Realitní makléři - Ing. Štibych Jan | S námi si najdete spolehlivého makléře | DobréHodnocení.cz

Profil makléře Ing. Štibych Jan

Přečtěte si můj blog

Praha a Středočeský kraj
Remax Ambassador
+420 739 673 667
jan.stibych@re-max.cz

Dobrý den, rád bych se Vám touto cestou představil.

Jsem realitní makléř společnosti RE/MAXs 5-ti letou praxí. Nabízím Vám kompletní profesionální přístup, který začíná prvotními konzultacemi a doporučeními, přes profesionální marketing pro Vaši nemovitost, služby špičkové advokátní kanceláře se kterou mám již mnohaletou zkušenost, pomoc zkušených finančních poradců při řešení financování kupujících, až po poprodejní servis. Pro své klienty pracuji tak, aby byli vždy spokojeni, což je snad vidět na pozitivních referencích, které od nich po dokončení prodejního procesu dostávám.

Mezi další výhody spolupráce semnou patří např. to,že společnost RE/MAX má povinnou spolupráci sdílení zakázky - tzn. že Vaši nemovitost nenabízím pouze já, ale sdílím ji se všemi 1.200 makléři po celé republice. Dále spolupracuji i s jinými realitními subjekty na trhu, což vede k lepšímu zviditelnění, a tedy i lepší prodejní ceně pro Vás. V případě, že by se sešlo více zájemců, využívám unikátní systém na aukci nemovitostí, díky čemuž dosahuji pro své klienty dalšího navýšení. A je toho mnohem více... Budu se na Vás těšit ☺

Více informací a podrobnosti na: www.janhejl.cz

Máte s tímto makléřem osobní zkušenost?






Zdeňka Kučerová 12.12.2018

Hodnocení:

Pan Štibych je ve svém oboru opravdu velký profesionál. Vždy nám ochotně odpověděl na naše dotazy, co jsme domluvili, to platilo. Příjemné vystupování, vždy s úsměvem. To je doménou pana Štibycha.

Jakub Hampel 11.12.2018

Hodnocení:

Všechno proběhlo hladce bez problémů. Rychle, spolehlivě a s ochotou.

Dana Eberhart 09.12.2018

Hodnocení:

Mám již vícero zkušeností s koupí a prodejem nemovitostí, a proto mohu říci, kéž by jako pan Štibych pracovali všichni realitní zprostředkovatelé. Byla jsem moc spokojená.

Ing. Tomáš Uko 22.11.2018

Hodnocení:

Pan makléř byl ochotný a dovedl transakci k úspěšnému konci. Mohu vřele doporučit.

Vasylyna Pavluyk 21.11.2018

Hodnocení:

Pan Štibych nás zastupoval při koupi nemovitosti a s jeho prací jsme byli maximálně spokojeni. Během krátké doby se nám podařilo najít vhodný byt a pak nám ještě pomohl se všemi dalšími věcmi. Děkujeme.

Ivana Lesenská 31.07.2018

Hodnocení:

S panem Štibychem mám tu nejlepší zkušenost. Je velmi spolehlivý, flexibilní, ochotný, milý (při zachování profesionálního vystupování), disponuje širokými znalostmi v oblasti realitního trhu. Reaguje na klientovy požadavky a snaží se poradit s výběrem nemovitosti doslova na míru, nikoliv prodat byt za každou cenu, jak je tomu u většiny makléřů.

Markéta Arazimová 25.07.2018

Hodnocení:

Vážený pane Štibychu, je to již pár let, kdy jsme společně jednali naposledy. Nakonec jsme s partnerem zakoupili malý byt ve Strašnicích a aktuálně se poohlížíme po něčem větším. Zaujal mě byt v Krátké ulici, jehož prodej opět zajišťujete Vy, což mě opravdu potěšilo, protože si pamatuji, že jste s námi vždy jednal férově a upřímně a takové jednání já nesmírně oceňuji. Měla bych zájem o osobní prohlídku...

Pavel Lesenský 24.07.2018

Hodnocení:

Vše bylo v naprostém pořádku.

Ing. Miloš Hoferka 16.07.2018

Hodnocení:

Děkujeme za spolupráci při koupi nemovitosti. Ing. Štibych byl ve všech směrech ochotný a vždy nám dokázal vyjít vstříc.

Ondřej Rychlý 09.07.2018

Hodnocení:

Moc děkujeme za Váš skvělý přístup po celou dobu naší komunikace. Ondřej.

Vlasta Smetáčková 04.07.2018

Hodnocení:

Se službami realitního makléře p. Štibycha jsem byla velmi spokojena. Byl vždy klidný, vstřícný, dovedl poradit se strategií prodeje domu. Všem souvisejícím činnostem se věnoval s maximálním nasazením. Komunikovali jsme emailem i telefonicky, když bylo potřeba, i o víkendech. Jsem ráda, že jsme spolu spolupracovali a mohu ho všem doporučit.

Ing. Šárka Hráčková 29.03.2018

Hodnocení:

Pan Štibych mi byl doporučen od známé... Musím říci , že po prvním telefonátu jsem byla mile překvapena příjemným hlasem. Domluvili jsme si schůzku, kde mi podrobně byly vysvětleny postupy prodeje, což pro laika velmi oceňuji. Dále musím říci , že na čem jsme se s panem Štibychem domluvili, vždy klaplo na jedničku s hvězdičkou. O celém postupu jsem byla informována po celou dobu prodeje. Opravdu, pan Štibych je člověk znalý oboru, ale zároveň má svojí práci moc rád a podle toho taky vše klapne, a člověk nemusí mít strach... Rozhodně pokud někdy budu znovu potřebovat já, či moji známí, tak doporučím pana Jana Štibycha...... V neposlední řadě jako žena oceňuji jeho milé chování k ženám , prostě to na mě udělalo velký dojem...

Ing. Zbyněk Dvořák 27.03.2018

Hodnocení:

Vše probíhalo hladce a bez komplikací. Na čem jsme se domluvili to platilo. Pana Štibycha určitě využiji při pronájmu mého nově nabytého bytu.

Jana M. 23.03.2018

Hodnocení:

S panem Štibychem je velmi příjemné a především profesionální jednání. Doporučuji.

Sean Tucker 06.01.2018

Hodnocení:

Děkujeme panu Štibychovi za pomoc se vším při koupi našeho bytu a omlouváme se za zmatky, které nastaly.

Alena Juračková 06.01.2018

Hodnocení:

Ještě jednou bych Vám chtěla poděkovat, že vše proběhlo bez problémů.

Marek Zinke 21.12.2017

Hodnocení:

Tohoto makléře mohu určitě doporučit, vše bylo naprosto v pořádku.

Irena Poslušná 19.12.2017

Hodnocení:

Byla jsem až překvapena, jak nákup nemovitosti a vyřízení všech formalit okolo proběhl hladce a bez komplikací. Ihned poté jsme byt pronajali a opět vše v pořádku.

Tadeáš Čechura 18.12.2017

Hodnocení:

Maximální spokojenost, jednání profesionální.

Emanuel Trojánek 15.12.2017

Hodnocení:

S panem Štibychem spolupracuji dlouhodobě, vždy je to bez problémů a na profesionální úrovni. Jeho práci a přístup hodnotím jako vysoce nadstandardní. Před tím než mi byl doporučen, jsem využíval vícero makléřů, ale nebyl jsem spokojen.

P. Salinger 15.12.2017

Hodnocení:

Pan Štibych nám před více jak rokem prodával byt k naší spokojenosti. A nyní jsme jeho prostřednictvím již podruhé našli solidního nájemníka. Jsme spokojení, děkujeme.

Olga T 05.12.2017

Hodnocení:

Velice ráda, bych Vám představila Pana Štibycha, je to velice zkušený, výborný a profesionální makléř, kterého můžu vřele doporučit. Je to člověk , který mi pomohl a byl velice ochotný, mohla jsem se na něj spolehnout i ve věcech, které byly nadstandardní.

Jelínkovi 29.11.2017

Hodnocení:

Velmi profesionální, racionální a efektivní přístup při prodeji nemovitosti. Pan Štibych 100 % odvádí práci, kterou má dobrý zprostředkovatel plnit - omezit starosti a úřadování klienta na minimum a přitom prodej/koupi nemovitosti realizovat dle představ klienta. Pan Štibych nám byl doporučen od známého a my můžeme pouze doporučit dál. Díky!

Alena Mahdalíková 28.11.2017

Hodnocení:

Přes tohoto makléře jsem byt kupovala a zároveň s tím i prodávala. Vše nám perfektně navazovalo a probíhalo k mé maximální spokojenosti.

Lucie 20.11.2017

Hodnocení:

Pan Štibych je naprosto špičkový makléř na kterého se dá vždy spolehnout. Až budu opět potřebovat pomoci sehnat bydlení, určitě se obrátím jen a jen na něj. Všem tedy pana Štibycha doporučuji. Ještě jednou Vám moc DĚKUJI.

Petr Vaďura 02.11.2017

Hodnocení:

Pane Štibychu,děkuji Vám ještě jednou za hladký průběh celé té transakce.

Marcela Častovå 26.10.2017

Hodnocení:

S panem Štibychem jsme byli velmi spokojeni.Má velice slušné chování,poradí si s každým problémem,je velmi ochotný a na telefonu vždy.Prodej byl rychlý a oslovili jsme ho již dvakrát.Také jsem ho doporučila kolegyni,která je také spokojena. Profesionálnī přístup.

Jiří Koutný 25.10.2017

Hodnocení:

Korektní jednání, poradenství, rychlá reakce, dostupný operativně na telefonu, doporučuji

Christian Richner 25.10.2017

Hodnocení:

Very good.

Jiří Zápasnický 19.10.2017

Hodnocení:

Pana Štibycha bych určitě doporučil. Je to sympatický člověk, profesionál a pracuje nad rámec svých povinností.

Martin Novák 26.09.2017

Hodnocení:

Maximálně spokojeni.

Petrik Salinger 29.05.2017

Hodnocení:

Absolutně profesionální přístup. Prodáno rychle a dobře. Díky.

Petr Vaďura 29.05.2017

Hodnocení:

Vše proběhlo tak, jak mělo. Jasné informace, včasné zpětné reakce, slušné vystupování.

Ing. Jiří Pašinger 29.05.2017

Hodnocení:

Pan Jan Štibych je nejen odborník ve svém oboru, ale i profesionál. Svou práci odvádí bez ohledu na volný čas a nad rámec svých běžných pracovních povinností. Případnou spolupráci s p. J. Štibychem plně podporuji a bez výhrad doporučuji. Jsem přesvědčen, že každý klient p. Štibycha s ním bude stejně spokojen, tak jako já při prodeji své nemovitosti.

Zdeňka Mařánková 20.03.2017

Hodnocení:

Reference nelhaly; jste příjemný, důkladný a solidní člověk a velmi bych si přála realizovat koupi svého budoucího bydlení právě s Vámi.

Richard Pobiš 23.02.2017

Hodnocení:

Osobně mám s Vámi velmi pozitivní zkušenosti a mohu Vám potvrdit, že jste rozhodně člověk na svém místě, tedy profesionál, vše co jste řekl a na čem jsme se domluvili, jste vždy ochotně splnil, navíc jste empatický, máte tah na branku, umíte naslouchat a nejde Vám pouze o byznys, ale o výsledek především, což je dnes velmi cenné a velmi si toho vážím.

Michael Dvořák 22.02.2017

Hodnocení:

Dobrý den pane Štibychu, ještě jednou bych Vám chtěl poděkovat za Vaši pomoc s hledáním bytu. I když bohužel jsme si přes Vás nakonec koupili jen jeden. Moc se nám líbil Váš přístup a profesionální jednání. Určitě se na Vás v budoucnu v případě potřeby rádi obrátíme nebo i doporučíme.

Lucie Šímová 22.02.2017

Hodnocení:

Dobrý den, moc děkuji za informace. Co se týká Vašich služeb, byli jsme spokojeni. Ještě jednou děkujeme za Vaše služby a přejeme mnoho pracovních úspěchů.

Markéta Seidlová 16.02.2017

Hodnocení:

Pan Štibych je pro nás symbolem profesionality a kvality realitního makléře, předtím jsme bohužel takové zkušenosti neměli, až s ním se nám podařilo naší nemovitost prodat a to za výhodných podmínek a velmi solidního jednání ze strany pana Štibycha. Můžeme jen doporučit.

Mgr. Petr Šťastný 15.02.2017

Hodnocení:

S panem makléřem jsem byl v průběhu celého procesu prodeje mé nemovitosti velice spokojen. Vysoké hodnocení zaslouží jak jeho profesionalita, tak i časová flexibilita. Neváhal bych jej doporučit svým známým. P. Šťastný.

Pavel Suda 13.02.2017

Hodnocení:

Naprosto profesionální pro klientský přístup!!

JUDr. Radvan Bohumil 13.02.2017

Hodnocení:

Jsem naprosto spokojen. JUDr. Radvan.

Klára Motyčková 12.02.2017

Hodnocení:

Makléř byl neuvěřitelně ochotný, spolehlivý a vše mi pomohl zařídit. Ještě jsem se nesetkala s takto ochotným makléřem. Proto bych ho odhodnotila nejlépe, jak je možné. Zároveň bych chtěla poděkovat za zprostředkování prodeje bytu a spojených služeb s prodejem.

manželé Markovi 12.02.2017

Hodnocení:

S prací a přístupem pana Ing. Štibycha jsme byli spokojeni. Vysoko hodnotíme profesionalitu, ochotu a spolehlivost.

Květoslava Roth 11.02.2017

Hodnocení:

Velmi spokojena

Bronislav Režňák 11.02.2017

Hodnocení:

Při první komunikaci s makléřem, p. Janem Štibychem, jsem si byl jist, že vše ohledně mého zájmu o nemovitost proběhne s oboustrannou spokojeností. Profesionální přístup, vstřícnost, ochota a jednání s p. Štibychem bylo na jedničku. Jednal jsem s mnoho makléři jelikož jsem sháněl podnájem, ale p. Štibych byl pro mně tím nej makléřem. Teď spokojeně bydlíme s rodinou. Vřele mohu doporučit.

Petra Janková 10.02.2017

Hodnocení:

Pan Štibych má velmi profesionální přístup s vysokou orientací na zákazníka, vždy se snaží najít takové řešení, které bude přijatelné pro všechny zúčastněné strany, navíc jsem byla pravidelně informována o tom, jak se prodej nemovitosti vyvíjí a jaké kroky budou následovat. Pan Štibych byl pro mne prvním realitním makléřem, kterému jsem mohla plně důvěřovat a věděla jsem, že se na něj mohu spolehnout. Ještě jednou díky :-)

Irena Červenková 10.02.2017

Hodnocení:

Služby velmi profesionální, jednání vlídné, vstřícné a citlivé.

Tomás Fuksa 09.02.2017

Hodnocení:

S prací makléře jsem byl velice spokojen a pokud bych v budoucnu řešil podobné záležitosti, určitě se na něj rád obrátím. Setkal jsem se s opravdu profesionálním přístupem, kdy jsem byl o všem průběžně informován a s ničím nebyl problém. Mohu tedy jedině doporučit.

Olga Tibuleac 09.02.2017

Hodnocení:

Chtěla jsem Vám moc poděkovat za skvělou práci a také za Vaši trpělivost se všemi věcmi na cestě.

Pavla Toráčová 09.02.2017

Hodnocení:

Maximálně spokojena.

Šárka Izbická 09.02.2017

Hodnocení:

Pan Štibych vystupuje velmi příjemně a seriózně. Během celého procesu prodeje naší nemovitosti jsme byli perfektně informování o průběhu prohlídek zájemců a jejich výsledků. Perfektní servis při převodu na družstvu, odhlášení u dodavatelů energií atd. Se službami jsme byli velmi spokojeni.

Roman Kotek 09.02.2017

Hodnocení:

Po předchozí špatné zkušenosti z jiné realitky se pan Štibych intenzivně věnoval práci makléře tak jak má být a jsem s jeho prací velice spokojen. V budoucnu když bych potřeboval se rád znova obrátím na pana Štibycha.

Registrace makléře