Realitní makléři - Ing. Lesniczaková Zuzana | S námi si najdete spolehlivého makléře | DobréHodnocení.cz

Profil makléře Ing. Lesniczaková Zuzana

Opava
M&M Reality Holding a.s. pobočka Opava
+420 739 026 254
zlesniczakova@mmreality.cz

V oboru realit se pohybuji již více, než 10 let. Ať už jako realitní makléřka, vedoucí týmu nebo manažerka kanceláře. Vždy přistupuji ke klientům i ostatním realitním makléřům individuálně a s empatií. Práci na trhu s nemovitostmi si stále užívám a naplňuje mě pro svou rozmanitost. Nevíte si rady s prodejem své nemovitosti? Jsem tady vždy pro vás, protože vím, jak důležité je v mé profesi naslouchat druhým a snažit se jim maximálně pomoci.

Máte s tímto makléřem osobní zkušenost?






Jan a Radka Lenertovi 06.09.2018

Hodnocení:

Dobrý den,rádi bychom poděkovali vaší společnosti, zastupované makléřkou Ing. Zuzanou Leśniczakovou za zprostředkování koupě RD v Krmelíně. Přístup paní makléřky byl od prvního kontaktu velice profesionální, podávané informace úplné, na vznesené dotazy jsme dostali vždy požadované odpovědi. Následná komunikace ohledně vyřizování kupní smlouvy a dalších dokumentů nutných k převodu nemovitosti probíhala v rámci možností bez problémů, průběžně jsme byli informováni o postupu řízení. V neposlední řadě patří poděkování i finančnímu poradci panu Petru Klapetkovi za zprostředkování a sjednání hypotéky.

Alena Michalicová 05.09.2018

Hodnocení:

Dobrý den, využívám této příležitosti k vyjádření svých pocitů, které jsem měla při prodeji své nemovitosti Vaší realitní makléřkou, paní Ing. Zuzanou Lesniczákovou. Vaši realitní kancelář jsem použila poprvé v životě a byla jsem velmi mile překvapena seriózností, vysokou profesionalitou i osobním přístupem paní Ing. Zuzany. Veškerá jednání i činnost byla vedena citlivě, přesně dle domluvy a s osobním přístupem. Prodej nemovitosti proběhl velmi rychle, bez problémů či zádrhelů. Vyjádřete prosím mé poděkování paní inženýrce Zuzaně. Pokud bych v budoucnu něco z oblasti realit potřebovala, zcela určitě po svých zkušenostech, bych se obrátila na Vaši realitní kancelář i paní realitní makléřku.

Nora Krull 04.08.2018

Hodnocení:

Byla jsem naprosto spokojená, stejně jako s prodejem domu rodičů. To, že jsem se na vás znovu obrátila, je důkazem důvěry ve vaše makléřské schopnosti a důkazem důvěry ve vaši osobu.

manželé Anna a Miroslav Dziadurovi 30.07.2018

Hodnocení:

Dobrý den, rádi bychom se alespoň pár řádky vyjádřili o spolupráci s Vámi, paní Ing. Zuzano Leśniczaková, na zprostředkování koupě družstevního bytu v Orlové. I přesto, že Vás k nám dělilo hodně kilometrů na dojezd a vyhovění všem našim požadavkům a přáním, vše při každé schůzce probíhalo k naší maximální spokojenosti, ve sjednaný čas a dohodnutých parametrech. Váš vždy pozitivní přístup a úsměv na tváři nám dokázal několikrát alespoň na chvíli zapomenout na všechny ty další starosti okolo samotného stěhování, vyřizování potřebných formalit na úřadech atd. Se spoluprací s Vámi jako realitní makléřkou jsme byli velice spokojeni a budeme Vás doporučovat svými známým i neznámým, aby se na Vás mohli s důvěrou obrátit s naším vřelým doporučením. Děkujeme za Váš vstřícný přístup a úspěšnou realizaci koupě bytu od A do Z. Mějte se moc hezky a přejeme Vám mnoho dalších spokojených klientů.

Hela Bělasová 04.04.2018

Hodnocení:

Děkuji paní makléřce Zuzaně Lesniczakové za úžasný přístup v rámci prodeje našeho bytu. Všechna setkání byla příjemná a jsem moc ráda, že nám s prodejem našeho bytu s vínem pomohla právě paní makléřka Lesniczaková.

Petr Langa ml. 07.08.2017

Hodnocení:

Tímto bych Vám chtěl poděkovat za zprostředkování prodeje mého rozestavěného rodinného domu. Vše probíhalo ke mé spokojenosti. Děkuji za lidský přístup z Vaší strany, za vyřízení všech dokumentů a za 100 % obětavost.

Petr Kadlec 07.04.2017

Hodnocení:

Díky paní Leśniczakové jsem prodal svou nemovitost během několika málo dní. Velmi ochotně a trpělivě mi vysvětlila všechny mé dotazy a odvedla skvělou práci. Mohu ji jen doporučit.

Evelína Kodetová 07.04.2017

Hodnocení:

Paní Leśniczakovou můžu jen doporučit, mou nemovitost prodala velmi rychle. Má dobré komunikační schopnosti, přehled o trhu a svou náklonností a přátelskou povahou si mě hned získala.

ing. Klein 10.06.2015

Hodnocení:

Považuji za přirozené, abych paní ing. Leśniczakové touto cestou ještě jednou poděkoval za ochotu a vstřícnost při řešení ukončení smlouvy.

dobrehodnoceni.cz 25.03.2015

Hodnocení:

Přešli jsme na nový, bezpečnější systém hodnocení! Tato reference vyjadřuje počet získaných grafických hodnocení makléře do 25.3.2015. Bohužel, přechod nebyl jednoduchý a hledali jsme nejvhodnější způsob, jak vyjádřit předchozí dosažené výsledky našich makléřů, ale nakonec jsme to zvládli :)

Registrace makléře