Realitní makléři - Kubeš Jan | S námi si najdete spolehlivého makléře | DobréHodnocení.cz

Profil makléře Kubeš Jan

České Budějovice
NEXT reality
+420 728 637 119
jan.kubes@nextreality.cz

Máte s tímto makléřem osobní zkušenost?






Iva Šímová 06.12.2018

Hodnocení:

S prodejem chaty v Dobešicích u Kluk jsem s panem Kubešem byla spokojená. Díky profesionálnímu přístupu a velkému množství domluvených schůzek se podařilo najít nové majitele, kteří se budou starat a náročnou bonsaiovou zahradu. Smlouva a přepis proběhly v krátkém termínu k oboustranné spokojenosti.

Havlíkovi 05.06.2018

Hodnocení:

S pomocí pana Kubeše při prodeji chaty jsme byli maximálně spokojeni a nedovedeme si představit prodej bez jeho zkušeností. Jednání bylo rychlé. Pana Jana Kubeše doporučujeme dalším klientům pro jeho profesionální a pohodový přístup. D. a P. Havlíkovi

M. a R. Vodičkovi 04.06.2018

Hodnocení:

S panem Kubešem jsme byli při koupi chaty v Novém Bozděchově velice spokojeni.Pan Kubeš je velice příjemný a ochotný.Ostatním klientům pana Kubeše vřele doporučujeme.

Pavla Marie Šedivá 25.04.2018

Hodnocení:

Kupovala jsem byt v Plané nad Lužnicí. Zprostředkovatel byl právě pan Kubeš a musím říct, že jsem byla velmi spokojená. Skvělá domluva na termínech jak prohlídky, podpisů, předání i vyřízení potřebných formalit. Prodej proběhl ke spokojenosti všech stran. Děkuji.

Jan Mercl 22.11.2017

Hodnocení:

Rád bych vyjádřil svoji spokojenost s panem Kubešem, který mě provedl koupí bytu v Českých Budějovicích. Vše proběhlo bez zádrhelu, pan Kubeš vždy vyšel vstříc, jeho vystupování je slušné a profesionální. Podávané informace byly vždy jasné a přesné. Vřele každému doporučuji.

Alena Z 29.10.2017

Hodnocení:

Pan Kubeš byl velmi vstřícný, přizpůsobil se zákazníkovi i situaci, byl kdykoliv k dispozici, trpělivě odpovídal na dotazy.

Míra Krátký 05.09.2017

Hodnocení:

Vše v pořádku

Kateřina Beranová 05.09.2017

Hodnocení:

Rychlé a vstřícné jednání, profesionální přístup, ochota.

Bc. Jan Novák 14.08.2017

Hodnocení:

Přístup p.Kubeše byl naprosto profesionální. Se vším nám pomohl a tímto děkuji za bezproblémový prodej našeho bytu.

MUDr. Ilona Pavlová 06.08.2017

Hodnocení:

Vše dle domluvy. Termíny dodrženy. Výborné a vstřícné jednání. Mohu doporučit.

Pavla 22.02.2017

Hodnocení:

Od pana Kubeše byl výborný přístup i přes nečekané komplikace v případu. Vždy nám byl velmi nápomocen a informoval nás o průběhu případu. Mohu jen vřele doporučit.

Zdeňka Hájková 13.01.2017

Hodnocení:

Musím se přiznat, že při prodeji domu jsem nechtěla spolupracovat s žádnou realitní kanceláří. Můj známý, kterému pan Kubeš prodával byt mi spolupráci vysloveně doporučil. Od prvního telefonu na mě pan Kubeš působil velmi slušným a civilizovaným dojmem. Bylo vidět, že má velké zkušenosti a znalosti. Během 14 dnů proběhlo celkem šest prohlídek. Dva největší zájemci nakonec navýšili kupní cenu o 120.000 Kč. Už při domlouvání kupní ceny mi makléř doporučil zvýšit prodejní cenu. Celkově jsem díky panu Kubešovi prodala svůj dům o 320.000,- Kč více, oproti prvnímu soukromému inzerátu. Myslím si, že pan Kubeš si pochvalu zaslouží, vřele doporučuji tohoto mládého usměvavého muže, který rozhodně ví, co dělá. Zdeňka Hájková, České Budějovice

Josef R 12.01.2017

Hodnocení:

Od pana Kubeše naprosto perfektní přístup. Skvělá spolupráce, výborná komunikace, spolehlivost. Mohu jen poděkovat a doporučit.

Registrace makléře