Realitní makléři - Bc. Tranová Šárka | S námi si najdete spolehlivého makléře | DobréHodnocení.cz

Profil makléře Bc. Tranová Šárka

Praha a Středočeský kraj
RE/MAX Ambassador
+420 774 668 412
sarka.tranova@re-max.cz

V obchodě se pohybuji od r.1994, v realitním světě jsem již druhou dekádou. V současné době jsem na pozici realitního makléře s nezávislou státní zkouškou CRM ISO, pracuji rovněž jako lektor pro RE/MAX Akademii, kde předávám své zkušenosti zejména z oblasti práva k nemovitostem, daní a realitních procesů, mám právní vzdělání, které i nadále rozšiřuji.

Věřím, že poctivý a znalostmi v oboru obdarovaný makléř, je pro své klienty výhrou..a pokud se k tomu přidá neoddělitelná ingredience empatie, porozumění a lidský náboj, zákonitě na všech stranách vzniká situace win-win :-)..tímto jsem pro své klienty, jejich osobní a rodinný makléř, mohdy přítel a obchodní partner, na kterého je vždy spolehnutí, že nezklame.

I když pracuji již téměř pouze na doporučení a klienti se vracejí...neusínám na vavřínech, každý prodej má svou konkrétní tvář, konkrétní příběh, emoce...nezapomínám na pokoru, která mne tímto tvrdým businessem provází jako věrný pes Fík... děkuji všem, kteří mi důvěřují a tím mi umožnili a stále umožňují mít tak krásnou práci.

Máte s tímto makléřem osobní zkušenost?






Tomas Janda 20.09.2017

Hodnocení:

Vše velice nadstandardní a profesionální. Byl jsem velice spokojený.

Jenny 05.09.2017

Hodnocení:

she is the best, helpful, trustable, reliable

karin 26.08.2017

Hodnocení:

S paní Tranovou jsem se setkala při prohlídce domů v Zelenči, i když jsem nakonec dům nekoupila, musím říct, ze po již několika absolvovaných prohlídkách s jinými makleri, jsem se prvně setkala s tak velkou mírou profesionality a zároveň empatie ke klientovi. Takhle si umím představit, ze by mi právě makléř jako byla p.Tranová, prodávala i můj dům. .což sice bude až za několik měsíců,ale vím na koho se mám teď obrátit..zkušenosti z prohlídek jsou i dobrým testovacím prostředí, jak najít makléře na prodej.

Adéla Drahoňovská 05.06.2017

Hodnocení:

Kupovali jsme přes p.Tranovou dům, jsme spokojeni, vše proběhlo v pořádku.

Ing. Sabina Šibravová 08.05.2017

Hodnocení:

Profesionalita, vstřícnost, flexibilita a ochota paní Š. Tranové předčily má očekávání. Vše proběhlo rychle a bez jakýchkoliv problémů. O každém kroku, který se týkal prodeje bytu, jsem byla vždy neprodleně informovaná, jakékoliv moje dotazy mi byly hned a srozumitelně zodpovězeny...Šárka Tranová je opravdu obrovská profesionálka, stejně jako fin. poradce Marek Šlosar, se kterým tvoří bezvadný tým.

Martin Bezdíček 06.05.2017

Hodnocení:

Opravdová profesionálka, vše bez problemů.

manželé Duchkovi 14.04.2017

Hodnocení:

Absolutní spokojenost se službami, které Šárka a její partner Marek poskytují v oblasti realit. Při prodeji a následné koupi nemovitosti nás dokonale zastupovali, řešili veškeré náležitosti a dotáhli vše ke zdárnému konci. Šárka je pravou reklamou toho, jak má vypadat a jednat realitní makléř a Marek je výborným hypotečním poradcem. Pokud chcete bezstarostný prodej, skvělou prezentaci nemovitosti a bezkonkurenční právní zastoupení, ........doporučujeme jejich služby.

Tamara Zajacová 30.03.2017

Hodnocení:

Úžasná a kvalitní spolupráce. Byla jsem velmi mile překvapená.Pani Tranová je opravdu profesionál po všech stránkách.

Renata Bílková 11.05.2016

Hodnocení:

Tandem Tranová-Šlosar bezkonkurenční. Jak co se týká vstřícnosti, ochoty, vynaloženého času, lidského přístupu, tak i profesionality a specializace v oboru. S činností pí. Bc. Šárky Tranové a p. Marka Šlosara absolutní spokojenost, rozhodně doporučuji. Bílková

Jana 26.04.2016

Hodnocení:

Ze všech prohlídek, které jsme v minulosti absolvovali, hodnotíme prohlídku nemovitosti vedenou paní Tranovou jako jednu z nejprofesionálnějších. Skvělá příprava, rychlé jednání a vstřícný přístup. Doporučujeme.

Dagmar Horáková 25.04.2016

Hodnocení:

Perfektní vystupování i prezentace nemovitosti, naprosto profesionální přístup paní makléřky, s důvěrou se na ni znova obrátím

M.Zídek 03.03.2016

Hodnocení:

Kupovali jsme řadový domek pro syna.Díky vysoce profesionálnímu přístupu paní Tranové proběhlo vše velmi rychle a k naprosté spokojenosti obou stran.Ochota a vstřícnost vysoce překračuje úroveň jiných makléřů,se kterými jsme se setkali v průběhu hledání vhodné nemovitosti.

manželé Tůmovi 02.03.2016

Hodnocení:

Dobrý den,s pí.Tranovou jsme byli velmi spokojeni. Byla výjimečně vstřícná, co se týče časových rozvrhů prohlídky či schůzek. Naprosto profesionální přístup. Vzhledem k menším problémům s naší hypoteční poradkyní nám pí.Tranová spolu s p.Šlosarem poskytla i informace, týkající se o této oblasti. Měla vždy připraveny všechny potřebné doklady. Díky ní jsme netápali v jednotlivých procesních krocích. Z naší strany tedy velká spokojenost. Děkujeme Tůmovi

Lenka Mašková 12.02.2016

Hodnocení:

3 roky jsme se pokoušeli prodat naši nemovitost, rodinný dům v Květnici u 2 makléřů. Až Šárce Tranové se prodej v krátké době úspěšně podařil. Hodnotím ji jako velkou profesionálku, která se své práci věnuje a to i ve dnech pracovního klidu a večerních hodinách. Kdykoliv se jí dalo telefonovat, poradila a zároveň informovala o veškerém dění , týkající se prodeje domu. Jelikož jsem kupovala další nemovitost, mohu porovnávat s ostatními makléři různých realitek. Je skvělá a mohla bych jí vřele doporučovat všem svým známým a s čistým svědomím mohu prohlásit, že budou stoprocentně spokojeni. Lenka Mašková

Č. Brabec 29.01.2016

Hodnocení:

Paní Tranovou můžeme vřele doporučit všem i nejbližší rodině. Prodej naší nemovitosti byl velmi komplikovaný. Díky maximálnímu nasazení a precizní práci paní Tranové a jejího hypotéčního makléře a asistenta, pana Šlosara vše dopadlo ku naší spokojenosti. Děkujeme za spolupráci a vřele doporučujeme. Brabcovi

Jana K. 25.01.2016

Hodnocení:

Velmi vstřícný proaktivní přístup, rychlá reakce, téměř nonostop na příjmu.

Libuše Kindlová 07.01.2016

Hodnocení:

Paní Šárka byla úžasná. Schůzky s klienty byly vždy naplánované a uskutečněné s velkou profesionalitou. Byla svědomitá, spolehlivá, mám k ní stoprocentní důvěru. Lepší jsem si nemohla vybrat. Nemovitost byla prodána velmi brzy a k mé naprosté spokojenosti. Je to velká profesionálka, mohu vřele doporučit a také tak činím. Dcera prodala nemovitost 10 dní po nás a také paní Šárka nezklamala, vše bylo k naší naprosté spokojenosti. Nemáme ani jednu věc, kterou bychom jí mohli vytknout. Sháněli jsme s dcerou nemovitost (dvougenerační) a setkali jsme se s různými makléři a byla to hrůza - nespolehlivost, pozdní příjezdy a falešné informace byli na denním pořádku. Máme s čím porovnávat a proto všechna čest paní Šárce. Měli jsme hrozné štěstí, že jsme narazili právě na ní.

K. Sedláčková 06.01.2016

Hodnocení:

Profesionální přístup nejen je mně jako ke klientovi, ale i zájemcům při prohlídkách. Absolutně nadstandardní pojetí prohlídek a dalších služeb v oblasti financovaní.

N. Sazimová 02.12.2015

Hodnocení:

Na podzim 2015 jsem prodávala svou nemovitost přes kancelář ReMax. Nákup či prodej nemovitosti není běžná záležitost v žívotě, ale pro zainteresováné je to většinou složitá a stresující akce. Avšak díky paní Šárce, v kterou jsem měla maximální důvěru proběhl celý prodej nad očekávání hladce. Postarala se o veškeré záležitosti prodeje a celou dobu mne pečlivě informovala. Jedinou mou starostí bylo pouze přijímat zprávy o průběhu prodeje. Na jakoukoliv mou laickou otázku paní Šárka odpověděla bez prodlení a velmi srozumitelně. Paní Šárka byla nejen profesionální, ale i přátelská a měla maximální porozummění pro klienta prodejce. Paní Šárku bych doporučila dalším klientům, kteří chtějí prodat svou nemovitost rychle, s maximálním servisem a bez komplikací.

Ing. M.Zakouřil 01.12.2015

Hodnocení:

Paní Makléřka byla velmi flexibilní, výborně připravená s odbornými znalostmi a měla velmi dobrou prezentaci svojí osoby ( včetně certifikátu opravňující k činnosti) i realitní kanceláře.

Dana Kvapilová 30.11.2015

Hodnocení:

S prací Vážené paní Šárky Tranové a Váženého pana Marka Šlosara (makléř v týmu), jsem byla zaskočena, oba pracují na 100% a takový užasný přístup na dnešní dobu je neuvěřitelný. Moc Vám děkuji

R. Sladký 16.07.2015

Hodnocení:

Výborná spolupráce, naprostá spokojenost.

Tonda 24.06.2015

Hodnocení:

Naprostý full servis, pečlivost, lidské jednání..a rovněž - velké znalosti. Po několika zkušenostech s různými makléři, můžu říct, že rozdíly ve schopnostech a znalostech jsou opravdu propastné. Doporučuji v případě potřeby obracet se na makléře, kteří mají za sebou mnohaletou zkušenost a státní zkoušku ISO, alespoň v prvotní selekci. Jsem rád, že jsem vybral dobře a dal na doporučení známého a zvolil jsem p.Tranovou, které skládám poklonu a velké díky za kvalitně odvedenou práci.

Milan Šmíd 24.06.2015

Hodnocení:

Hodnotím na 10 hvězdiček

Jiřina Poláková 20.06.2015

Hodnocení:

Informace, na které se dalo spolehnout. Koordinovaná spolupráce s advokátní kanceláří.

R. Moulíková 14.06.2015

Hodnocení:

kromě vysoké profesionality oceňuji i velmi obětavý, lidský přístup

karolina s. 15.04.2015

Hodnocení:

Špičková práce od A do Z...který makléř na vás myslí i po několika měsících a v lednu za vás vyřídí pravidelnou daň z nemovitosti?

Michal Bartenev 27.03.2015

Hodnocení:

Vynikající servis a neuvěřitelná vstřícnost

Nina Konečná 27.03.2015

Hodnocení:

šikovnost, upřímnost, spolehlivost, rychlost a ví o své práci na tolik, že bych jí doporučila všem.

Boris Moldovan 27.03.2015

Hodnocení:

vstřícná, ochotná, skutečný specialista ve svém oboru

Jan Miller 27.03.2015

Hodnocení:

Super! :-)

Lenka Viktorová 27.03.2015

Hodnocení:

příjemné profesionální vystupování

dobrehodnoceni.cz 25.03.2015

Hodnocení:

Přešli jsme na nový, bezpečnější systém hodnocení! Tato reference vyjadřuje počet získaných grafických hodnocení makléře (52 hlasů) do 25.3.2015. Bohužel, přechod nebyl jednoduchý a hledali jsme nejvhodnější způsob, jak vyjádřit předchozí dosažené výsledky našich makléřů, ale nakonec jsme to zvládli :)

Václav 13.03.2015

Hodnocení:

Naprostý profesionál, byl jsem s makléřkou na prohlídce a po dlouhe době jsem viděl výbornou prezentaci, maximum informací a znalosti..kdybych prodával, tak vím kde se mám obrátit.

David Heczko 13.01.2015

Hodnocení:

Oceňuji lidské jednání a zároveň profesionálně odvedenou práci makléřky. Vřele všem doporučuji.

Marek Šlosar, Květnice 08.01.2015

Hodnocení:

skvělá spolupráce..děkuji.

Tomáš Vajčner, Úvaly 08.01.2015

Hodnocení:

profesionální přístup, rychlé vyřízení všech formalit, vstřícnost, ochota, příjemné vystupování

Petra Fejtová, Úvaly u Prahy 08.01.2015

Hodnocení:

Vždy když nastaly komplikace nebo jsem si s něčím nevěděla rady, paní maklerka vše vyřešila.

Marta Blanárová, Praha 08.01.2015

Hodnocení:

Byla jsem velice spokojená,doporučuji všem klientům

Jiří Stefano, Praha 08.01.2015

Hodnocení:

Paní makléřka Tranová nám poskytla veškerý servis spojený s koupí domu, nemuseli jsme se téměř o nic starat a vše co řekla byla pravda. V dnešní době naprosto nečekaný přístup. Možná jen díky ní vše proběhlo tak rychle a bez problému. Moc děkujeme za paní Tranovou!!!

Ladislav Klepl, Český Brod 08.01.2015

Hodnocení:

Prodej naší nemovitosti byl shora uvedenou makléřkou zajištěn profesionálním způsobem, případné vzniklé problémy řešeny operativně bez zbytečných časových prodlev.

Jan Svoboda 08.01.2015

Hodnocení:

Dobrý den, chtěl bych Vám poděkovat za pomoc a ochotu při prodeji mého spolupodílu na rodinném domě v Úvalech a následně koupi bytové jednotky. Díky Vám proběhlo vše dle mých představ a k naprosté spokojenosti.

Renáta Čepeláková 08.01.2015

Hodnocení:

Chtěla bych Vám touto cestou moc poděkovat za doporučení realitní makléřky paní Tranové. Dovolte mi , abych vyslovila spokojenost s prací paní Tranové. Přes Vaší realitní kancelář jsme realizovali prodej RD. Díky profesionalitě a přístupu paní Tranové, proběhl prodej v krátké době a bez komplikací. Především oceňuji častý kontakt s realitní makléřkou, dále její rychlost a spolehlivost a v neposlední řadě profesionální, ale lidský přístup. Stejnou reakci jsem zaznamenala i na straně kupujících při naší společné schůzce, kdy také chválili přístup a práci paní Tranové. Sama pracuji s lidmi a vím jak je tato práce náročná a o to víc si cením, když se potkám s člověkem takových kvalit jako má paní Tranová. Chci Vám popřát, aby jste měl ve Vašem týmu spoustu takových lidí jako je paní Tranová a aby se Vám ve Vaší práci dařilo. Děkuji mnohokrát a přeji hezký den.

Anna Mrštinová 08.01.2015

Hodnocení:

Dobrý den, prosím poděkujte za skvělou práci pro Vaši RK paní Bc. Šárce Tranové a panu Marku Šlosarovi.Přes Vaši realitní kancelář jsme realizovali nákup pozemku. Vybírala jsem ze tří RK a udělala jsem velmi správně když jsem se na základě referencí rozhodla pro Šárku Tranovou.Díky přístupu paní Šárky Tranové, proběhl nákup k naprosté naší spokojenosti, nemuseli jsme se o nic starat.Na financování nám doporučila pana Marka Šlosara a poděkování tak patří i jemu.Paní Tranová i její kolega Marek Šlosar, nám byli téměř neustále k dispozici.Oba pracují naprosto profesionálně, jsou velmi milí a příjemní, umí vždy fundovaně odpovědět a poradit, jsou spolehliví, mají velmi lidský přístup ke kupujícím i prodávajícím. Mohli jsme se na ně ve všem spolehnout, vše co slíbili splnili.Nabídli nám velmi kvalitní, komfortní a kompletní služby při celé realizaci nákupu pozemku. Moc děkujeme za vše co pro nás udělali a můžeme je určitě doporučit všem klientům, kteří váhají použít služeb RK; s paní Šárkou Tranovou a Markem Šlosarem se obávat nemusí, oba jsou max. vstřícní a velmi spolehliví. Pokud bych v budoucnu kupovala či prodávala nemovitost tak se opět s plnou důvěrou obrátím na paní Šárku Tranovou a pana Marka Šlosara. Za celou rodinu děkuje a určitě doporučuje Anna Mrštinová

Registrace makléře