Realitní makléři - Kosturová Jitka | S námi si najdete spolehlivého makléře | DobréHodnocení.cz

Profil makléře Kosturová Jitka

Opava, Krnov
RE/MAX Reality Servis
+420 733 164 163
jitka.kosturova@gmail.com

Od samého počátku své realitní praxe mám jasnou vizi – poskytovat své služby na takové úrovni, aby se mi všichni mí dosavadní klienti nejen sami vraceli, ale aby mé služby s klidným svědomím i dále doporučovali všem svým známým. A za tímto svým cílem si důsledně jdu. Po 8-mi letech v realitách mohu s potěšením konstatovat, že v mé nabídce naleznete z drtivé většiny nemovitosti, jejichž majitelé mi byli předání přes síť mých „doporučitelů“ s informací, že potřebují pomoci s prodejem či pronájmem nějaké nemovitosti. Tento způsob obchodování považuji za ten nejlepší možný, a to nejen v realitách. Z mé zkušenosti se totiž jedná o jednoznačný model VÝHRA-VÝHRA-VÝHRA pro všechny zúčastněné strany.

Máte s tímto makléřem osobní zkušenost?






Michaela Koníková 03.07.2017

Hodnocení:

Paní Kosturová je velký a nadšený profesionál ve svém oboru, velice organizačně zdatná a ochotná vždycky poradit, vysvětlit a zařídit.

David Ulmann 01.06.2017

Hodnocení:

Již potřetí jsem využil služeb paní Jitky Kosturové a jsem opět velmi spokojen jak s přístupem tak i radou. Ještě jednou děkuji.

Josef Rosypal 01.06.2017

Hodnocení:

Byli jsme nadmíru spokojeni.Byli jsme velmi spokojeni,jednání paní makléřky bylo velmi milé,vstřícné a profesionální.

Radim Rudzinski 06.03.2017

Hodnocení:

Služby tak jak mají být. Z pohledu klienta ideální - vše na bedrech makléřky :-) Na mě zůstávalo již jen podepisování dokumentů :-)

Marek Fanderlík 03.03.2017

Hodnocení:

Perfektní profesionální přístup! Jeden z nejlepší makléřů, se kterými jsem pracoval.

Jana Zubalíková 28.02.2017

Hodnocení:

věnuje se zákazníkovi od a do z, perfektní komunikace, dostupnost kdykoliv klient potřebuje, jasné a srozumitelné vyjadřování a vysvětlování, nadnormativní pomoc klientovi, pozitivní energie

Rudolf Uvíra 25.02.2017

Hodnocení:

vše ok

Irena Ničová 25.02.2017

Hodnocení:

Se službami vaší realitní kanceláře poskytnuté paní Kosturovou jsem byla velmi spokojena a všem bych ji doporučila.

Dušan Pomianovský 25.02.2017

Hodnocení:

Paní Kosturová je člověk na správném místě, Svou práci dělá perfektně a je vidět,že je i jejím koníčkem. Se službami jsem byl maximálně spokojený.

Lenka Bartušková 25.02.2017

Hodnocení:

Příjemné a profesionální vystupování, rychlá odezva na telefony a e-maily.

Martina Tichá 25.02.2017

Hodnocení:

ochotná, příjemná, vždy se snažila vyjít vstříc

Maxmilián Postulka 20.11.2016

Hodnocení:

Práce byla perfektní.

Dáša Málková 20.11.2016

Hodnocení:

Byla jsem velmi spokojená s rychlostí a kvalitou odvedené práce.Je vidět,že paní Kosturovou tato práce velmi baví,což je důležité.

Stanislava Jonštová 08.09.2016

Hodnocení:

Maximalni spokojenost. Zakoupili.jsme si chatku aa stale je nam Jituska k dispozici Mame te radi

Zdeněk Frýdl 30.08.2016

Hodnocení:

vstřícná, příjemná, akční, sympatická

Karel Souček 30.08.2016

Hodnocení:

Maximální spokojenost,prostě nejlepší :-)

Vendula Kožiolová Pěluchová 30.08.2016

Hodnocení:

Chcete-li spolupracovat s profesionálem, který je flexibilní, spolehlivý a dělá zázraky na počkání, pak je Jitka tou správnou volbou. Spolupráce s ní je radost.

David Ulmann 15.06.2016

Hodnocení:

Vše probíhalo k naší naprosté spokojenosti.

Tomáš Kavan 15.06.2016

Hodnocení:

ochota,výborná domluva,absolutní spokojenost

Šárka Vopálková 05.06.2016

Hodnocení:

Kvalitu služeb poskytovaných makléřem byla na profesionální úrovni. Byla velmi vstřícná, což oceňuji zejména proto, že jsem z Ostravy a prodej se týkal nemovitosti v Krnově. Kéž by bylo víc takových realitních makléřů.

Nikos Stefanidis 31.05.2016

Hodnocení:

Paní Kosturová je stoprocentní profesionál, byl jsem naprosto spokojen.

Marek Novotný 20.05.2016

Hodnocení:

Maximální spokojenost. P.Kosturová vyšla vstříc maximálně a vše proběhlo dle domluvy bez jakýchkoliv změn či potíží.

Alena Kaufmanová 16.03.2016

Hodnocení:

spolehlivost rychlost,vstřícnost

Dušan Pomianovský 16.03.2016

Hodnocení:

S prací paní Kosturové jsem byl velmi spokojen, vše proběhlo profesionálně a nemusel jsem se o nic starat.

Patrik Kuběj 02.02.2016

Hodnocení:

profi přístup za rámec povinností

Magda Dvořáčková 27.01.2016

Hodnocení:

Paní Jitka Kosturová, je profesionál ve svém oboru. Byla vždy na místě včas a podávala nezkreslené a pravdivé informace. Zná velmi dobře oblast ve které prodává reality. Je vstřícná, ochotná, milá a přispěje naprosto profesionální radou. Řekla bych, že za své klienty nejenom myslí na všechna úskalí, ale také je prodejem či nákupem provede naprosto hladce. Kupovali jsme byt pro mou matku, která je již v důchodu a sama se na realitním trhu či ve smlouvách neumí moc dobře pohybovat. Paní Kosturová zajistila všechny právní i lidské úkony, které bylo potřeba udělat, někdy určitě až za hranice jejích pracovních povinností. Jsme rádi, že jsme koupi uskutečnili přes ni, naše zkušenosti s realitními makléři nebyly v minulosti moc dobré. Vše dopadlo na 100% dobře. Děkujeme Jitko a budeme Vás doporučovat. Magda+Silvie Dvořáčkovy

Lucie Višňovská 28.11.2015

Hodnocení:

Paní Jitka Kosturová je jasný esem v oboru realit. Její vědomosti a schopnosti jsou opravdu perfektní, a její makléřská strategie sofistikovaná. Klient se opravdu nemusí starat o nic. Navíc v neskutečné krátké době sehnala kupce na náš původní byt, čímž nám umožnila splnit si náš sen o novém bydlení. Moc děkujeme, manželé Višňovští :-)

Soňa Sperlichová 16.11.2015

Hodnocení:

Pro mne bylo důležité,že vše,co paní Kosturová řekla,platilo. Přesně ví,co se musí a co se naopak nesmí. A nemovitost prodá,protože se opravdu stará! Za mne je ona jedničkou v oboru!

Eva Horáková 10.11.2015

Hodnocení:

Paní Kosturová má citlivý přístup a snaží se najít co nejlepší řešení problematiky, za což ji upřímně děkuji.

Romana Laláková 08.11.2015

Hodnocení:

Pani Kosturovou mohu jen doporucit, ke klientum ma velmi profesionalni pristup a komplexni znalost realitniho trhu i jeho problematiky. Nema problem s resenim jakekoli i nestardantni situace, komunikace s ni je velmi prijemna. Na jakykoli kontakt vzdy reaguje rychle a s nadsenim, celkove je spoluprace s ni pohadka. Resili jsme pres ni koupi dvou bytu najednou, v pripade potreby prodeje jakekoli nemovitosti v Opave se urcite obratim na ni. V realitnim svete se pohybuji jiz dlouho, ale na realitniho maklere jejiho kalibru jsem jeste nenarazila. Rada bych v nekdy chaotickem svete ceskych realit videla vice profesionalu jako ona.

Petr Kolařík 03.09.2015

Hodnocení:

Kvalitní spolupráce,ochota,vystupování,všem doporučuji.

Monika Burdová 10.07.2015

Hodnocení:

Paní Kosturová ví přesně co dělá je to profesionálka ve svém oboru. Jsem naprosto spokojena :-)

Kateřina Štrbíková 10.07.2015

Hodnocení:

příjemné vystupování, ochota poradit a vše jasně vysvětlit

Michal Varyš 05.05.2015

Hodnocení:

Profesionální služby, příjemné vystupování...

Monika Šínová 05.05.2015

Hodnocení:

Maximální spokojenost

Radek Seman 05.05.2015

Hodnocení:

Byl jsem nad míru spokojen

dobrehodnoceni.cz 25.03.2015

Hodnocení:

Přešli jsme na nový, bezpečnější systém hodnocení! Tato reference vyjadřuje počet získaných grafických hodnocení makléře do 25.3.2015. Bohužel, přechod nebyl jednoduchý a hledali jsme nejvhodnější způsob, jak vyjádřit předchozí dosažené výsledky našich makléřů, ale nakonec jsme to zvládli :)

Registrace makléře