Realitní makléři - Mgr. Reich Jana | S námi si najdete spolehlivého makléře | DobréHodnocení.cz

Profil makléře Mgr. Reich Jana

Praha a střední Čechy
RE/MAX Ambassador
602824076
jana.reich@re-max.cz

Přemýšlíte o koupi nemovitosti?

Potřebujete pronajmout byt?

Řešíte dědictví nebo exekuci spjatou s nemovitostí?

Někdy i zdánlivě neřešitelný problém má svůj dobrý konec.

Nabízím vám svůj čas a své znalosti v této oblasti.

Vždy usiluji o poskytnutí maximálního servisu tak, aby klient měl minimum starostí.

Uvědomuji si, že mnohdy jsou ve hře celoživotní úspory a proto se snažím eliminovat všechny rizika a klienta vždy řádně ovšem informovat.

Nejčastěji operuji na Praze 4,5,10 a na Praze - západ a Praze - východ.

Samozřejmě ráda zodpovím dotazy nebo se ujmu nemovitosti i mimo tuto oblast.

Máte s tímto makléřem osobní zkušenost?






Veronika Žižková 20.08.2018

Hodnocení:

Jana je profesionálka, která dělá vše na 100% a nic nepodcení. Je precizní, spolehlivá a vždy má vše připraveno na čas. Jejím velikým talentem je home staging a focení objektu. Navíc už od prvního kontaktu budete komunikovat s milou a velice sympatickou makléřkou, která vás nenechá ve štychu.

Marie Jahodová 09.08.2018

Hodnocení:

Vše proběhlo perfektně.

Josef Uhlík 01.08.2018

Hodnocení:

Díky paní realitní makléřce Janě Reich máme vysněné bydlení! Její zásluhou a dobrým přístupem se nám splnil sen. Ochotná a šikovná. Děkujeme za ní.

Miloslava Žižková 17.07.2018

Hodnocení:

Byla jsem velmi spokojená. Jana Reich je milá a spolehlivá makléřka.

Hana Krulišová 17.07.2018

Hodnocení:

Dobrý den, s paní makléřkou jsem byla velmi spokojená. Celkový prodej proběhl velmi hladce a bez sebemenších problémů.

Natálie Jankovská 21.05.2018

Hodnocení:

Tímto bychom paní Mgr. Janě Reich chtěli moc poděkovat za pomoc při prodeji našeho bytu. Děkujeme za velkou dávku optimismu, špičkovou kvalitu, flexibilitu a vstřícnost během naší spolupráce. Výborně načasovala a rychle provedla prodej. Zároveň bychom rádi zmínili i právní služby, které byly perfektní. Při příštím prodeji nemovitosti se jistě s důvěrou obrátíme na paní Reich a realitní kancelář RE/MAX Ambassador. Manželé Jankovští

Jan Křejčí 11.04.2018

Hodnocení:

Děkuji za 100% podporu a přístup při prodeji bytu.

Jana Procházková 08.01.2018

Hodnocení:

Spolupráce s paní Janou Reich byla úžasná. Vše probíhalo v přesném harmonogramu, rychle, dokonale. Je vidět, že svou práci má ráda, dělá ji s velkým nadšením a velmi profesionálně. Je to člověk na svém místě a navíc velmi milá , příjemná a empatická. Za mě jednoznačně doporučuji všem svým známým a do budoucna, když budu potřebovat, oslovím jedině ji. Děkuji Jana Procházková

David Neužil 03.11.2017

Hodnocení:

Příjemná spolupráce. Se vším pomůže, poradí,vysvětlí.

Linda Sedlecká 31.10.2017

Hodnocení:

Paní makléřka Jana Reich je naprostá profesionálka ve svém oboru. Všechny rady, které nám při prodeji bytu poskytla, byly na vysoké úrovni a je vidět, že své práci rozumí a dělá jí ráda a s nadšením. Paní Reich doporučuji a určitě ji doporučím dále, pokud někdo z mého okolí bude potřebovat služby realitního makléře. Do své práce dává více jak sto procent. Patří jí veliké DÍKY!

Radka H. 23.10.2017

Hodnocení:

Perfektní rady i nebývalá ochota. Děkuji

Lubomír Molnár 18.10.2017

Hodnocení:

Domnívám se, že poskytnuté služby paní Reich byly nad rámec standardních služeb realitního makléře. Velkou pomocí mi byla pomoc s převodem energií a kontakt makléře s předsedou společenství, vše zařídila makléřka a já jsem se nemusel o převod téměř vůbec starat. Díky a jsem s pozdravem

Radovan Stiborský 11.07.2017

Hodnocení:

Děkuji za excelentní služby.

René Ouředník 11.05.2017

Hodnocení:

Komentář: Děkuji paní makléřce Mgr. Janě Reich za kvalitní servis, poradenství, ochotu a lidský přístup. Je profesionál na svém místě. Maximální spokojenost.

Kamila Vondráčková 04.04.2017

Hodnocení:

U pí. Mgr. Reich jsme oceňovaly nejen vysokou profesionalitu, ale i pracovní nadšení, což u podobných profesí není tak obvyklé,nemluvě o empatii k našim osobním problémům.

Jan Vydra 30.11.-0001

Hodnocení:

Naprostá spokojenost . Vše proběhlo podle slíbeného scénáře bez zádrhelů a časových změn s profesionálním přístupem. Proto mohu doporučit.

Registrace makléře