Realitní makléři - Kubeš Jan | S námi si najdete spolehlivého makléře | DobréHodnocení.cz

Profil makléře Kubeš Jan

České Budějovice
NEXT reality
+420 728 637 119
jan.kubes@nextreality.cz

Máte s tímto makléřem osobní zkušenost?






Milan Šmíd 13.01.2020

Hodnocení:

Vstřícné jednání, kvalitní a podrobné informace o nemovitosti, rychlá příprava podkladů pro převod nemovitosti. Všem doporučuji. 21. 10. 2019, Milan Šmíd

Ing. Zdeněk Přech 13.01.2020

Hodnocení:

Výborná spolupráce, vstřícné a pohotové jednání, výborná komunikace. Obchod proběhl rychle, bez problémů. Velmi mě potěšil kompletní servis, kdy za mě bylo vyřízena potřebná administrativa a já neztrácel čas papírováním a běháním po úřadech. Pan Kubeš má výbornou asistentku, která se v jeho nepřítomnosti snaží vše řešit obratem tak, aby jste měli vždy aktuální informace o stavu prodeje. 09. 01. 2020, Zdeněk Přech

PhDr. Marian Konečný 13.01.2020

Hodnocení:

Měli jsme možnost koncem loňského roku spolupracovat s panem Kubešem. Pan Kubeš jako realitní makléř splnil naše veškeré požadavky na profesionální přístup. Je nadmíru ochotný, vstřícný, důvěryhodný, dochvilný a spolehlivý, korektní a příjemně vystupující. Vše z hlediska jeho profese zajistí s dokonalostí a grácií, bez zbytečných odkladů a s naprostou jistotou. Můžeme vřele doporučit. Manžele Koneční.

Jitka Jeřábková 03.09.2019

Hodnocení:

Rozhodla jsem se, že prodám byt a zároveň koupím menší. Díky špatné spolupráci s oslovenou realitní kanceláří jsem se dostala do "patové situace". Shodou náhod se objevil pan Kubeš, se zájmem vyslechl můj problém a vzápětí začal jednat. Byla jsem překvapená jeho zájmem, ochotou a vstřícností. Během pár měsíců jsme společně, ale hlavně jeho přičiněním, vše zvládli. Bydlím, bez starostí a nejistoty. Byla jsem velice spokojená s jeho přístupem a zájmem, ve spolupráci s jeho asistentkou paní Lenkou Lešetickou jsme vše zajistili a vyřídili. Odvedli skvělou práci, na které je vidět, že ji dělají rádi a že je baví. Chválím, chválím a ještě jednou chválím. Všem doporučuji a ještě jednou moc děkuji.

Zdena Zemanová 09.08.2019

Hodnocení:

Kupovala jsem nemovitost která byla v nabídce RK a jednala jsem s p. Kubešem. Vždy byl ochotný, příjemný, o průběhu jsem dostávala informace. Když jsem měla nějaký dotaz nebyl problém mu zavolat, pokud nemohl zrovna volat, ozval se jak to bylo možné. K podpisům smluv jsem nemusela jet do Jindřichova Hradce, p. Kubeš přijel do Českých Budějovic, pro mne to byla veliká výhoda. Vše proběhlo podle domluvy. Na základě výborných zkušeností jsem dál s p. Kubešem jednala a pomohli mi s paní L. Lešetickou najít vhodné podnájemníky do koupené nemovitosti. Opět to bylo ochotné, příjemné a vstřícné vystupování. Jsem spokojená a doporučuji všem. Tuto recenzi si zasloužíte, děkuji moc a pokud bych někdy potřebovala, určitě se obrátím zase na Vás.

Pavlína Dymáková 20.06.2019

Hodnocení:

Rozhodli jsme se pro koupi domu, který byl prodáván prostřednictvím pana Jana Kubeše z Next reality. Oceňuji především skvělou komunikaci, vstřícnost, ochotu a rychlost, s jakou celý prodej proběhl. Pan Kubeš s kolegyní paní Lešetickou vyřídili veškeré potřebné smlouvy co se koupě týče, zařídili i pomohli s přihlášením k odběru energií, což nám ušetřilo velmi práce a zařizování, takže ve finále se tak celá koupě domu zdála velice jednoduchá a pohodlná. Tímto velice doporučuji skutečně profesionální tým pana Kubeše a ještě jednou moc děkujeme.

Jarmila Králová 20.06.2019

Hodnocení:

Oslovila jsem pana Kubeše s prodejem mého bytu. Jeho jednání, zkušenosti, způsob komunikace mě přesvědčili, že je profesionál. Nakonec jsme se domluvili na pronájmu bytu. Pan Kubeš s paní Lešetickou vše zařídili, byt pronajali, bez toho abych musela cokoli zařizovat. Bydlím od uvedeného bytu daleko, nemusím tam ani jezdit a na účet mi chodí peníze. :-) Skvělá spolupráce. :-) Děkuji a vřele doporučuji.

Jan Kaf 20.06.2019

Hodnocení:

S Janem Kubešem jako makléřem jsem měl čest spolupracovat již vícekrát. Ať už při prodeji mé nemovitosti, tak při nákupu nové nemovitosti. Díky němu bydlím podle svých představ a jeho odbornost a práce na mém případu byla více než skvělá. Vždy s ohledem a odborností zastupoval obě dvě zúčastněné strany. Spolupráci s ním mohu jen doporučit.

Karol Neznik 20.06.2019

Hodnocení:

Hledal jsem byt v oblasti Jižních Čech a na webu jsem našel jeden zajímavý byt v Bechyni, který nabízel pan Kubeš. Ihned se mi ozval na můj ohlas a i když jsem ještě byl jenom v stadiu prodeje předešlého bytu, kde bylo potřeba ještě čekat asi měsíc, byl pan Kubeš velice ústřetový a ukázal mi několik bytů, všechny moje požadavky mi kdykoliv a v nejbližší době vždy vyplnil, vyšel v ústřety i v otázce zálohy a sepsaní všech potřebných dokumentů pro mně výhodně v Praze. Prostě se s ním pracovalo velice dobře. Vždy byl milý, usmívavý a vstřícný. Velice mu tímto za vše děkuji a všem ho rád a vřele doporučuji.

Vladimír Glovan 07.05.2019

Hodnocení:

Při prodeji mého bytu bylo jednání s panem Janem Kubešem na profesionální úrovni, korektní, rychle si u mě získal plnou důvěru a vše proběhlo v klidu tak, jak by to mělo vypadat. Proto jmenovaného makléře a jeho spolupracovníky vřele doporučuji všem, kdo chtějí prodat nebo koupit nemovitost. Dávám jedničku.

Tomáš Louša 07.05.2019

Hodnocení:

Hledal jsem s přítelkyní byt a narazil na p. Jana Kubeše, který si s námi domluvil hned druhý den schůzku. I když jsme neměli žádné dřívější zkušenosti s koupí bytu pan Kubeš nám vše do detailu vysvětlil. Doporučil nám financování ve spojení Partners. Vše postupovalo rychle a já nemusel nic řešit. Vše zařídil pan Kubeš, který je ochotný, příjemný a snaží se Vám ve všem vyhovět. S přítelkyní jsme byli maximálně spokojení.

Marie Součková 07.03.2019

Hodnocení:

Pan Jan Kubeš byl šikovný a rychlý makléř, vše dobře vysvětlil a vyřídil a budu ho všude doporučovat pro známé v mém okolí.

Jaroslav Lidinský 14.02.2019

Hodnocení:

Oslovil jsem pana Kubeše při prodeji bytu. Pan Kubeš byl velice ochotný, velice rychle sehnal kupce a vše za mě zařídil. Za to mu velice děkuji a vím, že se na něj mohu kdykoli obrátit.

Richard Honzovič 21.01.2019

Hodnocení:

Pan Kubeš má naprosto profesionální přístup. Schopný obchodník, který dotáhnul prodej obou mých nemovitostí až do konce, včetne vyřízení všech náležitostí s převodem energií. Při dalších prodejích či nákupech nemovitosti budu vždy kontaktovat pana Kubeše.

Renata Volfová 17.01.2019

Hodnocení:

Spolupráce s panem Kubešem mne velmi příjemně překvapila. Velice si vážím nejen profesionálního přístupu, ale i lidskosti, milého přístupu a chování. Cítila jsem k němu důvěru. A to jsou bonusy k jeho už tak perfektně odvedené práci. Děkuji. Dokonce jsem jej doporučila přítelkyni, která byla také spokojená.

Jan Voráček 16.01.2019

Hodnocení:

Spolupráce s panem Kubešem mě příjemně překvapila, prodej bytu proběhl rychle, přístup pana Kubeše byl velice profesionální.

Jaroslav Plášil 18.12.2018

Hodnocení:

Potřebovali jsme s manželkou vyměnit byt za větší. Pan Kubeš nejen zprostředkoval výměnu bytu, ale postaral se o veškerou dokumentaci, právní kroky a vše velice ochotně a rychle.

Jana Lahodná 17.12.2018

Hodnocení:

S panem Kubešem jsem byla velice spokojená, při prodeji a následné koupi jiného bytu. Jednal profesionálně, vše se vyřídilo rychle, bez průtahů. Pana Kubeše vřele doporučuji.

Iva Šímová 06.12.2018

Hodnocení:

S prodejem chaty v Dobešicích u Kluk jsem s panem Kubešem byla spokojená. Díky profesionálnímu přístupu a velkému množství domluvených schůzek se podařilo najít nové majitele, kteří se budou starat a náročnou bonsaiovou zahradu. Smlouva a přepis proběhly v krátkém termínu k oboustranné spokojenosti.

Havlíkovi 05.06.2018

Hodnocení:

S pomocí pana Kubeše při prodeji chaty jsme byli maximálně spokojeni a nedovedeme si představit prodej bez jeho zkušeností. Jednání bylo rychlé. Pana Jana Kubeše doporučujeme dalším klientům pro jeho profesionální a pohodový přístup. D. a P. Havlíkovi

M. a R. Vodičkovi 04.06.2018

Hodnocení:

S panem Kubešem jsme byli při koupi chaty v Novém Bozděchově velice spokojeni.Pan Kubeš je velice příjemný a ochotný.Ostatním klientům pana Kubeše vřele doporučujeme.

Pavla Marie Šedivá 25.04.2018

Hodnocení:

Kupovala jsem byt v Plané nad Lužnicí. Zprostředkovatel byl právě pan Kubeš a musím říct, že jsem byla velmi spokojená. Skvělá domluva na termínech jak prohlídky, podpisů, předání i vyřízení potřebných formalit. Prodej proběhl ke spokojenosti všech stran. Děkuji.

Jan Mercl 22.11.2017

Hodnocení:

Rád bych vyjádřil svoji spokojenost s panem Kubešem, který mě provedl koupí bytu v Českých Budějovicích. Vše proběhlo bez zádrhelu, pan Kubeš vždy vyšel vstříc, jeho vystupování je slušné a profesionální. Podávané informace byly vždy jasné a přesné. Vřele každému doporučuji.

Alena Z 29.10.2017

Hodnocení:

Pan Kubeš byl velmi vstřícný, přizpůsobil se zákazníkovi i situaci, byl kdykoliv k dispozici, trpělivě odpovídal na dotazy.

Míra Krátký 05.09.2017

Hodnocení:

Vše v pořádku

Kateřina Beranová 05.09.2017

Hodnocení:

Rychlé a vstřícné jednání, profesionální přístup, ochota.

Bc. Jan Novák 14.08.2017

Hodnocení:

Přístup p.Kubeše byl naprosto profesionální. Se vším nám pomohl a tímto děkuji za bezproblémový prodej našeho bytu.

MUDr. Ilona Pavlová 06.08.2017

Hodnocení:

Vše dle domluvy. Termíny dodrženy. Výborné a vstřícné jednání. Mohu doporučit.

Pavla 22.02.2017

Hodnocení:

Od pana Kubeše byl výborný přístup i přes nečekané komplikace v případu. Vždy nám byl velmi nápomocen a informoval nás o průběhu případu. Mohu jen vřele doporučit.

Zdeňka Hájková 13.01.2017

Hodnocení:

Musím se přiznat, že při prodeji domu jsem nechtěla spolupracovat s žádnou realitní kanceláří. Můj známý, kterému pan Kubeš prodával byt mi spolupráci vysloveně doporučil. Od prvního telefonu na mě pan Kubeš působil velmi slušným a civilizovaným dojmem. Bylo vidět, že má velké zkušenosti a znalosti. Během 14 dnů proběhlo celkem šest prohlídek. Dva největší zájemci nakonec navýšili kupní cenu o 120.000 Kč. Už při domlouvání kupní ceny mi makléř doporučil zvýšit prodejní cenu. Celkově jsem díky panu Kubešovi prodala svůj dům o 320.000,- Kč více, oproti prvnímu soukromému inzerátu. Myslím si, že pan Kubeš si pochvalu zaslouží, vřele doporučuji tohoto mládého usměvavého muže, který rozhodně ví, co dělá. Zdeňka Hájková, České Budějovice

Josef R 12.01.2017

Hodnocení:

Od pana Kubeše naprosto perfektní přístup. Skvělá spolupráce, výborná komunikace, spolehlivost. Mohu jen poděkovat a doporučit.

Registrace makléře