Realitní makléři - | S námi si najdete spolehlivého makléře | DobréHodnocení.cz

Profil makléře




Máte s tímto makléřem osobní zkušenost?






Vendula Kalendová 07.01.2019

Hodnocení:

Pan Štibych byl velmi seriózní a vstřícný. Jednoduchá komunikace vše jen zjednodušovala. Upozornění i na špatné vlastnosti bytu, nám jako potenciálním nájemníkům jen přidali na důvěře vůči uzavření obchodu.

Zdeňka Kučerová 12.12.2018

Hodnocení:

Pan Štibych je ve svém oboru opravdu velký profesionál. Vždy nám ochotně odpověděl na naše dotazy, co jsme domluvili, to platilo. Příjemné vystupování, vždy s úsměvem. To je doménou pana Štibycha.

Jakub Hampel 11.12.2018

Hodnocení:

Všechno proběhlo hladce bez problémů. Rychle, spolehlivě a s ochotou.

Dana Eberhart 09.12.2018

Hodnocení:

Mám již vícero zkušeností s koupí a prodejem nemovitostí, a proto mohu říci, kéž by jako pan Štibych pracovali všichni realitní zprostředkovatelé. Byla jsem moc spokojená.

Ing. Tomáš Uko 22.11.2018

Hodnocení:

Pan makléř byl ochotný a dovedl transakci k úspěšnému konci. Mohu vřele doporučit.

Vasylyna Pavluyk 21.11.2018

Hodnocení:

Pan Štibych nás zastupoval při koupi nemovitosti a s jeho prací jsme byli maximálně spokojeni. Během krátké doby se nám podařilo najít vhodný byt a pak nám ještě pomohl se všemi dalšími věcmi. Děkujeme.

Ivana Lesenská 31.07.2018

Hodnocení:

S panem Štibychem mám tu nejlepší zkušenost. Je velmi spolehlivý, flexibilní, ochotný, milý (při zachování profesionálního vystupování), disponuje širokými znalostmi v oblasti realitního trhu. Reaguje na klientovy požadavky a snaží se poradit s výběrem nemovitosti doslova na míru, nikoliv prodat byt za každou cenu, jak je tomu u většiny makléřů.

Markéta Arazimová 25.07.2018

Hodnocení:

Vážený pane Štibychu, je to již pár let, kdy jsme společně jednali naposledy. Nakonec jsme s partnerem zakoupili malý byt ve Strašnicích a aktuálně se poohlížíme po něčem větším. Zaujal mě byt v Krátké ulici, jehož prodej opět zajišťujete Vy, což mě opravdu potěšilo, protože si pamatuji, že jste s námi vždy jednal férově a upřímně a takové jednání já nesmírně oceňuji. Měla bych zájem o osobní prohlídku...

Pavel Lesenský 24.07.2018

Hodnocení:

Vše bylo v naprostém pořádku.

Ing. Miloš Hoferka 16.07.2018

Hodnocení:

Děkujeme za spolupráci při koupi nemovitosti. Ing. Štibych byl ve všech směrech ochotný a vždy nám dokázal vyjít vstříc.

Ondřej Rychlý 09.07.2018

Hodnocení:

Moc děkujeme za Váš skvělý přístup po celou dobu naší komunikace. Ondřej.

Vlasta Smetáčková 04.07.2018

Hodnocení:

Se službami realitního makléře p. Štibycha jsem byla velmi spokojena. Byl vždy klidný, vstřícný, dovedl poradit se strategií prodeje domu. Všem souvisejícím činnostem se věnoval s maximálním nasazením. Komunikovali jsme emailem i telefonicky, když bylo potřeba, i o víkendech. Jsem ráda, že jsme spolu spolupracovali a mohu ho všem doporučit.

Ing. Šárka Hráčková 29.03.2018

Hodnocení:

Pan Štibych mi byl doporučen od známé... Musím říci , že po prvním telefonátu jsem byla mile překvapena příjemným hlasem. Domluvili jsme si schůzku, kde mi podrobně byly vysvětleny postupy prodeje, což pro laika velmi oceňuji. Dále musím říci , že na čem jsme se s panem Štibychem domluvili, vždy klaplo na jedničku s hvězdičkou. O celém postupu jsem byla informována po celou dobu prodeje. Opravdu, pan Štibych je člověk znalý oboru, ale zároveň má svojí práci moc rád a podle toho taky vše klapne, a člověk nemusí mít strach... Rozhodně pokud někdy budu znovu potřebovat já, či moji známí, tak doporučím pana Jana Štibycha...... V neposlední řadě jako žena oceňuji jeho milé chování k ženám , prostě to na mě udělalo velký dojem...

Ing. Zbyněk Dvořák 27.03.2018

Hodnocení:

Vše probíhalo hladce a bez komplikací. Na čem jsme se domluvili to platilo. Pana Štibycha určitě využiji při pronájmu mého nově nabytého bytu.

Jana M. 23.03.2018

Hodnocení:

S panem Štibychem je velmi příjemné a především profesionální jednání. Doporučuji.

Sean Tucker 06.01.2018

Hodnocení:

Děkujeme panu Štibychovi za pomoc se vším při koupi našeho bytu a omlouváme se za zmatky, které nastaly.

Alena Juračková 06.01.2018

Hodnocení:

Ještě jednou bych Vám chtěla poděkovat, že vše proběhlo bez problémů.

Marek Zinke 21.12.2017

Hodnocení:

Tohoto makléře mohu určitě doporučit, vše bylo naprosto v pořádku.

Irena Poslušná 19.12.2017

Hodnocení:

Byla jsem až překvapena, jak nákup nemovitosti a vyřízení všech formalit okolo proběhl hladce a bez komplikací. Ihned poté jsme byt pronajali a opět vše v pořádku.

Tadeáš Čechura 18.12.2017

Hodnocení:

Maximální spokojenost, jednání profesionální.

Emanuel Trojánek 15.12.2017

Hodnocení:

S panem Štibychem spolupracuji dlouhodobě, vždy je to bez problémů a na profesionální úrovni. Jeho práci a přístup hodnotím jako vysoce nadstandardní. Před tím než mi byl doporučen, jsem využíval vícero makléřů, ale nebyl jsem spokojen.

P. Salinger 15.12.2017

Hodnocení:

Pan Štibych nám před více jak rokem prodával byt k naší spokojenosti. A nyní jsme jeho prostřednictvím již podruhé našli solidního nájemníka. Jsme spokojení, děkujeme.

Olga T 05.12.2017

Hodnocení:

Velice ráda, bych Vám představila Pana Štibycha, je to velice zkušený, výborný a profesionální makléř, kterého můžu vřele doporučit. Je to člověk , který mi pomohl a byl velice ochotný, mohla jsem se na něj spolehnout i ve věcech, které byly nadstandardní.

Jelínkovi 29.11.2017

Hodnocení:

Velmi profesionální, racionální a efektivní přístup při prodeji nemovitosti. Pan Štibych 100 % odvádí práci, kterou má dobrý zprostředkovatel plnit - omezit starosti a úřadování klienta na minimum a přitom prodej/koupi nemovitosti realizovat dle představ klienta. Pan Štibych nám byl doporučen od známého a my můžeme pouze doporučit dál. Díky!

Alena Mahdalíková 28.11.2017

Hodnocení:

Přes tohoto makléře jsem byt kupovala a zároveň s tím i prodávala. Vše nám perfektně navazovalo a probíhalo k mé maximální spokojenosti.

Lucie 20.11.2017

Hodnocení:

Pan Štibych je naprosto špičkový makléř na kterého se dá vždy spolehnout. Až budu opět potřebovat pomoci sehnat bydlení, určitě se obrátím jen a jen na něj. Všem tedy pana Štibycha doporučuji. Ještě jednou Vám moc DĚKUJI.

Petr Vaďura 02.11.2017

Hodnocení:

Pane Štibychu,děkuji Vám ještě jednou za hladký průběh celé té transakce.

Marcela Častovå 26.10.2017

Hodnocení:

S panem Štibychem jsme byli velmi spokojeni.Má velice slušné chování,poradí si s každým problémem,je velmi ochotný a na telefonu vždy.Prodej byl rychlý a oslovili jsme ho již dvakrát.Také jsem ho doporučila kolegyni,která je také spokojena. Profesionálnī přístup.

Jiří Koutný 25.10.2017

Hodnocení:

Korektní jednání, poradenství, rychlá reakce, dostupný operativně na telefonu, doporučuji

Christian Richner 25.10.2017

Hodnocení:

Very good.

Jiří Zápasnický 19.10.2017

Hodnocení:

Pana Štibycha bych určitě doporučil. Je to sympatický člověk, profesionál a pracuje nad rámec svých povinností.

Martin Novák 26.09.2017

Hodnocení:

Maximálně spokojeni.

Petrik Salinger 29.05.2017

Hodnocení:

Absolutně profesionální přístup. Prodáno rychle a dobře. Díky.

Petr Vaďura 29.05.2017

Hodnocení:

Vše proběhlo tak, jak mělo. Jasné informace, včasné zpětné reakce, slušné vystupování.

Ing. Jiří Pašinger 29.05.2017

Hodnocení:

Pan Jan Štibych je nejen odborník ve svém oboru, ale i profesionál. Svou práci odvádí bez ohledu na volný čas a nad rámec svých běžných pracovních povinností. Případnou spolupráci s p. J. Štibychem plně podporuji a bez výhrad doporučuji. Jsem přesvědčen, že každý klient p. Štibycha s ním bude stejně spokojen, tak jako já při prodeji své nemovitosti.

Zdeňka Mařánková 20.03.2017

Hodnocení:

Reference nelhaly; jste příjemný, důkladný a solidní člověk a velmi bych si přála realizovat koupi svého budoucího bydlení právě s Vámi.

Richard Pobiš 23.02.2017

Hodnocení:

Osobně mám s Vámi velmi pozitivní zkušenosti a mohu Vám potvrdit, že jste rozhodně člověk na svém místě, tedy profesionál, vše co jste řekl a na čem jsme se domluvili, jste vždy ochotně splnil, navíc jste empatický, máte tah na branku, umíte naslouchat a nejde Vám pouze o byznys, ale o výsledek především, což je dnes velmi cenné a velmi si toho vážím.

Michael Dvořák 22.02.2017

Hodnocení:

Dobrý den pane Štibychu, ještě jednou bych Vám chtěl poděkovat za Vaši pomoc s hledáním bytu. I když bohužel jsme si přes Vás nakonec koupili jen jeden. Moc se nám líbil Váš přístup a profesionální jednání. Určitě se na Vás v budoucnu v případě potřeby rádi obrátíme nebo i doporučíme.

Lucie Šímová 22.02.2017

Hodnocení:

Dobrý den, moc děkuji za informace. Co se týká Vašich služeb, byli jsme spokojeni. Ještě jednou děkujeme za Vaše služby a přejeme mnoho pracovních úspěchů.

Markéta Seidlová 16.02.2017

Hodnocení:

Pan Štibych je pro nás symbolem profesionality a kvality realitního makléře, předtím jsme bohužel takové zkušenosti neměli, až s ním se nám podařilo naší nemovitost prodat a to za výhodných podmínek a velmi solidního jednání ze strany pana Štibycha. Můžeme jen doporučit.

Mgr. Petr Šťastný 15.02.2017

Hodnocení:

S panem makléřem jsem byl v průběhu celého procesu prodeje mé nemovitosti velice spokojen. Vysoké hodnocení zaslouží jak jeho profesionalita, tak i časová flexibilita. Neváhal bych jej doporučit svým známým. P. Šťastný.

Pavel Suda 13.02.2017

Hodnocení:

Naprosto profesionální pro klientský přístup!!

JUDr. Radvan Bohumil 13.02.2017

Hodnocení:

Jsem naprosto spokojen. JUDr. Radvan.

Klára Motyčková 12.02.2017

Hodnocení:

Makléř byl neuvěřitelně ochotný, spolehlivý a vše mi pomohl zařídit. Ještě jsem se nesetkala s takto ochotným makléřem. Proto bych ho odhodnotila nejlépe, jak je možné. Zároveň bych chtěla poděkovat za zprostředkování prodeje bytu a spojených služeb s prodejem.

manželé Markovi 12.02.2017

Hodnocení:

S prací a přístupem pana Ing. Štibycha jsme byli spokojeni. Vysoko hodnotíme profesionalitu, ochotu a spolehlivost.

Květoslava Roth 11.02.2017

Hodnocení:

Velmi spokojena

Bronislav Režňák 11.02.2017

Hodnocení:

Při první komunikaci s makléřem, p. Janem Štibychem, jsem si byl jist, že vše ohledně mého zájmu o nemovitost proběhne s oboustrannou spokojeností. Profesionální přístup, vstřícnost, ochota a jednání s p. Štibychem bylo na jedničku. Jednal jsem s mnoho makléři jelikož jsem sháněl podnájem, ale p. Štibych byl pro mně tím nej makléřem. Teď spokojeně bydlíme s rodinou. Vřele mohu doporučit.

Petra Janková 10.02.2017

Hodnocení:

Pan Štibych má velmi profesionální přístup s vysokou orientací na zákazníka, vždy se snaží najít takové řešení, které bude přijatelné pro všechny zúčastněné strany, navíc jsem byla pravidelně informována o tom, jak se prodej nemovitosti vyvíjí a jaké kroky budou následovat. Pan Štibych byl pro mne prvním realitním makléřem, kterému jsem mohla plně důvěřovat a věděla jsem, že se na něj mohu spolehnout. Ještě jednou díky :-)

Irena Červenková 10.02.2017

Hodnocení:

Služby velmi profesionální, jednání vlídné, vstřícné a citlivé.

Tomás Fuksa 09.02.2017

Hodnocení:

S prací makléře jsem byl velice spokojen a pokud bych v budoucnu řešil podobné záležitosti, určitě se na něj rád obrátím. Setkal jsem se s opravdu profesionálním přístupem, kdy jsem byl o všem průběžně informován a s ničím nebyl problém. Mohu tedy jedině doporučit.

Olga Tibuleac 09.02.2017

Hodnocení:

Chtěla jsem Vám moc poděkovat za skvělou práci a také za Vaši trpělivost se všemi věcmi na cestě.

Pavla Toráčová 09.02.2017

Hodnocení:

Maximálně spokojena.

Šárka Izbická 09.02.2017

Hodnocení:

Pan Štibych vystupuje velmi příjemně a seriózně. Během celého procesu prodeje naší nemovitosti jsme byli perfektně informování o průběhu prohlídek zájemců a jejich výsledků. Perfektní servis při převodu na družstvu, odhlášení u dodavatelů energií atd. Se službami jsme byli velmi spokojeni.

Roman Kotek 09.02.2017

Hodnocení:

Po předchozí špatné zkušenosti z jiné realitky se pan Štibych intenzivně věnoval práci makléře tak jak má být a jsem s jeho prací velice spokojen. V budoucnu když bych potřeboval se rád znova obrátím na pana Štibycha.

Registrace makléře