Realitní makléři - Martiník Jiří | S námi si najdete spolehlivého makléře | DobréHodnocení.cz

Profil makléře Martiník Jiří

Ostrava
RK Profiteam
+420 725 733 600
j.martinik@rkprofiteam.cz

Máte s tímto makléřem osobní zkušenost?






Aleš Kotrla 24.05.2017

Hodnocení:

Pan Martinik velmi klientsky orientovaný, profesionální a komunikativní. Jistě ho doporučím svým známým. Kotrla

Daniela Vojvodová 20.05.2017

Hodnocení:

Pan Martiník je velice profesionální, ochotný a příjemně se s ním spolupracuje. Umí zařídit nemožné i nad rámec svých odpovědností. Určitě ho doporučím svým známým.

Petr Š. 19.05.2017

Hodnocení:

Individuální přístup, spolehlivé, bezproblémové a hlavně profesionální jednání - takto si představuji realitního makléře! S klidným srdcem mohu dále doporučit.

Šárka Kelnarová 17.05.2017

Hodnocení:

Připojuji se ke kladnému hodnocení velmi profesionálního a rovněž důvěryhodného jednání pana Martiníka – DOPORUČUJI!

Petr Kouril 16.05.2017

Hodnocení:

proznal jsem behem hledani bytu dost makleru ale …. kazdej se snazil prodat za kazdou cenu. … Tyto zkusenosti z panem Martinikem nemam. Chlap na svem miste.. jednani i komunikace supr. A dekuju za snahu i kdyz jsem nakonec sehnal bydleni jinde.

Věra Baroňová 02.05.2017

Hodnocení:

Připojuji se také ke všem kladným hodnocením pana Jiřího Martiníka.Je to opravdu PAN MAKLÉŘ a PROFESIONÁL na svém místě,komunikativní,zodpovědný,ochotný,důvěryhodný,vstřícný a vždy milý a usměvavý….no zkrátka profesionál na svém místě.Určitě ho doporučím svým známým.

Marta a Jiří Hovadíkovi 26.04.2017

Hodnocení:

Pana Jiřího Martiníka hodnotíme tou nejvyšší známkou. Projevoval se jako korektní, slušný, profesionální, trpělivý, a to za všech okolností. Jednání o prodeji našeho bytu trvalo celkem 3 měsíce. Nakonec bylo korunováno úspěchem. V rozhovorech s našimi přáteli a známými říkáme jen to, co jsme napsali již na předchozích řádcích. V jeho další práci mu přejeme hodně úspěchů.

Táňa Dohnalová 24.04.2017

Hodnocení:

Příjemné, profesionální vystupování, odbornost, kreativita, spolehlivost a vstřícnost – takto bych definovala pana makléře Martiníka. Moc děkujeme a přejeme hodně spokojených klientů .

David Stonawski 11.04.2017

Hodnocení:

Pana Martiníka doporučuji. Je ochotný, dobrá komunikace. Vše proběhle bez problému.

Andrea Č. 28.03.2017

Hodnocení:

Jeden z mála makléřů, který ví, co a jak prodat. Se službami p.Martiníka jsem byla při koupi nemovitosti spokojená. Všem doporučuji. Lidský přístup RK.

Soňa Mikušová 14.01.2017

Hodnocení:

Děkuji p.Martiníkovi za odvedenou práci při prodeji naši nemovitosti,za profesionální přístup,rychlost a spolehlivost. Děkuji a doporučuji všem klientům. Mikušová

Miroslav Čajčík 14.09.2016

Hodnocení:

Děkujeme panu Martiníkovi za perfektně a profesionálně odvedenou práci při pronájmu našeho bytu. Určitě bychom ho doporučili všem, kteří hledají ochotného, vstřícného a příjemně vystupujicího makléře, který až do posledního podpisu a předání klíčů dohlížel na to, aby vše proběhlo hladce a bez problémů.

Flídr miroslav 19.04.2016

Hodnocení:

Tohoto makléře rozhodně doporučuji. Je to ochotný sympaťák, na kterého je spolehnutí a skvěle se s ním komunikuje. Ještě jednou děkuji za pomoc při hledání bytu :)

Martiníková Silvie vz.Otec 01.03.2016

Hodnocení:

Vstřícnost, přesnost, informovanost, obětavost a hlavně trpělivost. Doporučuji. Koupě 1+1 pro dceru cca 3hod. včetně přepisu. Zařídil vše i odvoz. Děkuji

Markéta Kozielová 19.02.2016

Hodnocení:

skvělé vystupování, co jsem potřebovala zařídil - mohu vřele doporučit!!!

Ludmila Šolcova 15.12.2015

Hodnocení:

Koupili jsme byt 1+1 přes realitního makléře Jiřího Martiníka,S jeho službami jsme byli spokojeni.

Ing. Božena Mariánková 09.12.2015

Hodnocení:

Připojuji se ke kladnému hodnocení, pan Martiník má profesionální a citlivé jednání a vystupování, zřejmě jeden ze šťastných, kterým je práce koníčkem. Vřele doporučuji Všem.

Kotková Monika 12.11.2015

Hodnocení:

Příjemné, profesionální vystupování.Děkuji a všem doporučuji.

Pavel Dvořák 09.11.2015

Hodnocení:

Korektní a solidní vystupování. Ochotně řešil jakékoliv vzniklé komplikace.

Petra Horáčková 20.10.2015

Hodnocení:

Profesionální přístup, flexibilita,příjemné vystupování. Mile mě překvapilo, že pan Martiník dohlédl na vše až do kompletního předání bytu a přepisu energií i poté, co už měl zaplacenou provizi. Mohu s klidným svědomím doporučit.

Radek Hurník 12.10.2015

Hodnocení:

Byl sem velmi spokoje s panem Martinikem,a mužu všem jen vřele doporučit.

Prášilová Ivana 31.08.2015

Hodnocení:

Myslím si,že si tento pán zaslouží ohodnotit všemi hvězdami.Spolehlivý profík.Díky.

dobrehodnoceni.cz 25.03.2015

Hodnocení:

Přešli jsme na nový, bezpečnější systém hodnocení! Tato reference vyjadřuje počet získaných grafických hodnocení makléře do 25.3.2015. Bohužel, přechod nebyl jednoduchý a hledali jsme nejvhodnější způsob, jak vyjádřit předchozí dosažené výsledky našich makléřů, ale nakonec jsme to zvládli :)

Registrace makléře