Realitní makléři - Ing. Hloušek Zbyněk | S námi si najdete spolehlivého makléře | DobréHodnocení.cz

Profil makléře Ing. Hloušek Zbyněk

Praha
HLOUŠEK REALITY Realitní centrum Jižní Město, s.r.
+420 732 237 741
hlousek@hlousekreality.cz

Jsem certifikovaný realitní makléř Asociace realitních kanceláří ČR. Již 15 roků se specializuji na prodej a výměny bytů na Jižním Městě, v Praze 4 a 10, kde jsem realizoval stovky prodejů. Mým hlavním cílem je zajistit pro všechny strany obchodu výhodný, bezpečný a pohodový převod nemovitosti.

Pro prodávajícího se navíc snažím zajistit co nejvyšší cenu a pro kupujícího vyhledání nejvhodnějšího bytu. K tomu využívám všech svých schopností, vzdělání i praxe.

 

Vážím si svých klientů a jsem rád, že se na mne klienti opakovaně obracejí a dále doporučují.

Máte s tímto makléřem osobní zkušenost?






Zdenek 20.09.2018

Hodnocení:

S panem Ing. Hlouškem máme výbornou zkušenost s nákupem bytu. Byl to náš první nákup nemovitosti a tak jsme byli nezkušení a patřičně nervózní (zvláště po přečtení různých příběhů, co všechno se může pokazit) - pan Hloušek měl vše dokonale připravené - smlouvy, dokumenty…, co slíbil, to udělal. Velmi profesionální a přátelské jednání. Nedovedu si představit, že by koupě bytu mohla proběhnout lépe. Pokud budeme v budoucnu potřebovat služby realitního makléře, máme jistotu na koho se obrátit. Mohu vřele doporučit.

Radka Vratišovská 19.09.2018

Hodnocení:

Na pana Hlouška se naše rodina obrátila už několikrát, když jsme řešili věci s nemovitostmi. Vždy nám ochotně a odborně pomohl, ať už se jednalo o prodeje bytů, pořízení chaty nebo odhadů pro dědické řízení. Na p. Hlouška bylo vždy spolehnutí. Je to náš rodinný realitní makléř.

Fidlerovi 19.09.2018

Hodnocení:

Dobrý den,naše spolupráce s ing. Hlouškem při koupi bytu byla výborná. Nejen, že vše probíhalo bezchybně po profesionální stránce, ale velmi jsme ocenili i jeho lidsky příjemný a vstřícný osobní přístup. A to je věc, za kterou chceme zvlášť poděkovat!

Pivoňkovi 11.09.2018

Hodnocení:

Pan Hloušek pomohl jak při prodeji tak při koupi bytu.Byt jsme kupovali od nezkušeného makléře .Podle toho byla smlouva katastrofa. Pan Hloušek na vše dohlédl a díky němu vše dobře dopadlo. Děkujeme, Pivoňkovi.

Ludmila Zelinková 08.09.2018

Hodnocení:

Realitního makléře Ing. Zbyňka Hlouška mohu všem vřele doporučit pro jeho rychlý, profesionální a především empatický a ochotný přístup. Dokáže vyřešit perfektně i složitější případy.

Vladimír Kopřiva 05.09.2018

Hodnocení:

Realitní kancelář Hloušek Reality Realitní centrum Jižní Město, s.r.o. jsme využili při prodeji našeho domu v Praze 10. Realitní centrum nám poskytlo kvalitní a komplexní servis začínající perfektní a nadstardní webovou prezentací nabízeného domu zpracovanou nejen p.Ing. Hlouškem, ale celým týmem spolupracovníků a zahrnující profesionální fotografie, videa, půdorysy domu a 3D plánky, přes pečlivě naplánované prohlídky domu a nalezení kupce. RK zajistila Enegetický průkaz domu a poskytla kompletní právní servis a advokátní úschovu peněz a vyřídila vklad do katastru nemovitostí, vše na své náklady. Konečné předání domu novému majiteli proběhlo díky systematické práce firmy Hloušek Reality naprosto bez problémů. Mnohaleté působení na trhu je zárukou kvalitních služeb a firmu Hloušek Reality mohu opravdu doporučit všem, kteří chtějí bez jakýchkoliv komplikací prodat či koupit nemovitost.

Irena Peterková 04.09.2018

Hodnocení:

S prací realitního makléře Ing. Zbyňka Hlouška jsem byla po všech stránkách velmi spokojená. Poskytuje komplexní servis na profesionální úrovni. Jeho služby rozhodně doporučuji.

Iva Brechtová 12.06.2018

Hodnocení:

Velmi si cením služeb realitního makléře Ing. Zbyňka Hlouška, které jsou na vysoké profesionální úrovni. Jeho realitní kancelář poskytuje kvalitní a komplexní servis svým klientům od perfektní prezentace nabízeného bytu (fotografie, video, plánky 3D), pečlivě naplánovaných prohlídek bytu, nalezení kupce, přes poskytnutí dokonalého právního servisu, včetně advokátní úschovy peněz, až po vyřízení vkladu do katastru nemovitostí a konečné předání bytu novým majitelům. Oceňuji jeho solidní a přátelské jednání, systematickou připravenost, ochotu, profesionální a letitou znalost trhu s realitami, zejména na Jižním Městě v Praze. Služby této realitní kanceláře vřele doporučuji všem, kteří potřebují prodat či koupit byt bez jakýchkoliv komplikací. Iva Brechtová

stanislava eklová 08.06.2018

Hodnocení:

Dobrý den pane inženýre,rádi bychom Vám touto cestou poděkovali za profesionální přístup, empatii a vstřícnost, což vše přispělo k perfektní spolupráci a rychlému řešení při koupi našeho bytu. Byl jste připraven na všechno, s ochotou jste přijímal naše dotazy.... Samotný servis ohledně bytu a jeho předání byl opravdu dokonalý. Za všechno Vám ještě jednou moc a moc děkujeme a Vaše služby určitě doporučujeme !!! Děkujeme Eklovi

Hanka 27.05.2018

Hodnocení:

Ráda bych poděkovala panu ing.Zbyňku Hlouškovi za prodej mého bytu. Pan ing.Hloušek je realitní specialista na jižním městě a pomáhal při prodeji nemovistostí již několika našim přátelům můj případ byl docela komplikovaný. Na bytě byla hypotéka a nedoplacené stavební spoření. Taktéž kupující si zařizoval hypotéku a potřebovali jsme to všechno skloubit a hlavně stihnout, protože jsem měla zrovna na hypotéce fixaci. Byl to docela boj, ale pan ing.Hloušek to všechno zvládl za což mu děkuji.

Jana Černá 15.04.2018

Hodnocení:

Dobrý den pane Ing. Hloušku,chtěla bych Vám touto cestou poděkovat za prodej mého bytu 3+1 a současně i koupi 1+kk /obojí v jednom domě/. Vše jste sám a bravurně zařídil, zorganizoval služby a veškerý servis…bez komplikací a vždy v naprosté pohodě. Děkuji moc za příkladnou nadstandardní spolupráci, milé přátelské a vždy vstřícné jednání, a pokud bych někdy měla v úmyslu prodávat nemovitost, určitě se opět obrátím na Vaši realitní společnost. S pozdravem a upřímnými díky Černá.

Straková Věra 04.01.2018

Hodnocení:

Doporučuji, koupě bytu proběhla bez problémů. Byli jsme naprosto spokojeni s veškerými službami.

Zuzana Čapková 22.12.2017

Hodnocení:

Při hledání našeho nového bydlení jsme navštívili hodně nemovitostí, ale nejkvalitněji zpracovanou nabídku měl pan Ing.Hloušek. Kvalitou i rozsahem nabídky včetně videoprohlídky, plánků i fotek o hodně předčil nabídky jiných realitních kanceláří a makléřů. Pokud bych prodávala svoji nemovitost, vím určitě, na koho se obrátit.

Věra Říhová 10,7,2017 06.07.2017

Hodnocení:

Při koupi bytu přes reality Hloušek jsem byla naprosto spokojená.Prezentace bytu byla velice dobrá jak na internetu tak i popis s rozměry Jednání pana ing Hlouška bylo velice věcné ale i přijemné a rozhodně profesionální, Vše z jeho strany na sebe navazovalo bez nejmenší chyby a bez pochybností o jeho spolehlivosti.Chci mu poděkovat že přes mou chybu se bez váháni zachoval jako profesionál s velkym pochpenim ,Byla jsem velice spokojená a stále jsem byt je přesně takový jak byl prezentován

Vlasta Královcová 22.06.2017

Hodnocení:

Prodeje dvou nemovitostí proběhly rychle a bez komplikací. Ocenili jsme pomoc, rady a hlavně kompletní, promyšlený servis, který obsahoval i vyřízení daňového přiznání. Spokojeni jsme byli i s paní advokátkou a odhadcem nemovitostí se kterými firma spolupracuje.

Bauer Petr 17.05.2017

Hodnocení:

Dobrý den,před pár měsíci jsem kupoval byt v Praze 4 Kamýk. Ač jsem měl puvodne obavy, protože se o realitních kancelářích povídají různé věci tak v případě pana inženýra Hlouška jdou všechny obavy stranou. Je to profesionál na správném místě. Už po prvním zhlédnutí webových stránek jsem byl nadšený z videoprohlidky a půdorysu bytu a to včetně rozměrů. To všechny realitky nemají a mně to při koupi moc pomohlo. Celý obchod proběhl naprosto bez jakýchkoli problémů a hlavně rychle. Nevynecham zmínku o právním servisu, protože ten je v dnešní době velmi důležitý. Vidět se osobne přímo v kanceláři paní právničky mi přišlo přímo dokonalé. Tímto panu inženýrovi velmi děkuji a vřele ho doporučuji Vám kteří se chystáte k podobnému obchodu.

Andrea Dlouha 15.05.2017

Hodnocení:

S panem Hlouskem mam ty nejlepsi zkušenosti, pred 10 lety prodával muj byt na Praze 10 a pred par mesici byt na Praze 4, mohu vřele každému doporucit, je to velmi slušný, milý a clovek ktery je jasná jednička ve svém oboru, za vsechno mu velmi dekuji a navic musim i upozornit na to jakou krásnou videoprohlidku připravil u meho druhého bytu, melo to obrovsky ohlas u mých přátel i znamych, za mne opravdu TOP!!!!!!!

Lahodny 03.04.2017

Hodnocení:

Po několika měsíčních trampotach s různými společnostmi jsem narazil na pana Hlouska. Pan Hloušek je velice slušný člověk, který neslibuje nemožné. Ve svém oboru se velmi dobře orientuje a má dobrý přehled. Pana Hlouska mohu jen doporučit !!!

I. Černá 28.03.2017

Hodnocení:

Chtěla bych Ing. Hlouškovi velice poděkovat za zprostředkování koupě bytu na Praze 11. Se službami realitní kanceláře Hloušek Reality jsem byla maximálně spokojená, jednání bylo na profesionální úrovni, bez zdržení a problémů. Za nadstandartní považuji i přehledné internetové stránky s pravdivými informacemi a pěkně zpracované plánky nemovitostí. Hloušek Reality rozhodně doporučuji všem, kteří hledají solidní realitní kancelář s .osobním přístupem.

K. Štefková 25.03.2017

Hodnocení:

Před pěti lety jsme s partnerem kupovali na Praze 11 byt, s proběhlým obchodem jsme byli naprosto spokojeni. Jednání s panem Ing. Hlouškem probíhala bez zbytečných průtahů, vše bylo profesionálně zajištěno. Také nám poradil s různými záležitostmi kolem koupě bytu, vždy jsme se na něj mohli spolehnout. Proto jsem nyní neváhala na realitní kancelář pana Ing. Hlouška se opět obrátit, tentokrát s požadavkem na vypracování ocenění bytu z důvodu dědického řízení. Pan Hloušek vše opět zajistil, rychle, s profesionálním a zároveň lidským přístupem v této pro nás nelehké situaci.

Václav Laštovka 23.03.2017

Hodnocení:

Spolehlivost, co se domluví, to platí. Určitě můžu doporučit.

Kudějovi 22.03.2017

Hodnocení:

Se společností Hloušek reality Realitní centrum Jižní město a zejména s panem jednatelem Ing. Zbyňkem Hlouškem jsme byli nadmíru spokojeni. Při zprostředkování prodeje nemovitosti vše probíhalo solidně a rychle, včetně kompletního servisu a daňového poradenství. Doporučujeme tuto společnost všem, kdo očekávají kvalitní služby a profesionální jednání. Děkujeme

Ing. Zdeněk Blahovec 07.03.2017

Hodnocení:

V roce 1997 jsme zakoupili na Střížkově družstevní byt pro svoji dceru, která v té době byla na stáži v Rakousku. Předpokládali jsme, že až se dcera vrátí, bude mít kde bydlet. Dcera se však v Rakousku vdala a na návrat zrovna nepomýšlela. Tak jsme byt prozatím několik let podnajímali, ale podnájemníci se k němu nechovali vždy příliš ohleduplně. Když už bylo zřejmé, že se dcera nevrátí, obrátili jsme se v listopadu 2003 na pana Ing. Hlouška s žádostí o to, aby za nás byt prodal. O panu Ing. Hlouškovi jsme měli již dobré refernce od známých, kterým také prodával byty. Byt byl po podnájemnících v ne příliš dobrém stavu, ale pan Ing. Hloušek se všeho ujal sám, byt uvedl do stavu vhodného k prodeji a během velmi krátké doby (tří týdnů) se mu podařilo jej za dobrých finančních podmínek prodat. Musím tedy konstatovat, že se službami realitní kanceláře pana Ing Hlouška jsme byli velmi spokojeni. Od té doby, kdykoliv jsme potřebovali v oblasti realit s čímkoliv pomoci nebo poradit, rádi jsme se na kancelář pana Ing. Hlouška obrátili a bylo nám vždy ochotně vyhověno. Proto tuto společnost doporučuji i svým známým, kteří služby tohoto druhu potřebují.

Ing. Eduard Hromada 22.02.2017

Hodnocení:

Děkuji pani ing. Hlouškovi za profsionální přístup. Vytipoval nám vhodného bytu ke koupi a dále za jeho promtní pronajmutí na Chodově. Služby pana Ing. Hlouška byly perfektní. Nákup bytu proběhl rychle a profesionálně. Byla to služba komplexní. Všechno bylo vždy kvalitně připraveno - jen k podpisu. Tak si představuji práci realitní kanceláře. Rovněž pronájem bytu proběhl velmi rychle, právnické služby byly rovněž na vysoké úrovni. Pokud budu v budoucnu něco z nemovitostí prodávat,nakupovat či pronajímat, určitě se obrátím na pana Ing. Hlouška. Budu vědět,že věci půjdou rychle, správně a bez obav z mé strany. Kéž by takto vypadaly služby i v jiných oblastech. Děkuji. Ing. Eduard Hromadaa 731 106 032 Ještě jednou děkuji.

L. Kadeřábková 19.02.2017

Hodnocení:

Chtěla bych vyjádřit maximalní spokojenost s perfektním servisem realitní kanceláře Ing. Hlouška při prodeji bytu mé dcery v Praze na Hájích 1+,1/L. Přestože jsme měli řadu ne příliš běžných komplikací, po spolupráci s advokátní kanceláří, vše proběhlo rychle a za dobrou cenu. Prezentace /fotky bytu, plánky, perfektně zorganizované prohlídky bytu, a hlavně samotný prodej, předání, věci spojené s katastrem, také všechny finanční záležitosti vše opravdu bylo zařízeno rychle a na profesionální úrovni. Doporučuji tedy tuto realiní kancelář jako velmi spolehlivou a rychlou. Byla jsem velmi spokojena a myslím, že i kupující. L. Kadeřábková Praha 11

Eva Mertová 19.02.2017

Hodnocení:

Má osobní zkušenost s RK "Hloušek reality" je velice pozitivní a to při zprostředkování prodeje bytu 3+kk na Jižním Městě. Původně jsem si myslela, že to zvládnu sama, protože inzerátů na koupi bylo poměrně mnoho. I když v inzerátech bylo "RK nevolat" přesto se ve všech případech dostavil  v podstatě zástupce nějaké RK, který mi do bytu vodil poměrně mnoho zájemců, ale výsledek žádný. Na doporučení známé, která měla zkušenosti s touto RK jsem kontaktovala ing. Hlouška a po upozornění, že ke mne přivede až skutečného zájemce se tak opravdu stalo a veškerá jednání od prvopočátku až do úspěšného konce byla na velice profesionální úrovni, se kterou jsme byli všichni naprosto spokojeni. V podstatě bez jakékoli naší starosti byl převod bytu a veškerých energií zařízen. Ještě jednou tedy děkuji a přeji mnoho dalších stejně spokojených zákazníků. Eva M

Eva Vladyková 10.02.2017

Hodnocení:

Koupě bytu, Praha Háje Ráda bych poděkovala panu Hlouškovi, realitnímu makléři z Hloušek reality za jeho profesionální podporu a vstřícný přístup při koupi mého prvního bytu na Jižním městě. Celý proces byl díky jeho vedení srozumitelný a byla nám poskytnuta veškerá péče. Vždy bylo možné se na pana Hlouška obrátit s případnými dotazy. O jednotlivých schůzkách a průběhu řízení jsme byli informováni telefonicky i e-mailem a také mi pomohl s převodem energií a zajistil daňová přiznání. Prakticky jsem se o nic nemusela starat. Takto by měl vypadat realitní servis. Děkujeme velice a přejeme Vám hodně úspěchů v práci a další spokojené klienty.

Registrace makléře