Realitní makléři - Peksová Kateřina | S námi si najdete spolehlivého makléře | DobréHodnocení.cz

Profil makléře Peksová Kateřina

Klášterec nad Ohří
Reality Chomutovska
+420 608 257 019
katerina.peksova@realitychomutovska.cz

V realitním světě se pohybuji od roku 2012. Za tu dobu jsem zprostředkovala koupi a prodej několika desítek nemovitostí. Naslouchám potřebám a přáním svých klientů, abych je dokázala do puntíku splnit. Mým hlavním cílem je spokojený klient, který mě bude s klidným svědomím dále doporučovat rodině, přátelům, známým, apod.

Nabízím plný realitní servis, např. koupě a prodej nemovitosti, právní a finanční poradenství, znalecký posudek, zajištění příslušné dokumentace z katastru nemovitostí, inzerce na realitních portálech a marketing na sociálních sítích, apod.

Máte s tímto makléřem osobní zkušenost?






Šárka Špecianová 14.02.2019

Hodnocení:

Vřele doporučujeme. Během koupě i prodeje nemovitosti jsme byli maximálně spokojení. Vstřícnost, poctivost, upřímnost, rychlost, ochota. Děkujeme a přejeme spoustu dalších spokojených zákazníků!

Tomáš Mrkvička 21.11.2018

Hodnocení:

Maximální spokojenost s prací paní Kateřiny Peksové. Ještě jednou děkuji za rychlý a profesionální prodej nemovitosti. Jestli někdo hledá osobní přístup spojený s maximální profesionalitou, tak můžu jen doporučit.

Viktorie Bleshka 08.11.2018

Hodnocení:

Rychlá, pohotová, vyřeší každý problém! Děkujeme Vám Káťo, za všechno!

Martin Richter 30.10.2018

Hodnocení:

Děkuji slečně Peksové za rychlý, ochotný a profesionální prodej nemovitosti. Vřele doporučuji všem.

Martin Hladík 20.06.2018

Hodnocení:

Rychlost, spolehlivost a kvalita, profesionál na svém místě.

Lada Severová 01.02.2018

Hodnocení:

Děkuji paní Kateřině Peksové za profesionální, ale i lidský přístup ke své práci. Pomohla nám sehnat nájemce a když se po krátké době rozhodli odstěhovat, opět nám pomohla. Našla jiné a vše zařídila rychle a bezproblémově. Stačila komunikace po telefonu, o vše se postarala sama. Velice jste nám pomohla, ušetřila jste nám čas s vyřizováním a dojížděním. Jste super, díky moc,.

Libuše Chamulová 18.01.2018

Hodnocení:

Také bych chtěla Kačce poděkovat za rychlý a bezproblémový prodej synova bytu. Syn už nebydlí v KNO, přesto sem ani jednou nemusel přijet a vše se vyřídilo jen s jeho plnou mocí. Je šikovná, rychlá a ochotná :-) Libuše Chamulová

Vlaďka Trnková 15.11.2017

Hodnocení:

Skvělý, pohotový a profesionální přístup. Všeobecný rozhled a znalost trhu, díky kterým může přesně nabídnout to, co člověk potřebuje. Nic pro ní není nemožné a snaží se vždy uspokojit veškeré potřeby a přání svých klientů na 100%. Vřele doporučuji.

Marta Polívková 15.11.2017

Hodnocení:

Naprostá spokojenost. Profesionální přístup. Člověk na svém místě.

Martina Kosanova 14.07.2017

Hodnocení:

Děkuji za pomoc při prodeji bytu. Skvělá komunikace a proaktivní přístup. Vše proběhlo velmi snadno a rychle. Rozhodně mohu spolupráci s paní Peksovou vřele doporučit.

Jana Rovenská 22.04.2017

Hodnocení:

Velice bych chtěla poděkovat paní Peksové za ochotu a vyřízení všech potřebných formalit spojených s hypotečním úvěrem a celkově s koupí nemovitosti. Ještě jednou děkuji, Rovenská

Marie Tomsová 21.04.2017

Hodnocení:

Děkujeme paní Kateřině Peksové, za zprostředkování koupě bytu. Profesionální a rychlé jednání, ochotná, vše vyřídila rychle a bezchybně, denně s námi byla v kontaktu. Všem vřele doporučuji. Ještě jednou paní Peksová, děkují Tomsovi”

Václav Kocum 15.02.2017

Hodnocení:

Naprostá spokojenost, vše nám paní Peksová zařídila, poradila. Všem doporučujeme.

Veronika Krčková 17.12.2016

Hodnocení:

Velice slušné a rychle jednání,byli jsme maximálně spokojeni, doporučujeme.

Miroslav Ujváry 14.12.2016

Hodnocení:

Nemá smysl se moc rozepisovat. Prostě nikoho jiného nehledejte, protože slečna Peksová je jediný skutečný realitní makléř široko daleko. Ostatní jsou jen prodavači a nákupčí. Ještě jednou moc se ženou a synem děkujeme.

Mirka Nesládková 26.07.2016

Hodnocení:

Velmi ochotná, milá a vstřícná :) kupovali jsme i prodávali a VŠE bez problémů a zbytečného zdržování! DOPORUČUJI VŠEM a ještě jednou moc děkujeme!

Blanka Nováková 19.04.2016

Hodnocení:

Velmi příjemná spolupráce, naslouchá přáním a potřebám zákazníka. Nemám co vytknout. Takových čestných, poctivých a pracovitých lidí by svět realit potřeboval více. Doporučuji všem, kteří chtějí klidně spát a přenechat veškeré starosti na odborníkovi, jakým paní Peksová v oblasti realit bezesporu je. Milá paní Peksová, vážíme si práce, kterou jste pro naši rodinu vykonala a oceňujeme Váš citlivý přístup. Děkujeme Vám.

Magda Pořická 01.02.2016

Hodnocení:

Dobrý den. Chtěla bych jménem přítele poděkovat paní Kateřině Peksové za zprostředkování prodeje bytu. Zařídila a vyřídila vše co je k takovému prodeji potřeba i nad rámec svých povinností. Vynikající komunikace během celého prodeje. Děkujeme Vaněk a Pořická

Registrace makléře