Realitní makléři - Cieslarová Simona | S námi si najdete spolehlivého makléře | DobréHodnocení.cz

Profil makléře Cieslarová Simona

Třinec
Realitní činnost
+420 792 377 658
cieslarova@reality-proradost.cz

V oboru realit se pohybuji již více, než 20 let. Od samého počátku své realitní praxe mám jasnou vizi – poskytovat své služby na takové úrovni, aby se mi všichni dosavadní klienti nejen sami vraceli, ale aby mé služby s klidným svědomím i dále doporučovali všem svým známým. Věřím, že poctivý a znalostmi v oboru obdarovaný makléř, je pro své klienty výhrou. A pokud se k tomu přidá empatie, porozumění a lidský náboj, zákonitě na všech stranách vzniká vzájemná sympatie :-).. tímto jsem pro své klienty, jejich osobní a rodinný makléř, mnohdy přítel. I když pracuji již téměř pouze na doporučení a klienti se vracejí… neusínám na vavřínech, každý prodej má svou konkrétní tvář, konkrétní příběh …...nezapomínám na pokoru, která mne tímto tvrdým businessem provází. Děkuji všem, kteří mi důvěřují a tím mi umožnili a stále umožňují mít tak krásnou práci.

Máte s tímto makléřem osobní zkušenost?






Gabriela Korandová 04.08.2019

Hodnocení:

Prodej proběhl v pořádku .

Veronika Steblová 16.07.2019

Hodnocení:

S paní Cieslarovou jsme byli velmi spokojení. Vždy nám, pokud to bylo v jejich silách pomohla, poradila a má velice milý a laskavý přístup ke klientům. Takže ještě jednou, velká spokojenost :)

Dohnal 10.07.2019

Hodnocení:

Rádi bychom pochválili profesionální přístup paní Cieslarové, příjemné vystupování a ochotu.

Jeníková 10.07.2019

Hodnocení:

Paní byla velmi příjemná, ochotná , dokázala informovat a odpovědět na dotazy. Byla profík.

Lukáš 04.07.2019

Hodnocení:

Simču znám už od školy a tak jsem měl vůči ostatním výhodu byla to jistota.Vse o.k.(doporučuji)

Sikora 31.05.2019

Hodnocení:

Opravdu profesionální jednání, obrovská spokojenost. Jsem rád, že jsem narazil právě na p.Cieslarovou. Mohu jen doporučit.

Ivana 31.05.2019

Hodnocení:

Kupovala jsem byt ze zahraničí a paní Simona byla pro mě k dispozici i mimo své pracovní dny a hodiny, za co jsem jí nesmírně vděčná. Paní makléřka je velice milá a příjemná, vše potřebné mi vysvětlila tak, aby jsem to pochopila. Určitě doporučuji !

Kateřina Issi. 30.05.2019

Hodnocení:

Spokojenost, paní je milá.

Kikina 30.05.2019

Hodnocení:

Krásný prodej , děkuji

Dana Horeličanová 27.05.2019

Hodnocení:

Příjemné a přirozené jednání, spolehlivost. Makléřka si získala moji důvěru.

Pilchová 27.05.2019

Hodnocení:

Kompletní služby bez starostí, příjemné vystupování, jednička ve svém oboru!

Alena 27.05.2019

Hodnocení:

S práci kterou p. makléřka odvádí jsem spokojená. Je to příjemná a milá paní.

Waleczková 27.05.2019

Hodnocení:

perfektní služby.

Barbora 27.05.2019

Hodnocení:

Příjemná a spolehlivá paní. Doporučuji !

Hilda Pawlasová 05.02.2019

Hodnocení:

Spolehlivá a příjemná osůbka, která vyřídí vše, co se realit týče.

Stanislav Ošelda 05.02.2019

Hodnocení:

Prodával jsem přes ni chatu a mohu jen doporučit. Spolehlivá, kompletní servis kolem smluv, katastr atd. Velice profesionální přístup.

Registrace makléře