný přístup.

Registrace makléře