Realitní makléři - Ing. Hloušek Zbyněk | S námi si najdete spolehlivého makléře | DobréHodnocení.cz

Profil makléře Ing. Hloušek Zbyněk

Praha
HLOUŠEK REALITY Realitní centrum Jižní Město, s.r.
+420 732 237 741
hlousek@hlousekreality.cz

Jsem certifikovaný realitní makléř Asociace realitních kanceláří ČR. Již 17 let se specializuji na prodej a výměny bytů na Jižním Městě, v Praze 4 a 10, kde jsem realizoval stovky prodejů. Mým hlavním cílem je zajistit pro všechny strany obchodu výhodný, bezpečný a pohodový převod nemovitosti.

Pro prodávajícího se navíc snažím získat co nejvyšší cenu a pro kupujícího vyhledat nejvhodnější nemovitost. K tomu využívám všech svých schopností, dlouholeté praxe a odborného vzdělání, které si neustále doplňuji. Pracuji s moderními marketingovými nástroji pro prodej nemovitostí (profesionální fotografie, půdorysy, videoprohlídky, webové prezentace, cenové mapy). Na práci pro klienty nejsem sám. Mohu se opřít o tým interních i externích spolupracovníků (spolupracující makléři, advokát, znalec na oceňování nemovitostí, daňový poradce, fotograf, kameramani, grafici, IT specialisté a další).

Vážím si svých klientů a jsem rád, že se na mne klienti opakovaně obracejí a dále mě doporučují.

V letošním roce jsem získal ocenění REALIŤÁK ROKU, kde jsem v celostátní soutěži realitních makléřů získal prvenství v Praze i v České republice a navíc jsem obdržel i Cenu odborné poroty. Je to pro mne velká pocta i závazek do budoucnosti.

Setkat se s Vámi mohu ve vaší nemovitosti nebo ve své kanceláři přímo ve vestibulu stanice metra C "Opatov". Staňte se i Vy mými spokojenými klienty.

Máte s tímto makléřem osobní zkušenost?






Michaela Dlouhá 26.06.2019

Hodnocení:

Pan Hloušek si zasloužil cenu Realiťáka roku nenadarmo. Charismatický odborník v oboru, který Vás bude profesionálně doprovázet koupí či prodejem Vaší nemovitosti. V rámci naší rodiny pan inženýr již prodal tři nemovitosti a čtvrtou jsem koupila díky jeho službám i já. Velká spokojenost a vřele doporučuji!

Monika Hauptmanova 25.06.2019

Hodnocení:

Pan inzenyr Hlousek je opravnenym drzitelem titulu Realitak roku.. Cely proces prodeje naseho bytu zvladl na jednicku, prestoze jsme nebyli "jednoduchy pripad". Vsem ho mohu jen doporucit. Ocenuji predevsim jeho profesionalitu, velke zkusenosti, vstricnost a peclivost, slusnost pri jednáních, velmi lidsky pristup.. Take si vazime velmi i toho, ze byl ochoten poradit a predat nam sve zkusenosti i ve vecech, ktere se netykaly primo prodeje bytu, toho, za co byl placen.. Jeste jednou bychom mu radi touto cestou s manzelem podekovali za vse.

Odvárkovi 15.04.2019

Hodnocení:

To, že jsme se při prodeji naší nemovitosti obrátili na pana inženýra Hlouška, se ukázalo jako velmi šťastná volba. Oceňujeme jeho profesionalitu, důkladnost a spolehlivost, korektní jednání vůči nám i kupujícímu. Je vzorovým příkladem správného makléře.

Ludmila Radostová 30.01.2019

Hodnocení:

Pan Hloušek prodal byt, který jsem zdědila prakticky do 24 hodin. Navečer jsem předala klíče a ráno volal, že má zájemce. Prodej proběhl rychle, vše se vyřídilo k mé spokojenosti. Takto si představuji profesionální přístup. Pokud budu zase potřebovat koupit nebo prodat nějakou nemovitost, ráda se na něj obrátím, protože budu vědět, že se nemusím bát nějakého podrazu..Zdraví Radostovi

Kolářová Drahoslava Mgr. 30.01.2019

Hodnocení:

Pan, Ing. Hloušek je úžasný člověk, výborný manažer a obdivuhodný realitní makléř, má smysl pro detail, také velké pochopení pro klienty. Je velice vzdělaný, mám s ním osobní zkušenost s prodejem mého bytu. Nabídka s uskutečněním prodeje proběhla během 14 dnů. Doporučila jsem ho i dalším zájemcům a mým přátelům, proto mu dávám 5 hvězdiček. Když jsem si kupovala nový byt, tento makléř byl prostě nemožný. Velice to bylo ovlivněno prací pana Ing. Hlouška, která byla perfektní a rychlá. Vůbec se nedivím tomu, že vyhrál REALIŤÁKA ROKU 2018. Kolářová Drahoslava Mgr.

Erika Zubrová 28.01.2019

Hodnocení:

Všechno proběhlo dle dohody. Zároveň gratulujeme k 1. místu v soutěži Realiťák roku. Erika s rodinou

Barbora Jelínková 27.01.2019

Hodnocení:

Gratulujeme k 1. místu v soutěži Realiťák roku za ČR i Prahu. Ostatně, nic jiného jsme ani nečekali - kdo jiný, když ne Vy?! Dodat můžeme jen tolik: kdo chce prodat nebo i koupit nemovitost, nechť se s důvěrou obrátí na Ing, Hlouška, protože takový vstřícný přístup, profesionalitu, znalost problematiky, včetně vyřízení veškerých formalit, o kterých normální smrtelník nemá ani tušení, nikde jinde nenajdete. Ještě jednou gratulujeme k zaslouženému vítězství, děkujeme za prokázané služby a přejeme mnoho úspěchů a spokojených klientů. Srdečně Vás zdravíme B. a J. Jelínkovi

Magdaléna Chudobová 25.01.2019

Hodnocení:

Velká gratulace k získání absolutně 1.místa. Já jsem s Vámi byla strašně moc spokojená po všech stránkách - korektnost ,slušnost a skvělý přístup.

Milan Jirků 10.01.2019

Hodnocení:

Dobrý den všem čtenářům. Rád bych zde zveřejnil svůj názor na pana Hlouška, jako realitního makléře . S panem Hlouškem mám osobní zkušenost. A to již ve dvou věcech. Pomáhal mi a kompletně pro mne zajistil úplný servis v případě, kdy jsem potřeboval prodat byt na J.M. Super práce. Do všech detailů jsem byl o průběhu sprostředkování prodeje informován a pan Hloušek zařídil převod i výplatu peněz z bytu pro mne k naprosté mé spokojenosti. Po této mé zkušenosti jsem se na pana Hlouška již s velikou důvěrou obrátil znovu, když jsem kupoval jiný menší být. Opět super servis,perfektní a mohu zcela zodpovědně doporučit tohoto slušného člověka. Mám i jiné zkušenosti se službami jiných realitek. Pan Hloušek je jistota perfektního přístupu. URČITĚ DOPORUČUJI. M.Jirků

Danča 31.12.2018

Hodnocení:

Pan ing, Hloušek - všechna nej..., které mohu vzpomenout. Naprostá spolehlivost se vším všudy, do posledního detailu. Člověk na svém místě.

Honza 31.12.2018

Hodnocení:

S panem Hlouškem máme výbornou zkušenost. Ceníme si hlavně jeho znalostí v oboru, přístupu a profesionální prezentaci naší nemovitosti. Velmi rychle jsme díky němu prodali byt. Moc děkujeme

Eli 31.12.2018

Hodnocení:

Ing. Hlouška mohu doporučit každému, kdo má v úmyslu naložit se svojí nemovitostí. Stoprocentní spolehnutí!!!!,naprosto ve všem. Každé slovo a následný skutek je vždy stoprocentní! Mé zkušenosti s jinými RK byly víc než tristní. Komu jsem na něho dala kontakt byl maximálně spokojen. Moc si jeho práce vážím, Je to člověk na svém místě. Škoda, že není více hvězdiček!! Velké díky nejen za mě, ale celou mou rodinu.

Lenka 31.12.2018

Hodnocení:

Moc dekuji panu Hlouskovi za profesionalni prodej me nemovitosti a osobni pristup k nam. Jelikoz pan Hlousek ma zkusenosti na rozdavani, mohu s klidnym svedomim dale doporucit.

Miloš Bouček 30.12.2018

Hodnocení:

Na panu Ing. Hlouškovi je vidět, že je profesionál, práci dělá s radostí a plně se jí věnuje. Kdyby byly služby klientům všude takové, byl by Svět hned veselejší. Pokud potřebujete schopného a slušného makléře, víte už na koho se obrátit.

Hana Zimmelová 28.12.2018

Hodnocení:

Ráda bych poděkovala panu ing.Zbyňku Hlouškovi za prodej mého bytu. Pan ing.Hloušek je realitní specialista na jižním městě a pomáhal při prodeji nemovistostí již několika našim přátelům, můj případ byl docela komplikovaný. Na bytě byla hypotéka a nedoplacené stavební spoření. Taktéž kupující si zařizoval hypotéku a potřebovali jsme to všechno skloubit a hlavně stihnout, protože jsem měla zrovna na hypotéce fixaci. Byl to docela boj, ale pan ing.Hloušek to všechno zvládl za což mu děkuji.”

Jana Oliveriusová 28.12.2018

Hodnocení:

S panem Ing. Hlouškem jsme byli velice spokojeni. Odvádí vysoce profesionální práci a navíc má lidský přístup, což jistě není obvyklé. Doporučuji ho svým známým a i do budoucna jistě rádi využijeme jeho služeb. V dnešní době není jednoduché najít spolehlivého makléře s perfektivním právním servisem.

Antonín Matoušek 27.12.2018

Hodnocení:

Realitního makléře Ing. Zbyňka Hlouška mohu každému zájemci o službu v oblasti realit doporučit. Můžete se na něho stoprocentně spolehnout a pomůže Vám i nad rámec běžných realitních činností. Jeho přístup ke klientovi je příkladný.

Jan Fiala 21.12.2018

Hodnocení:

S makléřem Ing. Hlouškem mám výborné zkušenosti. Pomohl mi dobře prodat byt, který postupně dvě jiné realitky nebyly schopny dlouhodobě prodat. Pan Hloušek k prodeji přistoupil úplně jinak. Nejdřív zajistil nutné úpravy bytu, aby lépe vypadal a následně připravil profesionální prezentaci bytu včetně fotografií, plánků a videoprohlídky. Byt se pak rychle a dobře prodal. Právní servis byl také spolehlivý. Služby pana Hlouška byly na profesionální úrovni a i lidsky příjemné, jeho služby mohu jen doporučit.

Pavel 30.11.2018

Hodnocení:

Jsme velmi spokojeni s přístupem Ing. Hlouška během prodeje našeho bytu. Svoji práci dělá s radostí a zároveň jsme věděli, že jsme v těch nejlepších rukou. Děkujeme.

Vladimír 30.11.2018

Hodnocení:

Pane inženýre Hloušku, ty fotky našeho bytu jsou fakt úžasné! Jste skutečný profesionál. Děkujeme.

Daniela 23.11.2018

Hodnocení:

Pan Ing. Hloušek je ochotný, vstřícný, flexibilní, profesionál. TOP mezi makléři.

Lukáš Rušin 21.11.2018

Hodnocení:

Pán inžinier Hloušek mi pomohol a poradil so všetkým, čo pri kúpe prvej nemovitosti človek potrebuje - procesy, priznanie dane k nabytí nemovitých vecí, zaplatenie dane z nemovitosti. Taktiež oceňujem jeho angažovanosť a profesionálnu prezentáciu nemovitosti. Určite doporučujem.

Jiří Dvořák 20.11.2018

Hodnocení:

Ing. Zbyňek Hloušek je profesionál, jakých je málo. Při prodeji nemovitostí dokáže vše náležitě vysvětlit i člověku neznalému této problematiky a zařídit vše k úplné spokojenosti. Pokud někdo chce prodat nebo koupit nemovitost, mohu doporučit tuto realitní kancelář a konkrétně p.Hlouška.

Jiřina Dvořáková 20.11.2018

Hodnocení:

Úžasný člověk, ochotný, vstřícný, šikovný, schopný udělat téměř nemožné. Mám tu nejlepší zkušenost, prodal mi už tři nemovitosti a čtvrtou máme v plánu. Prostě je to nej nej realiťák !

Pavel Jarolím 06.11.2018

Hodnocení:

Ing. Hlouška jsem spolu s manželkou oslovili za učelem ocenění bytu na Praze 4. Velice ochotně a rychle nám vyšel vstříct.Spolupráce s ním byla velmi profesionální,vše proběhlo bez problémů. Jsme velmi spokojeni.Jeho služby můžeme vřele doporučit.

Jana Šrámová 05.10.2018

Hodnocení:

Děkuji moc za poskytnutí naprosto odborných a nadstandartních služeb při koordinaci prodeje a koupi bytu. Pan makléř obstaral vše potřebné a na mě byly pouze podpisy. Vše proběhlo rychle a bezproblémově. Mohu jednoznačně doporučit!

Zdenek 20.09.2018

Hodnocení:

S panem Ing. Hlouškem máme výbornou zkušenost s nákupem bytu. Byl to náš první nákup nemovitosti a tak jsme byli nezkušení a patřičně nervózní (zvláště po přečtení různých příběhů, co všechno se může pokazit) - pan Hloušek měl vše dokonale připravené - smlouvy, dokumenty…, co slíbil, to udělal. Velmi profesionální a přátelské jednání. Nedovedu si představit, že by koupě bytu mohla proběhnout lépe. Pokud budeme v budoucnu potřebovat služby realitního makléře, máme jistotu na koho se obrátit. Mohu vřele doporučit.

Radka Vratišovská 19.09.2018

Hodnocení:

Na pana Hlouška se naše rodina obrátila už několikrát, když jsme řešili věci s nemovitostmi. Vždy nám ochotně a odborně pomohl, ať už se jednalo o prodeje bytů, pořízení chaty nebo odhadů pro dědické řízení. Na p. Hlouška bylo vždy spolehnutí. Je to náš rodinný realitní makléř.

Fidlerovi 19.09.2018

Hodnocení:

Dobrý den,naše spolupráce s ing. Hlouškem při koupi bytu byla výborná. Nejen, že vše probíhalo bezchybně po profesionální stránce, ale velmi jsme ocenili i jeho lidsky příjemný a vstřícný osobní přístup. A to je věc, za kterou chceme zvlášť poděkovat!

Pivoňkovi 11.09.2018

Hodnocení:

Pan Hloušek pomohl jak při prodeji tak při koupi bytu.Byt jsme kupovali od nezkušeného makléře .Podle toho byla smlouva katastrofa. Pan Hloušek na vše dohlédl a díky němu vše dobře dopadlo. Děkujeme, Pivoňkovi.

Ludmila Zelinková 08.09.2018

Hodnocení:

Realitního makléře Ing. Zbyňka Hlouška mohu všem vřele doporučit pro jeho rychlý, profesionální a především empatický a ochotný přístup. Dokáže vyřešit perfektně i složitější případy.

Vladimír Kopřiva 05.09.2018

Hodnocení:

Realitní kancelář Hloušek Reality Realitní centrum Jižní Město, s.r.o. jsme využili při prodeji našeho domu v Praze 10. Realitní centrum nám poskytlo kvalitní a komplexní servis začínající perfektní a nadstardní webovou prezentací nabízeného domu zpracovanou nejen p.Ing. Hlouškem, ale celým týmem spolupracovníků a zahrnující profesionální fotografie, videa, půdorysy domu a 3D plánky, přes pečlivě naplánované prohlídky domu a nalezení kupce. RK zajistila Enegetický průkaz domu a poskytla kompletní právní servis a advokátní úschovu peněz a vyřídila vklad do katastru nemovitostí, vše na své náklady. Konečné předání domu novému majiteli proběhlo díky systematické práce firmy Hloušek Reality naprosto bez problémů. Mnohaleté působení na trhu je zárukou kvalitních služeb a firmu Hloušek Reality mohu opravdu doporučit všem, kteří chtějí bez jakýchkoliv komplikací prodat či koupit nemovitost.

Irena Peterková 04.09.2018

Hodnocení:

S prací realitního makléře Ing. Zbyňka Hlouška jsem byla po všech stránkách velmi spokojená. Poskytuje komplexní servis na profesionální úrovni. Jeho služby rozhodně doporučuji.

Iva Brechtová 12.06.2018

Hodnocení:

Velmi si cením služeb realitního makléře Ing. Zbyňka Hlouška, které jsou na vysoké profesionální úrovni. Jeho realitní kancelář poskytuje kvalitní a komplexní servis svým klientům od perfektní prezentace nabízeného bytu (fotografie, video, plánky 3D), pečlivě naplánovaných prohlídek bytu, nalezení kupce, přes poskytnutí dokonalého právního servisu, včetně advokátní úschovy peněz, až po vyřízení vkladu do katastru nemovitostí a konečné předání bytu novým majitelům. Oceňuji jeho solidní a přátelské jednání, systematickou připravenost, ochotu, profesionální a letitou znalost trhu s realitami, zejména na Jižním Městě v Praze. Služby této realitní kanceláře vřele doporučuji všem, kteří potřebují prodat či koupit byt bez jakýchkoliv komplikací. Iva Brechtová

stanislava eklová 08.06.2018

Hodnocení:

Dobrý den pane inženýre,rádi bychom Vám touto cestou poděkovali za profesionální přístup, empatii a vstřícnost, což vše přispělo k perfektní spolupráci a rychlému řešení při koupi našeho bytu. Byl jste připraven na všechno, s ochotou jste přijímal naše dotazy.... Samotný servis ohledně bytu a jeho předání byl opravdu dokonalý. Za všechno Vám ještě jednou moc a moc děkujeme a Vaše služby určitě doporučujeme !!! Děkujeme Eklovi

Hanka 27.05.2018

Hodnocení:

Ráda bych poděkovala panu ing.Zbyňku Hlouškovi za prodej mého bytu. Pan ing.Hloušek je realitní specialista na jižním městě a pomáhal při prodeji nemovistostí již několika našim přátelům můj případ byl docela komplikovaný. Na bytě byla hypotéka a nedoplacené stavební spoření. Taktéž kupující si zařizoval hypotéku a potřebovali jsme to všechno skloubit a hlavně stihnout, protože jsem měla zrovna na hypotéce fixaci. Byl to docela boj, ale pan ing.Hloušek to všechno zvládl za což mu děkuji.

Jana Černá 15.04.2018

Hodnocení:

Dobrý den pane Ing. Hloušku,chtěla bych Vám touto cestou poděkovat za prodej mého bytu 3+1 a současně i koupi 1+kk /obojí v jednom domě/. Vše jste sám a bravurně zařídil, zorganizoval služby a veškerý servis…bez komplikací a vždy v naprosté pohodě. Děkuji moc za příkladnou nadstandardní spolupráci, milé přátelské a vždy vstřícné jednání, a pokud bych někdy měla v úmyslu prodávat nemovitost, určitě se opět obrátím na Vaši realitní společnost. S pozdravem a upřímnými díky Černá.

Straková Věra 04.01.2018

Hodnocení:

Doporučuji, koupě bytu proběhla bez problémů. Byli jsme naprosto spokojeni s veškerými službami.

Zuzana Čapková 22.12.2017

Hodnocení:

Při hledání našeho nového bydlení jsme navštívili hodně nemovitostí, ale nejkvalitněji zpracovanou nabídku měl pan Ing.Hloušek. Kvalitou i rozsahem nabídky včetně videoprohlídky, plánků i fotek o hodně předčil nabídky jiných realitních kanceláří a makléřů. Pokud bych prodávala svoji nemovitost, vím určitě, na koho se obrátit.

Věra Říhová 10,7,2017 06.07.2017

Hodnocení:

Při koupi bytu přes reality Hloušek jsem byla naprosto spokojená.Prezentace bytu byla velice dobrá jak na internetu tak i popis s rozměry Jednání pana ing Hlouška bylo velice věcné ale i přijemné a rozhodně profesionální, Vše z jeho strany na sebe navazovalo bez nejmenší chyby a bez pochybností o jeho spolehlivosti.Chci mu poděkovat že přes mou chybu se bez váháni zachoval jako profesionál s velkym pochpenim ,Byla jsem velice spokojená a stále jsem byt je přesně takový jak byl prezentován

Vlasta Královcová 22.06.2017

Hodnocení:

Prodeje dvou nemovitostí proběhly rychle a bez komplikací. Ocenili jsme pomoc, rady a hlavně kompletní, promyšlený servis, který obsahoval i vyřízení daňového přiznání. Spokojeni jsme byli i s paní advokátkou a odhadcem nemovitostí se kterými firma spolupracuje.

Bauer Petr 17.05.2017

Hodnocení:

Dobrý den,před pár měsíci jsem kupoval byt v Praze 4 Kamýk. Ač jsem měl puvodne obavy, protože se o realitních kancelářích povídají různé věci tak v případě pana inženýra Hlouška jdou všechny obavy stranou. Je to profesionál na správném místě. Už po prvním zhlédnutí webových stránek jsem byl nadšený z videoprohlidky a půdorysu bytu a to včetně rozměrů. To všechny realitky nemají a mně to při koupi moc pomohlo. Celý obchod proběhl naprosto bez jakýchkoli problémů a hlavně rychle. Nevynecham zmínku o právním servisu, protože ten je v dnešní době velmi důležitý. Vidět se osobne přímo v kanceláři paní právničky mi přišlo přímo dokonalé. Tímto panu inženýrovi velmi děkuji a vřele ho doporučuji Vám kteří se chystáte k podobnému obchodu.

Andrea Dlouha 15.05.2017

Hodnocení:

S panem Hlouskem mam ty nejlepsi zkušenosti, pred 10 lety prodával muj byt na Praze 10 a pred par mesici byt na Praze 4, mohu vřele každému doporucit, je to velmi slušný, milý a clovek ktery je jasná jednička ve svém oboru, za vsechno mu velmi dekuji a navic musim i upozornit na to jakou krásnou videoprohlidku připravil u meho druhého bytu, melo to obrovsky ohlas u mých přátel i znamych, za mne opravdu TOP!!!!!!!

Lahodny 03.04.2017

Hodnocení:

Po několika měsíčních trampotach s různými společnostmi jsem narazil na pana Hlouska. Pan Hloušek je velice slušný člověk, který neslibuje nemožné. Ve svém oboru se velmi dobře orientuje a má dobrý přehled. Pana Hlouska mohu jen doporučit !!!

I. Černá 28.03.2017

Hodnocení:

Chtěla bych Ing. Hlouškovi velice poděkovat za zprostředkování koupě bytu na Praze 11. Se službami realitní kanceláře Hloušek Reality jsem byla maximálně spokojená, jednání bylo na profesionální úrovni, bez zdržení a problémů. Za nadstandartní považuji i přehledné internetové stránky s pravdivými informacemi a pěkně zpracované plánky nemovitostí. Hloušek Reality rozhodně doporučuji všem, kteří hledají solidní realitní kancelář s .osobním přístupem.

K. Štefková 25.03.2017

Hodnocení:

Před pěti lety jsme s partnerem kupovali na Praze 11 byt, s proběhlým obchodem jsme byli naprosto spokojeni. Jednání s panem Ing. Hlouškem probíhala bez zbytečných průtahů, vše bylo profesionálně zajištěno. Také nám poradil s různými záležitostmi kolem koupě bytu, vždy jsme se na něj mohli spolehnout. Proto jsem nyní neváhala na realitní kancelář pana Ing. Hlouška se opět obrátit, tentokrát s požadavkem na vypracování ocenění bytu z důvodu dědického řízení. Pan Hloušek vše opět zajistil, rychle, s profesionálním a zároveň lidským přístupem v této pro nás nelehké situaci.

Václav Laštovka 23.03.2017

Hodnocení:

Spolehlivost, co se domluví, to platí. Určitě můžu doporučit.

Kudějovi 22.03.2017

Hodnocení:

Se společností Hloušek reality Realitní centrum Jižní město a zejména s panem jednatelem Ing. Zbyňkem Hlouškem jsme byli nadmíru spokojeni. Při zprostředkování prodeje nemovitosti vše probíhalo solidně a rychle, včetně kompletního servisu a daňového poradenství. Doporučujeme tuto společnost všem, kdo očekávají kvalitní služby a profesionální jednání. Děkujeme

Ing. Zdeněk Blahovec 07.03.2017

Hodnocení:

V roce 1997 jsme zakoupili na Střížkově družstevní byt pro svoji dceru, která v té době byla na stáži v Rakousku. Předpokládali jsme, že až se dcera vrátí, bude mít kde bydlet. Dcera se však v Rakousku vdala a na návrat zrovna nepomýšlela. Tak jsme byt prozatím několik let podnajímali, ale podnájemníci se k němu nechovali vždy příliš ohleduplně. Když už bylo zřejmé, že se dcera nevrátí, obrátili jsme se v listopadu 2003 na pana Ing. Hlouška s žádostí o to, aby za nás byt prodal. O panu Ing. Hlouškovi jsme měli již dobré refernce od známých, kterým také prodával byty. Byt byl po podnájemnících v ne příliš dobrém stavu, ale pan Ing. Hloušek se všeho ujal sám, byt uvedl do stavu vhodného k prodeji a během velmi krátké doby (tří týdnů) se mu podařilo jej za dobrých finančních podmínek prodat. Musím tedy konstatovat, že se službami realitní kanceláře pana Ing Hlouška jsme byli velmi spokojeni. Od té doby, kdykoliv jsme potřebovali v oblasti realit s čímkoliv pomoci nebo poradit, rádi jsme se na kancelář pana Ing. Hlouška obrátili a bylo nám vždy ochotně vyhověno. Proto tuto společnost doporučuji i svým známým, kteří služby tohoto druhu potřebují.

Ing. Eduard Hromada 22.02.2017

Hodnocení:

Děkuji pani ing. Hlouškovi za profsionální přístup. Vytipoval nám vhodného bytu ke koupi a dále za jeho promtní pronajmutí na Chodově. Služby pana Ing. Hlouška byly perfektní. Nákup bytu proběhl rychle a profesionálně. Byla to služba komplexní. Všechno bylo vždy kvalitně připraveno - jen k podpisu. Tak si představuji práci realitní kanceláře. Rovněž pronájem bytu proběhl velmi rychle, právnické služby byly rovněž na vysoké úrovni. Pokud budu v budoucnu něco z nemovitostí prodávat,nakupovat či pronajímat, určitě se obrátím na pana Ing. Hlouška. Budu vědět,že věci půjdou rychle, správně a bez obav z mé strany. Kéž by takto vypadaly služby i v jiných oblastech. Děkuji. Ing. Eduard Hromadaa 731 106 032 Ještě jednou děkuji.

L. Kadeřábková 19.02.2017

Hodnocení:

Chtěla bych vyjádřit maximalní spokojenost s perfektním servisem realitní kanceláře Ing. Hlouška při prodeji bytu mé dcery v Praze na Hájích 1+,1/L. Přestože jsme měli řadu ne příliš běžných komplikací, po spolupráci s advokátní kanceláří, vše proběhlo rychle a za dobrou cenu. Prezentace /fotky bytu, plánky, perfektně zorganizované prohlídky bytu, a hlavně samotný prodej, předání, věci spojené s katastrem, také všechny finanční záležitosti vše opravdu bylo zařízeno rychle a na profesionální úrovni. Doporučuji tedy tuto realiní kancelář jako velmi spolehlivou a rychlou. Byla jsem velmi spokojena a myslím, že i kupující. L. Kadeřábková Praha 11

Eva Mertová 19.02.2017

Hodnocení:

Má osobní zkušenost s RK "Hloušek reality" je velice pozitivní a to při zprostředkování prodeje bytu 3+kk na Jižním Městě. Původně jsem si myslela, že to zvládnu sama, protože inzerátů na koupi bylo poměrně mnoho. I když v inzerátech bylo "RK nevolat" přesto se ve všech případech dostavil  v podstatě zástupce nějaké RK, který mi do bytu vodil poměrně mnoho zájemců, ale výsledek žádný. Na doporučení známé, která měla zkušenosti s touto RK jsem kontaktovala ing. Hlouška a po upozornění, že ke mne přivede až skutečného zájemce se tak opravdu stalo a veškerá jednání od prvopočátku až do úspěšného konce byla na velice profesionální úrovni, se kterou jsme byli všichni naprosto spokojeni. V podstatě bez jakékoli naší starosti byl převod bytu a veškerých energií zařízen. Ještě jednou tedy děkuji a přeji mnoho dalších stejně spokojených zákazníků. Eva M

Eva Vladyková 10.02.2017

Hodnocení:

Koupě bytu, Praha Háje Ráda bych poděkovala panu Hlouškovi, realitnímu makléři z Hloušek reality za jeho profesionální podporu a vstřícný přístup při koupi mého prvního bytu na Jižním městě. Celý proces byl díky jeho vedení srozumitelný a byla nám poskytnuta veškerá péče. Vždy bylo možné se na pana Hlouška obrátit s případnými dotazy. O jednotlivých schůzkách a průběhu řízení jsme byli informováni telefonicky i e-mailem a také mi pomohl s převodem energií a zajistil daňová přiznání. Prakticky jsem se o nic nemusela starat. Takto by měl vypadat realitní servis. Děkujeme velice a přejeme Vám hodně úspěchů v práci a další spokojené klienty.

Registrace makléře