Realitní makléři - Ing. Lesniczaková Zuzana | S námi si najdete spolehlivého makléře | DobréHodnocení.cz

Profil makléře Ing. Lesniczaková Zuzana

Opava
M&M Reality Holding a.s. pobočka Opava
+420 739 026 254
zlesniczakova@mmreality.cz

V oboru realit se pohybuji již více, než 10 let. Ať už jako realitní makléřka, vedoucí týmu nebo manažerka kanceláře. Vždy přistupuji ke klientům i ostatním realitním makléřům individuálně a s empatií. Práci na trhu s nemovitostmi si stále užívám a naplňuje mě pro svou rozmanitost. Nevíte si rady s prodejem své nemovitosti? Jsem tady vždy pro vás, protože vím, jak důležité je v mé profesi naslouchat druhým a snažit se jim maximálně pomoci.

Máte s tímto makléřem osobní zkušenost?






Pantákovi 28.11.2019

Hodnocení:

Velice děkujeme paní Lesniczakové za bezproblémový prodej naší nemovitosti. Svou vysokou profesionalitou a lidským přístupem dokázala dobře zorganizovat prohlídky našeho domu a v krátkém čase najít kupce pro naši nemovitost. Paní Lesniczaková za nás zařídila vše. Od energetického štítku přes odhada nemovitosti až veškerých smluv bez jediné chybičky. Pro nás byl celkový prodej nemovitosti a s ním spojené papírování snadný proces, a to jen díky paní makléřce. Ještě jednou Vám děkujeme a přejeme spoustu dalších úspěchů v životě.

Dana 05.11.2019

Hodnocení:

Paní makléřka byla opravdu skvělá. Jelikož mám na prodej ještě stavební pozemky, s důvěrou se opět obrátím na vaši realitní kancelář a paní Leśniczakovou.

Šedovičová 01.10.2019

Hodnocení:

Paní Lesniczaková je neskutečně milá a ochotná. Byla jsem maximálně spokojená. K její spolupráci není co vytknout. Obecně by to chtělo více takto pozitivních lidí. Je prostě skvělá jak po pracovní stránce, tak i jako člověk. Moc děkuji.

Lenka Hoffmanová 02.09.2019

Hodnocení:

p. makléřka Leśniczaková byla vstřícná a ochotna pomoci.

Radek 05.06.2019

Hodnocení:

Paní Zuzana Lesniczaková je žena, díky které jsem poznal jiný úhel pohledu na práci realitních kanceláří. Je naprostá profesionálka, práce se zákazníkem úžasná, ale hlavně, čehož si já osobně cením nejvíce, tak to je lidské zacházení. Děkuji za ni

Lucie H. 29.05.2019

Hodnocení:

Byli jsme moc moc spokojení, paní makléřka Zuzana byla velmi příjemná, hned si nás získala, vždy skvělá domluva na termínech, dům prodala v rekordním čase. Zmíním i pana Klapetka, bezproblémová domluva, dobrá spolupráce. Jsme rádi, že jsme se rozhodli pro M&M reality. Děkujeme!

Markéta Bělák 11.02.2019

Hodnocení:

Chceme velmi poděkovat a doporučit p. LESNICZAKOVOU za skvělý, příjemný, profesionální přístup.

Věra Nešutová 15.10.2018

Hodnocení:

Dobrý den, s paní Zuzanou jsem se seznámila na doporučení od své bývalé kolegyně, kamarádky. Potřebovala jsem pomoci s prodejem bytu. Nelitovala jsem, protože jsem se setkala s energickou ženou, která se velmi živě začala starat o prodej mého bytu, ale nejen to. Setkala jsem se s člověkem, který je schopen nejen zprostředkovat obchod, ale se svými zákazníky prožívá jejich radosti, ale i obavy a strachy. Je třeba říci, že obchod nedopadl, byt jsem nakonec neprodala, ale určitě ne vinou nekvalitní práce paní Zuzany. Chtěla bych jí touto cestou srdečně poděkovat za její profesionální a opravdu lidský přístup. V případě, že se v budoucnu rozhodnu pro prodej nějaké nemovitosti, moje volba bude jasná:-D.

Petra a Tomáš 02.10.2018

Hodnocení:

Dobrý den, chtěla bych touto cestou poděkovat paní Ing. Zuzaně Leszniczákové, realitní makléřce, která nám zprostředkovala koupi zahrádky v Opavě na Svaté Anně. Odvedla perfektní práci, vždy byla milá a vstřícná, vše se zrealizovalo ve krátké době. Naše spolupráce fungovala bezchybně a vše, co bylo osobně dojednáno, bylo následně splněno. Velice oceňujeme a vážíme si osobního a profesionálního přístupu výše jmenované. Proto považujeme za naši povinnost, ještě jednou jmenované realitní makléřce poděkovat. Moc děkujeme. 

Jan a Radka Lenertovi 06.09.2018

Hodnocení:

Dobrý den,rádi bychom poděkovali vaší společnosti, zastupované makléřkou Ing. Zuzanou Leśniczakovou za zprostředkování koupě RD v Krmelíně. Přístup paní makléřky byl od prvního kontaktu velice profesionální, podávané informace úplné, na vznesené dotazy jsme dostali vždy požadované odpovědi. Následná komunikace ohledně vyřizování kupní smlouvy a dalších dokumentů nutných k převodu nemovitosti probíhala v rámci možností bez problémů, průběžně jsme byli informováni o postupu řízení. V neposlední řadě patří poděkování i finančnímu poradci panu Petru Klapetkovi za zprostředkování a sjednání hypotéky.

Alena Michalicová 05.09.2018

Hodnocení:

Dobrý den, využívám této příležitosti k vyjádření svých pocitů, které jsem měla při prodeji své nemovitosti Vaší realitní makléřkou, paní Ing. Zuzanou Lesniczákovou. Vaši realitní kancelář jsem použila poprvé v životě a byla jsem velmi mile překvapena seriózností, vysokou profesionalitou i osobním přístupem paní Ing. Zuzany. Veškerá jednání i činnost byla vedena citlivě, přesně dle domluvy a s osobním přístupem. Prodej nemovitosti proběhl velmi rychle, bez problémů či zádrhelů. Vyjádřete prosím mé poděkování paní inženýrce Zuzaně. Pokud bych v budoucnu něco z oblasti realit potřebovala, zcela určitě po svých zkušenostech, bych se obrátila na Vaši realitní kancelář i paní realitní makléřku.

Nora Krull 04.08.2018

Hodnocení:

Byla jsem naprosto spokojená, stejně jako s prodejem domu rodičů. To, že jsem se na vás znovu obrátila, je důkazem důvěry ve vaše makléřské schopnosti a důkazem důvěry ve vaši osobu.

manželé Anna a Miroslav Dziadurovi 30.07.2018

Hodnocení:

Dobrý den, rádi bychom se alespoň pár řádky vyjádřili o spolupráci s Vámi, paní Ing. Zuzano Leśniczaková, na zprostředkování koupě družstevního bytu v Orlové. I přesto, že Vás k nám dělilo hodně kilometrů na dojezd a vyhovění všem našim požadavkům a přáním, vše při každé schůzce probíhalo k naší maximální spokojenosti, ve sjednaný čas a dohodnutých parametrech. Váš vždy pozitivní přístup a úsměv na tváři nám dokázal několikrát alespoň na chvíli zapomenout na všechny ty další starosti okolo samotného stěhování, vyřizování potřebných formalit na úřadech atd. Se spoluprací s Vámi jako realitní makléřkou jsme byli velice spokojeni a budeme Vás doporučovat svými známým i neznámým, aby se na Vás mohli s důvěrou obrátit s naším vřelým doporučením. Děkujeme za Váš vstřícný přístup a úspěšnou realizaci koupě bytu od A do Z. Mějte se moc hezky a přejeme Vám mnoho dalších spokojených klientů.

Hela Bělasová 04.04.2018

Hodnocení:

Děkuji paní makléřce Zuzaně Lesniczakové za úžasný přístup v rámci prodeje našeho bytu. Všechna setkání byla příjemná a jsem moc ráda, že nám s prodejem našeho bytu s vínem pomohla právě paní makléřka Lesniczaková.

Petr Langa ml. 07.08.2017

Hodnocení:

Tímto bych Vám chtěl poděkovat za zprostředkování prodeje mého rozestavěného rodinného domu. Vše probíhalo ke mé spokojenosti. Děkuji za lidský přístup z Vaší strany, za vyřízení všech dokumentů a za 100 % obětavost.

Petr Kadlec 07.04.2017

Hodnocení:

Díky paní Leśniczakové jsem prodal svou nemovitost během několika málo dní. Velmi ochotně a trpělivě mi vysvětlila všechny mé dotazy a odvedla skvělou práci. Mohu ji jen doporučit.

Evelína Kodetová 07.04.2017

Hodnocení:

Paní Leśniczakovou můžu jen doporučit, mou nemovitost prodala velmi rychle. Má dobré komunikační schopnosti, přehled o trhu a svou náklonností a přátelskou povahou si mě hned získala.

ing. Klein 10.06.2015

Hodnocení:

Považuji za přirozené, abych paní ing. Leśniczakové touto cestou ještě jednou poděkoval za ochotu a vstřícnost při řešení ukončení smlouvy.

dobrehodnoceni.cz 25.03.2015

Hodnocení:

Přešli jsme na nový, bezpečnější systém hodnocení! Tato reference vyjadřuje počet získaných grafických hodnocení makléře do 25.3.2015. Bohužel, přechod nebyl jednoduchý a hledali jsme nejvhodnější způsob, jak vyjádřit předchozí dosažené výsledky našich makléřů, ale nakonec jsme to zvládli :)

Registrace makléře