Realitní makléři - Bc. Brila Radek | S námi si najdete spolehlivého makléře | DobréHodnocení.cz

Profil makléře Bc. Brila Radek

Praha
TEAM realitních makléřů
+420 728 553 145
brila@team-rm.cz

Jsem realitní makléř se specializací na prodeje a pronájmy bytů a domů, působící na území Hlavního města Prahy a Středočeského kraje, nejvíce pak v lokalitách Praha 10, zejména v Uhříněvsi a okolí a v okrese Benešov.

Máte s tímto makléřem osobní zkušenost?






Radim Marek 13.09.2017

Hodnocení:

Pan Radek Brila nás zastupoval při prodeji bytu a poskytl mnoho užitečných informací při následné koupi domu. Jeho profesionální přístup, znalosti v oboru, kontakty, perfektní prezentace nemovitosti, společně s vřelým a individuálním přístupem, pro nás změnili celý proces na velmi pozitivní zkušenost. V budoucnu se na jeho služby určitě s důvěrou obrátíme.

Markéta M. 19.05.2017

Hodnocení:

Díky panu Brilovi se mi podařilo uskutečnit koupi svého prvního bytu. I když nepatřím ke člověku, který by se orientoval na realitním trhu, či měl jakékoli zkušenosti týkající se realit obecně, vše proběhlo bez jakýchkoli problémů a musím přiznat, že vše jen díky profesionálnímu přístupu pana Brily. Bez jeho nadstandartních služeb by se mi komunikace s paní majitelkou, bankami a úřady uskutečnit nepodařila. Jsem mu vděčná za splnění svého snu! Pana Brilu vřele doporučuji!

Dagmar Veldová 05.05.2017

Hodnocení:

Pana Brilu jsem si vybrala na tomto webu a požádala jsem ho, aby mě zastupoval při prodeji mého bytu. Byl milý, sympatický, komunikativní a velmi profesionální. Obdivovala jsem ho s jakou elegancí mě dokázal provést celým realitním procesem až k úspěšnému prodeji bytu vč. zařízení profesionálních fotek nemovitosti a právních služeb. Zároveň jsem nepřestávala žasnout nad jeho schopností domluvit se se všemi zúčastněnými stranami, i když to někdy nebylo jednoduché. Svoje „řemeslo“ dle mého názoru umí výborně.

Michal Musil 24.01.2017

Hodnocení:

Radek Brila je velký profesionál, což se z mé zkušenosti o většině makléřů říct nedá. Je věcný, přesný, v oboru velmi zkušený. Jeho vystupování je lidské, příjemné a na vysoké úrovni. Poradil mi s koupí bytu a hledal nájemníky. Vše se podařilo. Mohu ho velmi doporučit.

Markéta Jelínková 30.11.2016

Hodnocení:

Pana Brilu nám doporučila známá, které pomáhal s prodejem bytu. Byla s ním 100% spokojená a my také. Pan Brila vždy přišel včas, slušně oblečený a stoprocentně připravený. Kvalita jeho služeb a osobní přístup nás velmi mile překvapil. Pana Brilu doporučujeme všem. Kéž by bylo víc lidí, kteří by tak dobře rozumněli své práci a tak dobře jí odváděli.

Ing. Karel Bouček ml. 09.11.2016

Hodnocení:

S Radkem mám výbornou zkušenost jako osobní - realizoval pro mě 2 pronájmy v solidním servisu a velmi férově pro všechny strany, zároveň vnímám pozitivní zpětné vazby od mých klientů, kterým Radka jako správce majetku doporučuji. Říká věci na rovinu, drží slovo, chodí včas a na rozdíl od 95% trhu reality umí včetně servisu, který k němu patří.

Anna Kuchařová 09.09.2016

Hodnocení:

S přítelem jsme kupovali první byt, byli jsme velice nervózní a hlavně jsme měli strach, aby to všechno dobře dopadlo. Díky panu Brilovi jsme strach postavili do kouta a mohli se těšit na společné bydlení. Pan Brila je profesionál na svém místě, vše nám (i několikrát) vysvětlil, poradil nám, co máme dělat a ve všech směrech si ho nemůžeme vynachválit. Na emaily a telefonáty reagoval prakticky okamžitě, což je v dnešní hektické době obrovské plus. Prodej proběhl nejlépe jak mohl a my již spokojeně bydlíme. Až nám bude v budoucnu nynější byt malý, tak se na jiného makléře, než na pana Brilu, neobrátíme. S klidným svědomím mohu doporučit.

Filip Tutoky 22.07.2016

Hodnocení:

S panem Brilou spolupracujeme delší dobu v oblasti pronájmu bytů. Pan Brila má plnou důvěru, vždy ho pouze kontaktuji předám mu klíče od volného bytu a většinou tak do 14 dnů volá, že vybral klienta pro kterého rovnou připraví smlouvu na podpis. Od předání klíču na prohlídky až po podpis smlouvy se nemusíme o nic starat a vše je profesionálně zajištěno.

Svatopluk Špelda 19.07.2016

Hodnocení:

S panem Brilou jsem spolupracoval na prodeji svého bytu. Celý proces prodeje od nafocení nemovitosti přes proces prodeje až po všechny právní a formální náležitosti proběhl velmi profesionálně a zcela hladce. Jeho služby v oblasti realit mohu všem vřele doporučit.

Martin Matějka 15.07.2016

Hodnocení:

S manželkou jsme při nákupu naší první nemovitosti byli ve všech ohledech velmi ostražití. Nebylo to potřeba. Měli jsme to štěstí spolupracovat s panem Brilou, který byl vždy skvěle připraven a velmi profesionálně nás provedl všemi fázemi nákupu. S jeho službami jsme byli maximálně spokojeni a můžeme ho vřele doporučit kupujícím i prodávajícím. Věřím, že s panem Brilou budeme spolupracovat i v budoucnu. Jiného realitního makléře bychom již nechtěli.

Tomas Michalek 15.07.2016

Hodnocení:

So službami pána Brilu som bol veľmi spokojný. Jeho služby som využil pri predaji bytu a musím povedať, že som dostal veľmi dobrý servis spojený s profesionálnym a zároveň ľudským prístupom. Pán Brila vždy dodržal to, na čom sme sa dohodli. Sťahoval som sa na Slovensko, preto mi veľmi pomohlo, že som v Prahe musel byť len pri podpise rezervačnej a kúpnej zmluvy a potom až pri odovzdávaní bytu novým majiteľom. Všetko od obhliadok, cez notára a banku, až po kataster vybavil s mojou plnou dôverou a na moju veľkú spokojnosť. Môžem ho len vrelo odporučiť ostatným. Ďakujem.

Milan Duba 15.07.2016

Hodnocení:

Musím ocenit velice profesionální a milý přístup pana Brily. V průběhu celé transakce mi poskytoval výborný servis a spoustu věcí mi ulehčil. De facto po rozhodnutí o koupi nemovitosti jsem se již nemusel o nic starat a pravidelně jsem dostával aktuální informace o vývoji. Pana Brilu plně doporučuju!

Igor Petrovics 14.07.2016

Hodnocení:

Profi přístup, který mi pomohl prodat nemovitost za dobrou cenu. Servis 100%. (focení bytu, smlouvy, finanční transakce, úřady, prostě od začátku do konce). Úplná spokojenost. Pana Brilu mohu jen doporučit.

Alena 01.06.2016

Hodnocení:

Pana Brilu mohu doporučit. Vždy byl velmi dobře připraven. Pracoval i působil profesionálně ale zároveň velice mile. Velice jsme také ocenili, že všechny předložené smlouvy byly jasné a srozumitelné - žádná složitá právniččina.

Veronika Kouřímská 11.05.2016

Hodnocení:

Chtěli bychom poděkovat panu Brilovi za profesionální přístup a zastoupení při prodeji nemovitosti. Prodej bytu proběhl dle našich představ. Kouřímští

Ivana Strádalová 21.04.2016

Hodnocení:

Prodej nemovitosti proběhl bez jakýchkoliv problémů. Pan Brila vystupoval vždy naprosto profesionálně a bylo vidět, že se ve svém oboru skutečně velmi dobře orientuje.. Dáse říci, že poskytuje služby “all inclusive” od začátku až k úspěšnému ukončení prodeje. O nic jsem se nemusela starat. V případě, že bych v budoucnosti opět prodávala nějakou nemovitost, určitě se na něj znovu obrátím. Jeho služby doporučuji

Dana Staňková 21.04.2016

Hodnocení:

Služby pana Brily mohu každému jen vřele doporučit. Zajišťoval pro mne prodej bytu v Praze na Smíchově a vzhledem k tomu, že jsem zároveň prostřednictvím jiné RK kupovala byt v Uhříněvsi, měla jsem aktuální možnost porovnání s jinými realitkami. To co jsem viděla u pana Brily, považuji za naprostý ideál v úrovni poskytování služeb. Perfektní servis, dokonalá prezentace nemovitosti, znalost problematiky, osobní přátelský přístup a velmi korektní, profesionální a spolehlivé jednání vůči všem zúčastněným stranám.

Eva Hingarová 17.03.2016

Hodnocení:

S panem Brilou dlouhodobě spolupracuji a můžu ho s klidným svědomím vřele doporučit jako spolehlivého a ochotného realitního makléře. Klienty nikdy nezavádí, se všemi jedná naprosto fér. Navíc návrhy všech smluv jsou bezchybně připravené, pokud je potřeba cokoliv upravit, udělá to obratem. Tenhle přístup výrazně ulehčuje a zrychluje proces vyřízení hypotéky pro klienta. Za ty léta jsem s ním nikdy neměla jediný problém, jen lituji, že jsem ho neznala v době, kdy jsem sama hledala a kupovala byt.

Gabriela Blažková 05.02.2016

Hodnocení:

"Kupovala jsem prostřednictvím pana Brily byt v Uhříněvsi a musím mu poděkovat za jeho profesionální služby. Pan Brila je velmi profesionální a přitom má vstřícný a lidský přístup, objektivně řeší případné potíže a je velice pečlivý. Vše odborně zařídí - od prohlídky nemovitosti, přes jednotlivé smlouvy, katastr nemovitostí až po předání bytu. Pana Brilu mohu vřele doporučit. Již nyní vím, pokud budu v budoucnu potřebovat služby realitního makléře, obrátím se s plnou důvěrou na něho."

Andrea Dušková 05.02.2016

Hodnocení:

"S panem Brilou jsem byla velmi spokojena. Prodej proběhl rychle a hladce a já se nemusela o nic starat. Je to profesionál se skvělým a přátelským přístupem. Doporučuji.”

vachouskova vilma 09.06.2015

Hodnocení:

Perfektní služby

Ivana P. 29.05.2015

Hodnocení:

Pán Brila nám sprostredkovával kúpu bytu. S jeho službami sme boli nadmieru spokojní. Bol nám k dispozícii 24 hodín denne, rýchlo a adekvátne plnil naše požiadavky. Kúpa prebehla z jeho strany bez problémov, a preto ho odporúčame.

Miroslava Kalousková 29.05.2015

Hodnocení:

Na doporučení kamarádky jsem při prodeji v pořadí mé čtvrté nemovitosti oslovila pana Radka Brilu. Jeho servis je 100% umí prodávat, o všech krocích při prodeji jsem měla aktuální informace. Pokud bych zase prodávala nemovitost, tak jedině u něho. Všem doporučuji. Miroslava Kalousková

MUDr. Richard Pokorný 15.05.2015

Hodnocení:

Jednání pana Brily bylo profesionální a nelze mu skutečně nic vytknout. Zvláśť pozitivně musím hodnotit jeho příjemné vystupování.

Jana Macková 15.05.2015

Hodnocení:

Ráda bych poukázala na výbornou spolupráci při prodeji nemovitosti s panem Brilou. Celková spolupráce byla naprosto bezproblémová, pan Brila se výborně orientuje v problematice realitního trhu a má velký přehled. Jeho přístup je velmi profesionální, po celou dobu prodeje nemovitosti jsme se nemuseli o nic starat, pan Brila vše zařídil a zajistil. Prodejní transakce proběhla hladce ku spokojenosti obou stran. Tímto panu Brilovi ještě jednou děkuji a spolupráci s ním doporučuji!

Patrik Hoschl 11.05.2015

Hodnocení:

Absolutní spolehlivost, perfektní organizace, vstřícné vystupovaní vůči všem zúčastněným. I přes náročnější požadavky z naší strany proběhlo zařízení pronájmu bez zádrhelů, bez stresu a především neuvěřitelně rychle.

Vlaďka Chvátalová 11.05.2015

Hodnocení:

Pro spolupráci s realitním makléřem jsem se rozhodla vzhledem k tomu, že většinou pobývám v zahraničí. Hledala jsem tedy někoho, kdo by mohlo zařídit pronájem samostatně bez mé přítomnosti. S panem Brilou jsem se v bytě k pronájmu sešla pouze jednou - při té příležitosti navrhl cenu, domluvili jsme se na všech podrobnostech a předali jsme si klíče. Poté vše už zařizoval sám pan Brila - ještě týž den přijel s fotografem, poté připravil a po odsouhlasení zveřejnil nabídku a velmi rychle také zorganizoval návštěvy a vybral nájemníky. Připravil smlouvu a e-mailem jsme vyřídili všechny formality. Nakonec s nájemníky podepsal smlouvu, předal byt a zaslal mi originály všech dokumentů. Komunikace po celou dobu byla výborná, odpověď na různé dotazy zpravidla přišla ve stejný den. Těsně před podpisem smlouvy se v bytě objevil technický problém, pan Brila neváhal a velmi ochotně zajel na místo, aby byt zpřístupnil a umožnil opravu. Se službami pana Brily jsem maximálně spokojená a určitě se na něj v budoucnu opět obrátím.

Ivo Procházka 11.05.2015

Hodnocení:

Profesionální přístup, výborná komunikace, komplexní služby od přípravy a zadání nabídky až po podepsání smlouvy.

Petr Bartaloš 11.05.2015

Hodnocení:

V roce 2012 jsme úspěšně s přítelkyní pořídili byt v Praze 10 - Uhříněvsi. Pan Brila, realitní makléř, byl u celého procesu prodeje jako zprostředkovatel. Jeho služby mohu velice doporučit, neb v dnešní nedůvěryhodné době, jen pan Brila velmi ochotným a pečlivým člověkem, na kterého se lze spolehnout. Mohu vřele doporučit. Petr Bartaloš, Pavla Černušková

Lucie Kraušnerová 11.05.2015

Hodnocení:

Pana Brilu jsem si vybrala na základě pozitivních referencí přes internet a nelituji. Prezentace bytu na internetu, spolupráce a flexibilita - to vše na profesionální úrovni. Každému kdo váhá s výběrem realitního makléře vřele doporučuji právě pana Brilu.

Oldřich Štefl 11.05.2015

Hodnocení:

Dobrý den, chtěl bych všem doporučit realitního makléře pana Brilu za jeho profesionální přístup s prodejem našeho bytu.Vše co se týkalo prodeje a vyřizování potřebných dokumentů proběhlo bez komlikací.

Tereza Kouklová 11.05.2015

Hodnocení:

S panem Radkem Brilou spolupracuji již delší dobu a jeho klienti si vždy komplexní servis, který poskytuje v rámci realit pochvalují. V situaci, kdy jsem potřebovala velmi rychle pronajmout bytovou jednotku jsem se rozhodla pro pana Brilu. Nečekala jsem, že bude tak rychlý a vše začne řešit obratem. Bytovou jednotku po mém telefonátu přišel obratem prohlédnout, poradil mi s cenou pronájmu, byt nechal nafotit profesionálním fotografem. Nechal si ode mě odsouhlasit inzerci a hned na druhý den byly v bytě domluvené prohlídky. Vzhledem k mé časové zaneprázdněnosti jsem požádala pana Brilu, aby veškeré prohlídky prováděl beze mě a on vybral vhodného kandidáta pro pronájem. Do 3 pracovních dní od zadání nabídky na internet byl byt pronajat. Pan Brila vykomunikoval s protistranou znění jeho nájemních smluv, dohodl se na podmínkách a vše mi poslal emailem dopředu. K jeho smlouvám, jsem neměla sebemenší výhrady, jednání při podpisu nájemní smlouvy také vedl. Pokud bych mohla doporučit komplexní péči, osobitý styl vystupování a jeden z nejlepších realitních servisů, s kterými jsem se kdy setkala. Nečekáte na odpověď emailu 3 dny a pan Brila je Vám vždy k dispozici, obraťte se na něj. Pro mě je jasnou volbou při pronajímání mých dalších nemovitostí.

Martina H. 11.05.2015

Hodnocení:

pan Brila je velmi spolehlivý, důvěryhodný, milý, pracovitý, a komunikativní

Stejskalovi 11.05.2015

Hodnocení:

pan Brila prinasi to nejlepsi, co realitni makler muze klientovi nabidnout,vrele ho doporucujeme jako vaseho maklere,byl nam k dispozici 24 hodin

Tomáš Kostěnec 11.05.2015

Hodnocení:

S panem Brilou opakovaně spolupracuji při pronájmech či prodejích nemovitostí. Velice oceňuji především jeho profesionalitu, časovou flexibilitu, osobní přístup, orientaci při přípravě smluv a perfekcionismus se kterým přistupoval k prodeji, kdy např. nafocení objektu přenechal profesionálnímu fotografovi. Velice příjemná a přímá komunikace.. Vřele doporučuji!

Karel Michl 11.05.2015

Hodnocení:

Výběr makléře jsem učinil ze zahraničí. Celé jednání a příprava pronájmu bytu se odehrála bez osobního kontaktu, pouze prostřednictvím medií. Makléře jsem uviděl prvně v životě až po příletu do čr , abych se osobně účastnil podpisu smlouvy o pronájmu..Profesionální, odpovědný přístup, maximální spokojenost s výkonem a výběrem nájemce.

Miroslav Milosavljević 11.05.2015

Hodnocení:

Rádi bychom vyjádřili mimořádnou spokojenost s nabízenými službami, ochotou a vstřícností pana Brily v období příprav a samotné realizace pronájmu. Komunikace byla vždy maximálně flexibilní a příjemná. Vážíme si také jeho ochoty starat se o nemovitost i v budoucnu.

Pavla Filipová 11.05.2015

Hodnocení:

Naprosto profesionální přístup, velmi rychlý prodej, full servis, se kterým jsem se ještě nesetkala! Díky moc za přátelské a profesionální jednání!

Karolina Tlolková 11.05.2015

Hodnocení:

Opravdový profesionál. Ochotný a schopný vždy poradit a najít nejlepší řešení situace pro všechny strany. Byt, do kterého se mi víc jak čtvrt roku nedařilo sehnat solidního nájemníka, byl po svěření do rukou pana Brily pronajat do týdne. A to tím nejlepším nájemníkem jakého si může pronajímatel přát. Pana Brilu a jeho realitní služby vřele dopručuji. A moc mu tímto také děkuji!

Michal Peňáz 11.05.2015

Hodnocení:

S panem Brilou jsem byl velmi spokojen!
Byt byl za 6 týdnů prodaný a díky jeho profesionálnímu přístupu a erudovaným radám proběhl celý prodej nemovitosti rychle a bez problémů.

Martin Beneš 11.05.2015

Hodnocení:

Oslovil jako pana Brilu, jako specialistu na danou lokalitu. Byt byl prázdný, takže mi ho velmi rychle pomohl připravit na pronájem. Určil cenu a zpracoval nabídku. Za týden byl pronajat k mé plné spokojenosti. Všechny smlouvy a podklady byly precizně připraveny. Za sebe dávám nejvyšší hodnocení.

Michaela a Martin Klampflovi 11.05.2015

Hodnocení:

Během 5 let jsme prodávali 3 nemovitosti za spolupráce několika realitních makléřů. Až při prodeji poslední nemovitosti prostřednictvím realitního makléře pana Radka Brily jsme pochopili, co znamená v tomto oboru opravdový servis. Na vše jsme se mohli od počátku 100 % spolehnout a oceňujeme zejména profesionální přístup, na který jsme z předchozích prodejů nebyli zvyklí, ač se jednalo o známé realitní kanceláře. Pan Brila dokáže vytvořit opravdový, velmi příjemný a až nečekaný "full service", kdy jsou samozřejmostí profesionální fotky nemovitosti, právní servis včetně advokátní úschovy, zajištění odhadu nemovitosti, podání daňového přiznání k dani z převodu, vyřízení přepisů energií a mnoho dalšího. Jsme rádi, že jsme se s panem Brilou mohli poznat a upřímně ho doporučujeme každému, kdo potřebuje využit služby realitní kanceláře.