Realitní makléři - Ing. Ščerba Martin | S námi si najdete spolehlivého makléře | DobréHodnocení.cz

Profil makléře Ing. Ščerba Martin

Nový Jičín a okolí
Ing. Martin Ščerba s.r.o.
+420 776 158 728
info@martinscerba.cz

"Co nechceš, aby ti jiní činili, nečiň ty jim."

Máte s tímto makléřem osobní zkušenost?






Jaroslava Dubová 09.08.2017

Hodnocení:

Vše bylo super, nemusela jsem se o nic starat. Pouze jsem podepisovala. Se vším jsem byla spokojena.

Alžběta Jarošová 13.07.2017

Hodnocení:

Pana makléře znám již z minulosti. Oceňuji poskytnutí kompletní služby se vším všudy.

Vladan Nešťák 09.06.2017

Hodnocení:

Prvotní důvody, které mi bránily k oslovení realitního makléře: strach z podvodu, vysoká provize, nespolehlivost, nepravdivost údajů. Ale na spolupráci s panem Ščerbou považuji za nejlepší: informovanost, komplexnost, rychlost, spolehlivost, ochotu. Vytkl bych jen problém s dodržováním dohodnutých termínů pro obě strany např. u předání domu.

Michaela Dlabajová 08.06.2017

Hodnocení:

Jednání pana makléře bylo profesionální, oceňujeme spolehlivost a serióznost. Nabízí komplexní služby ve svém oboru.

Lucie Walczáková 06.06.2017

Hodnocení:

Na naší spolupráci považuji za nejlepší informovanost. Z mé strany nebyly žádné rezervy, které bych vytkla.

Eva Bezděková 06.06.2017

Hodnocení:

Překážky oslovit pana makléře jsem měla pouze časové. Jak načasovat prodej nemovitosti? Kdy je ta správná doba? Jak to vše budu schopna řešit na dálku? První schůzka s panem makléřem mě pozitivně překvapila. Je vidět, že svému oboru rozumí. Mám zkušenost i s jinou realitní kanceláři, která nebyla tak připravena jako pan Ščerba, který si už na první schůzku připravil, jak vypadá jeho nabídka a jak bude zpracována i pro mne jako potencionálního zákazníka. Oceňuji rychlost, kvalitu zpracování videa a fotek, používání digitálních technologií a skvělá spolupráce se všemi v realitní kanceláři. Doporučení na vylepšení práce nemám žádné, byla jsem spokojená.

Ing. Miroslav Kubeš 06.06.2017

Hodnocení:

Bez realitního makléře je obtížné nemovitost prodat a skoro nemožné pronajmout v mém případě, kdy se nemovitost nachází v jiném městě než je mé bydliště. Proto s využitím služeb realitního makléře jsme neměl žádný problém. Má dřívější zkušenost a spokojenost i s jinou RK při koupi bytu v místě bydliště. Na panu Ščerbovi považuji za nejlepší: profesní a odborná zdatnost, příjemné vystupování a jednání, ochota a vstřícnost při řešení pronájmu bytu. Doporučuji vylepšit dokumenty ve formátech jiných než .doc, .xls, .pdf a jejich stahování byl pro mne trochu problém.

Anna Kramolišová 17.01.2017

Hodnocení:

Na spolupráci s panem makléřem považuji za nejlepší, že kdykoliv jsem něco potřebovala, vše bylo co nejdříve vyřízeno. Byla jsem se vším spokojena (spolehlivost, dochvilnost, komunikace, vše rychle vyřízené). Doporučuji.

Petr Oháňka 29.11.2016

Hodnocení:

Důvěra, ochota, flexibilita, vstřícnost. Vše proběhlo řekněme hladce, tak z mé strany spokojenost bez výhrad.

Tomáš Kelnar 09.09.2016

Hodnocení:

Oslovení realitního makléře vyplynulo ze situace, protože mám bydliště v jiné části ČR, než byla moje nemovitost, kterou jsem nabízel k prodeji. Veškerý průběh jednání, vše bylo OK. Na spolupráci s panem makléřem považuji za nejlepší: vstřícnost, rychlost, ochotu a profesionalitu. Jen bych chtěl dodat, že proces prodeje nemovitostí je složitý, jak papírově, tak časově, ale to pan makléř neovlivní. Chápu, že je to spojeno někdy až zbytečnými byrokratickými zákony - např. 1 měsíc lhůty na přepis vlastnictví na katastrálním úřadě atd.

Bc. Pavel Dvorský 09.09.2016

Hodnocení:

6 let již pomáhám lidem s financováním koupě nemovitostí a často je zastupuji při jednáních s realitními kancelářemi. Ve většině případů šlo pouze o tlak na brzkou rezervaci a prodej za každou cenu, za účelem získání provize. Na spolupráci s panem makléřem oceňuji upřímnost, férovost, profesionální přístup, skvělou komunikaci a důslednost. Dále pocit, že jednám s profesionálem, kterému záleží na dobrém jméně a spokojenosti všech.

Pavel Žlebek 11.08.2016

Hodnocení:

Než jsem oslovil pana Ing.Ščerbu měl jsem špatnou zkušenost s jiným realitním makléřem. Měl jsem obavy z vysoké provize, neosobního přístupu. Ale pan Ing. Ščerba mě překvapil vysokou profesionalitou, osobním přístupem, komunikativností a vyřešením prodeje na klíč. Takový přístup jsem jinde nezažil. V případě potřeby se na něj obrátím a doporučím ostatním.

Jan Glogar 11.08.2016

Hodnocení:

Než jsme se definitivně rozhodli prodat dům, poznali jsme na jedné prohlídce pana Ščerbu a pak padlo rozhodnutí. Jestli někdo prodá náš dům a bude se u toho chovat solidně, tak jedině on. Nebyla to naše první koupě domu nebo bytu a vždy to probíhalo přes RK. Bohužel díky těmto zkušenostem jsme si nedělali iluze o chování realitních makléřů. Snaží se vyvíjet nepřiměřený nátlak, nebrání se používání lží a jejich odvedení práce není takové, jaké bych si představoval u odborníků jakými se nazývají. Pan Ščerba nás příjemně překvapil, na spolupráci s ním bylo nejlepší asi vše. Od komunikace, informovanost, tak profesionální inzerci a přípravu prohlídek. Nemáme nic, co bychom panu Šcerbovi vytkli.

Katrin Tkačíková 01.08.2016

Hodnocení:

Rychlost, vstřícnost, ochota, součinnost, spokojenost, důvěra, dobrá spolupráce. Vždy, jak je dohodnuto se uskuteční. Jsem velice spokojená a mohu vřele všem doporučit. Profesionalita na pravém místě vůči jiným společnostem, které se snaží jen získat profit a vše není, jak vždy klient chce. Což u vaší společnosti jsem cítila ochotu zvýhodnit mne. Zato vám vřele děkuji. Doporučení: Kupující by měl vždy řádně prohlédnout nemovitost, o kterou mají zájem, ať se vyhne zbytečnému osočovaní. Je na každém, který o nemovitost má zájem, si vše řádně prohlédnout a mít různé požadavky a jiné. Váš postup a vše jiné je na správném místě, ovšem lidé jsou různě ladění a vždy chtějí – li, najdou si to, co měli možnost zkonzultovat před podpisem kupní smlouvy a ne poté, co dům vlastní.

Adriana Tomčalová 15.07.2016

Hodnocení:

Byla to naše první zkušenost s RK. Líbilo se nám rychlé jednání, vysvětlení všeho, co se bude dít, pomoc s výběrem finančního poradce, jednání přímo a narovinu. Občas někdo ze známých prohodil jak je nevýhodné prodávat nebo kupovat byt přes realitku, ale my s manželem bychom jednali znovu stejně a požádali bychom o pomoc. Byli jsme spokojeni.

Ing. arch. Zdeněk Tupý 12.06.2016

Hodnocení:

Oceňuji profesionální přístup Ing. Ščerby.

Jaroslav Macháč 16.05.2016

Hodnocení:

Byl prostě skvělý.

Petra Jašková 10.05.2016

Hodnocení:

Ochota, rychlost, spolehlivost, vše vyřešeno na klíč.

Roman Döme 07.05.2016

Hodnocení:

Spolehlivý, příjemný.

Jan Rýdl 05.05.2016

Hodnocení:

Naprosto profesionální přístup, rovněž jeho spolupracovnice perfektní.

MUDr. Jana Perutková 26.04.2016

Hodnocení:

Jelikož se jednalo o mou první zkušenost s RK, byla pro mne důležitá důvěryhodnost. Jsem maximálně spokojena, co se týká inzerce a servisu a nevím, co bych navrhla ke zlepšení. Oceňuji vyřešení na klíč. Doporučuji.

Jan Glokar 26.04.2016

Hodnocení:

Pan Martin je moc milý, ochotný poradit, i když nakonec přes něj nekupujete.

Milan Zindler 20.04.2016

Hodnocení:

Pan Ščerba je skutečný realitní profesionál s proklientským přístupem a službami o level výš než ostatní realitní společnosti a jejich makléři. Za nic se neschovává a snaží se zviditelnit nejen sebe, ale i své realitní nabídky.

Pavla Batková 26.02.2016

Hodnocení:

Ze začátku jsem měla obavy z uložení peněz v depozitu na základě nedávno zmiňovaných podvodů v medií. Oceňuji profesionální přístup, rychlost, ochotu k zodpovězení všech dotazů, masivní inzerce, bezplatné natočení videa a v neposlední řadě vyřešení na klíč. K práci pana makléře a celé realitní kanceláře nemám žádné připomínky, snad by bylo dobré mít seznam možných doplňkových služeb jako: stěhování, vyklízení, úklid. Rozhodně doporučuji.

Kateřina Sluková 19.02.2016

Hodnocení:

V posledních třech letech jsem komunikovala s mnoha makléři, až na jednu výjimku, naprostá hrůza. Pan inženýr Ščerba mne mile překvapil. Naprostá špička v oboru. 100% komunikace, spolehlivost, rychlost, inovace, profesionalita, výjimečný makléř. Pro Remax velmi dobrá volba. Byla jsem maximálně spokojená.

Květoslava Dědicová 19.02.2016

Hodnocení:

Jsem velice spokojena, rychle vyřízeni prodeje. Doporučuji

Roman Vidlák 19.02.2016

Hodnocení:

Naše spokojenost byla velice vysoká a již jsem doporučil dalším lidem.

Eva Hlavicová 16.02.2016

Hodnocení:

Mé zkušenosti s jinými RK, kdy jsem si v podstatě všechno zařizovala sama, jsou negativní, proto jsem měla ze začátku obavy. Na spolupráci s panem Ing. Ščerbou oceňuji to, že vzhledem k větší vzdálenosti od místa prodeje vše vyřešil, informovanost byla perfektní. Dále oceňuji video prezentaci, byla krásně natočená. Doporučuji.

Michal Juráň 07.11.2015

Hodnocení:

Naprosto profesionálně provedený prodej - rychle vyřízeno, prodáno za vyšší cenu než nám bylo nabízeno našimi zájemci. Doporučuji všem jistotu pana Ščerby v této nejisté době

Jiří Frydrych 20.10.2015

Hodnocení:

S realitním makléřem panem Ščerbou spolupracujeme delší dobu. Již po prvních zkušenostech , kdy zajistil prodej námi nabízené nemovitosti a vše co k dané problematice bylo potřeba od smlouvy o zprostředkování až po uzavření kupní smlouvy jsme prodej a pronájem dalších nemovitostí svěřili právě jemu. To co nám vyhovuje, je jeho celkový přístup , pružnost v jednání, vstřícnost, ochota , časová flexibilata, bezplatné konzultace a mimo jiné především znalost trhu s nemovitostmi. Ano , tyto vlastnosti jsou v dnešní době dle mých zkušeností spíše vyjímkou. O to víc jsme rádi , že jsme našli realitního makléře, který splňuje naše požadavky , na kterého se můžeme 100% spolehnout a u kterého je skutečně na prvním místě spokojený klient

Marie Olšovská 20.10.2015

Hodnocení:

Práce pana Ing. Ščerby je vysoce profesionální, s cílem zajistit 
klientům dokonalý servis v celém procesu prodeje nemovitosti. 
Má sympatické vystupování a můžeme jen doporučit.

Mgr. Šárka Šustková 12.08.2015

Hodnocení:

Pan inženýr Ščerba je v každém ohledu profesionál. Své práci rozumí a dělá ji výborně. Navíc má velmi příjemné vystupování, je bez problému kdykoliv přístupný. Problémy zaviněné druhou stranou řešil nad rámec svých povinností. Společnosti REMAX dělá svou kvalitní práci čest a budu ho dále doporučovat. 

Vladislav Kramoliš 20.07.2015

Hodnocení:

Pan Ščerba odvedl perfektní profesní výkon při prodeji bytu: díky jeho invenci(natočené video, facebook apod) se podařilo byt prodat v krátkém čase.Děkujeme.

Libuše Panáčková 18.05.2015

Hodnocení:

S prací pana Ing. Ščerby jsem byla velice spokojena. Jeho přístup byl vstřícný, bez známky manipulace. Má schopnost profesionálního, partnerského přístupu ke klientům. S pochopením, že zúčastněné strany mají být spokojeny . Doporučuji!!!

Roman Krumpler 05.05.2015

Hodnocení:

Rychlé, kvalitní, fér jednání. Vše mi bylo jasně vysvětleno a se vším mi pan Ščerba dokázal poradit a jednal vždy pro můj prospěch.

Registrace makléře