Realitní makléři - Jana Mikšánková & Jan Halaška | S námi si najdete spolehlivého makléře | DobréHodnocení.cz

Profil makléře Jana Mikšánková & Jan Halaška

Praha
RE/MAX Partner
+420 776 827 676
jana.miksankova@re-max.cz

Po uvážení veškerých pozitiv jsme se rozhodli pro vzájemnou spolupráci v oblasti realit a finančních služeb. Jsme přesvědčeni, že tato spolupráce bude velkým přínosem především pro vás klienty.

Spojili jsme zkušenosti jak z oblasti realit tak z oblasti financí, abychom vám mohli nabídnout širokou škálu služeb.

Honza se na realitním trhu pohybuje již více jak 25 let a během této doby nasbíral spoustu zkušeností v českých i zahraničních realitních kancelářích. Prodal a pronajal stovky nemovitostí.

Jana více jak 20 let působila ve finančním sektoru, konkrétně v bankovnictví a starala se o VIP klientelu. Zde načerpala spoustu zkušeností jak v oblasti financí, tak i v oblasti realit.

Proto jsme spojili své praxe a chceme vám především nabídnout pomoc s tím, abyste se vyznali v chaosu realitního trhu. Naší lokalitou je díky působnosti prioritně Praha a střední Čechy, ale rádi poskytneme naše služby i v jiných lokalitách. Chceme vám poskytnout především vstřícnost, důvěru, profesionalitu a hlavně bezpečnost při prodeji Vaší nemovitosti.

Jak říká Honza: „Každé obchodní partnerství je pro nás jako víno. Trpělivě o něj pečujeme, aby dozrálo do dalšího doporučení".

Více informací se o nás dozvíte na našich webových stránkách www.prodat-byt-v-praze.cz

Můžete nás sledovat také na Facebooku Jana Mikšánková & Jan Halaška

Máte s tímto makléřem osobní zkušenost?






Marek Málek 12.04.2019

Hodnocení:

Se službami realitních makléřů z RK RE/MAX Partner Jana Halašky a Jany Mikšánkové jsem byl velice spokojen. Prodali naší chatu a věnovali se tomuto obchodu velmi kvalitně. Vše proběhlo v pořádku včetně úschovy peněz a sepsání Kupní smlouvy. Doporučuji.

Vojtěch Znamenáček 12.04.2019

Hodnocení:

Super spolupráce, výborná komunikace. Mohu jen doporučit.

Viktor Navrátil 12.04.2019

Hodnocení:

Pan Halaška mě provedl celým procesem získání nájemce a ušetřil mi (jako majiteli nemovitosti) spoustu hodin času. Zajistil přípravu a profesionální prezentaci bytu, navrhl budoucího nájemce z několika zájemců a připravil dokumentaci. Průběžně mě informoval o vývoji. Jsem spokojený a mohu jeho kancelář RE/MAX Partner doporučit. Budu s nimi spolupracovat i nadále.

Lukáš Laun 11.04.2019

Hodnocení:

Po dlouhé době jsem se setkal s velice seriózní a solidní realitní kanceláří RE/MAX s Janem Halaškou a Janou Mikšánkovou. Pracují velice kvalitně. Pomohli nám ve velice krátké době s prodejem naší nemovitosti. Mohu jedině doporučit.

Vladislava Matečkova 11.04.2019

Hodnocení:

S prací Jana Mkšánková a JanHalaška z reailtní kanceláře RE/MAX jsem byla velice spokojená. Prodali náš RD za velice krátkou dobu a vše proběhlo v naprostém pořádku. Mohu jenom doporučit.

Radka Vobořilová 06.04.2019

Hodnocení:

Společně s paní Mikšánkovou a panem Halaškou jsme s manželem prodávali rodinný dům. Byť jsme se nakonec rozhodli obchod neuskutečnit, tak musím konstatovat, že takto profesionální a ochotný přístup jsme opravdu dlouho nezažili. Takže jejich služby budeme všem vřele doporučovat.

Pavel Vosáhlo 02.04.2019

Hodnocení:

"Byl jsem velmi spokojen. Profesionální přístup makléře počínající nafocením bytu, přípravy smluv, advokátní úschovy až po konečné přepsání dodavatelů energií bez nutnosti mé přítomnosti." Pavel

Yveta Halamová 24.03.2019

Hodnocení:

Paní Janu Mikšánkovou a pana Jana Halašku můžeme jen doporučit, nikdy dříve jsme se nesetkali s tak příjemnými a ochotnými makléři. Byli nám opravdu nápomocní, trpěliví a stále profesionální. Pokud bychom v budoucnosti zase sháněli nebo prodávali nemovitost, chtěli bychom určitě využít jejich služeb. Děkujeme! Vlasta

Dan Novotny 21.03.2019

Hodnocení:

Spolupráce s realitními makléři REMAX Janou Mikšánkovou a Janem Halaškou byla na velice profesionální úrovni. Profíci od A-Z. Poradili mi jakou mám koupit nemovitost a dále mi v krátké době pomohli s prodejem mojí nemovitosti !!! DOPORUČUJI !!!

Jaroslav Novotný 17.03.2019

Hodnocení:

Záruka kvality a bezpečného prodeje, to je prostě tandem Jana s Janem. Jejich přidružené služby advokátní kanceláře v Praze na Floře. Mohu a budu jen vřele DOPORUČOVAT ! !

Registrace makléře