Realitní makléři - Ing. Hejl Jan | S námi si najdete spolehlivého makléře | DobréHodnocení.cz

Profil makléře Ing. Hejl Jan

Přečtěte si můj blog

Praha a Středočeský kraj
Remax Ambassador
+420 739 673 667
jan.hejl@re-max.cz

Dobrý den, rád bych se Vám touto cestou představil.

Jsem realitní makléř společnosti RE/MAXs 5-ti letou praxí. Nabízím Vám kompletní profesionální přístup, který začíná prvotními konzultacemi a doporučeními, přes profesionální marketing pro Vaši nemovitost, služby špičkové advokátní kanceláře se kterou mám již mnohaletou zkušenost, pomoc zkušených finančních poradců při řešení financování kupujících, až po poprodejní servis. Pro své klienty pracuji tak, aby byli vždy spokojeni, což je snad vidět na pozitivních referencích, které od nich po dokončení prodejního procesu dostávám.

Mezi další výhody spolupráce semnou patří např. to,že společnost RE/MAX má povinnou spolupráci sdílení zakázky - tzn. že Vaši nemovitost nenabízím pouze já, ale sdílím ji se všemi 1.200 makléři po celé republice. Dále spolupracuji i s jinými realitními subjekty na trhu, což vede k lepšímu zviditelnění, a tedy i lepší prodejní ceně pro Vás. V případě, že by se sešlo více zájemců, využívám unikátní systém na aukci nemovitostí, díky čemuž dosahuji pro své klienty dalšího navýšení. A je toho mnohem více... Budu se na Vás těšit ☺

Více informací a podrobnosti na: www.janhejl.cz

Máte s tímto makléřem osobní zkušenost?






Petrik Salinger 29.05.2017

Hodnocení:

Absolutně profesionální přístup. Prodáno rychle a dobře. Díky.

Petr Vaďura 29.05.2017

Hodnocení:

Vše proběhlo tak, jak mělo. Jasné informace, včasné zpětné reakce, slušné vystupování.

Ing. Jiří Pašinger 29.05.2017

Hodnocení:

Pan Jan Hejl je nejen odborník ve svém oboru, ale i profesionál. Svou práci odvádí bez ohledu na volný čas a nad rámec svých běžných pracovních povinností. Případnou spolupráci s p. J. Hejlem plně podporuji a bez výhrad doporučuji. Jsem přesvědčen, že každý klient p. Hejla bude s ním stejně spokojen, tak jako já při prodeji své nemovitosti.

Zdeňka Mařánková 20.03.2017

Hodnocení:

Reference nelhaly; jste příjemný, důkladný a solidní člověk a velmi bych si přála realizovat koupi svého budoucího bydlení právě s Vámi.

Richard Pobiš 23.02.2017

Hodnocení:

Osobně mám s Vámi velmi pozitivní zkušenosti a mohu Vám potvrdit, že jste rozhodně člověk na svém místě, tedy profesionál, vše co jste řekl a na čem jsme se domluvili, jste vždy ochotně splnil, navíc jste empatický, máte tah na branku, umíte naslouchat a nejde Vám pouze o byznys, ale o výsledek především, což je dnes velmi cenné a velmi si toho vážím.

Michael Dvořák 22.02.2017

Hodnocení:

Dobrý den pane Hejle, ještě jednou bych Vám chtěl poděkovat za Vaši pomoc s hledáním bytu. I když bohužel jsme si přes Vás nakonec koupili jen jeden. Moc se nám líbil Váš přístup a profesionální jednání. Určitě se na Vás v budoucnu v případě potřeby rádi obrátíme nebo i doporučíme.

Lucie Šímová 22.02.2017

Hodnocení:

Dobrý den, moc děkuji za informace. Co se týká Vašich služeb, byli jsme spokojeni. Ještě jednou děkujeme za Vaše služby a přejeme mnoho pracovních úspěchů.

Markéte Seidlová 16.02.2017

Hodnocení:

Pan Hejl je pro nás symbolem profesionality a kvality realitního makléře, předtím jsme bohužel takové zkušenosti neměli, až s ním se nám podařilo naší nemovitost prodat a to za výhodných podmínek a velmi solidního jednání ze strany pana Hejla. Můžeme jen doporučit.

Mgr. Petr Šťastný 15.02.2017

Hodnocení:

S panem makléřem jsem byl v průběhu celého procesu prodeje mé nemovitosti velice spokojen. Vysoké hodnocení zaslouží jak jeho profesionalita, tak i časová flexibilita. Neváhal bych jej doporučit svým známým. P. Šťastný.

Pavel Suda 13.02.2017

Hodnocení:

Naprosto profesionální pro klientský přístup!!

JUDr. Radvan Bohumil 13.02.2017

Hodnocení:

Jsem naprosto spokojen. JUDr. Radvan.

Klára Motyčková 12.02.2017

Hodnocení:

Makléř byl neuvěřitelně ochotný, spolehlivý a vše mi pomohl zařídit. Ještě jsem se nesetkala s takto ochotným makléřem. Proto bych ho odhodnotila nejlépe, jak je možné. Zároveň bych chtěla poděkovat za zprostředkování prodeje bytu a spojených služeb s prodejem.

manželé Markovi 12.02.2017

Hodnocení:

S prací a přístupem pana Ing. Hejla jsme byli spokojeni. Vysoko hodnotíme profesionalitu, ochotu a spolehlivost.

Květoslava Roth 11.02.2017

Hodnocení:

Velmi spokojena

Bronislav Režňák 11.02.2017

Hodnocení:

Při první komunikaci s makléřem, p. Janem Hejlem, jsem si byl jist, že vše ohledně mého zájmu o nemovitost proběhne s oboustrannou spokojeností. Profesionální přístup, vstřícnost, ochota a jednání s p.Hejlem bylo na jedničku. Jednal jsem s mnoho makléři jelikož jsem sháněl podnájem, ale p.Hejl byl pro mně tim nej makléřem. Ted spokojeně bydlíme s rodinou. Vřele mohu doporučit.

Petra Janková 10.02.2017

Hodnocení:

Pan Hejl má velmi profesionální přístup s vysokou orientací na zákazníka, vždy se snaží najít takové řešení, které bude přijatelné pro všechny zúčastněné strany, navíc jsem byla pravidelně informována o tom, jak se prodej nemovitosti vyvíjí a jaké kroky budou následovat. Pan Hejl byl pro mne prvním realitním makléřem, kterému jsem mohla plně důvěřovat a věděla jsem, že se na něj mohu spolehnout. Ještě jednou díky :-)

Irena Červenková 10.02.2017

Hodnocení:

Služby velmi profesionální, jednání vlídné, vstřícné a citlivé.

Tomás Fuksa 09.02.2017

Hodnocení:

S prací makléře jsem byl velice spokojen a pokud bych v budoucnu řešil podobné záležitosti, určitě se na něj rád obrátím. Setkal jsem se s opravdu profesionálním přístupem, kdy jsem byl o všem průběžně informován a s ničím nebyl problém. Mohu tedy jedině doporučit.

Olga Tibuleac 09.02.2017

Hodnocení:

Chtěla jsem Vám moc poděkovat za skvělou práci a také za Vaši trpělivost se vsemi věcmi na cestě.

Pavla Toráčová 09.02.2017

Hodnocení:

Maximálně spokojena.

Šárka Izbická 09.02.2017

Hodnocení:

Pan Hejl vystupuje velmi příjemně a seriózně. Během celého procesu prodeje naší nemovitosti jsme byli perfektně informování o průběhu prohlídek zájemců a jejich výsledků. Perfektní servis při převodu na družstvu, odhlášení u dodavatelů energií atd. Se službami jsme byli velmi spokojeni.

Roman Kotek 09.02.2017

Hodnocení:

Po předchozí špatné zkušenosti z jiné realitky se pan Hejl intenzivně věnoval práci makléře tak jak má být a jsem s jeho prací velice spokojen. V budoucnu když bych potřeboval se rád znova obrátím na pana Hejla.

Registrace makléře